Aşk-ı Memnu-В очакване на Забранения плод скоро по бтв ~ 15

• 58 499
  • 730
  •   1
Отговори
# 645
Gospojata   smile3525 Пускай по често такива стихчета Peace    Руми-честит празник и от мен HugДа сте живи и здрави цялото семейство.   Мммм,на мене Киво много ми харесва с шапката Heart Eyes

# 646
  • Пловдив

gospojata, весело изкарване
Руми яде пуйка и утре ще почерпи и нас

# 647
Лисанка мерси за информацията за Листопад   bouquet  bouquet  bouquet
Ходих и у темата за Листопад да им разказвам какво си казала относно серията вчера Дано не се сърдиш  Rolling Eyes
няма проблем мило,не се притеснявай

# 648
малко инфо за листопад

последния път когато лейля оставя оуз е,че джейда не му даваше развод и той нищо не правеше по въпроса.тогава лейля му каза,че докато не се разведат няма да са заедно и отвива да живее в апартамента при техните/това е преди да разбере,че е бременна/.
след като разбира,че е бременна,казва на оуз и той и обещава 4е ще направи всичко възможно да получи развод/джейда беше казала преди,че няма да му даде/.
той почва да настоява за развод и джейда му иска някаква сума пари и тогава щяла да му даде/а оуз ги няма,не съм сигурна пари ли беше или нещо подобно.забравила съм/ и тогава той се съгласява и понеже е готов на всичко само и само тя да му даде развод,джейда и ферх говорят и стигат до извода,че лейля е бременна.
но накрая оуз получава развод,защото си спомням 4е показваше документа от съда на лейля 4е е ве4е свободен и може да се оженят

а сега в този еп дават 2рата сватба на 2та и как али ръза и казва,че този мъж няма да се промени

# 649
  • Пловдив
 lisanka1, благодаря

# 650
  • Пловдив

Пускам я пак - да си я припомните - хубавите жени около Киво.

# 651
  • Варна
Лисанка Оуз не показваше ли на Лейля че е купил къщата на Али Ръза а не че е разведен  newsm78

# 652
# 653
  • Пловдив
Някой може да го вземе за истина - някой който не е гледал филма.
Лично аз мога да гледам тая история.

# 654
При мен не отваря с тоя скапан комп.

# 655
Феновете спретнали 3 сезон newsm78
А след излъчването по БТВ какво ли ще сътворят Heart Eyes Joy

Други фенове за бойкот зоват Mr. Green  Joy Joy Joy
Че и отделна тема има #Crazy несериозно е  Naughty те са двадесетина -нищо не ще променят-не го ли осъзнават Mr. Green
По важното е,че дочакахме и ще изживеем забранената си любов- на прага сме Hug
Пожелавам ви ЛЕКА НОЩ с една готина песничка

http://www.youtube.com/watch?v=oZGE-Y1C_nk 

# 656
При мен не отваря с тоя скапан комп.

И при мен не се отвориха първите две клипчета ,гледах само останалите newsm78

# 657
  • Варна
Това е промото на 4 сезон http://vbox7.com/play:2b9983c4
Утре новите серии които са до 5 епизод защото още се снима 6 епизод  Joy

# 658
Момичета ,  Hug не зная може ли и дали ви е приятно да споделяме хубави мисли или нещо друго , което ни е направило впечатление или е провокирано от нашите разговори или просто искаме да споделим една с друга . Ще ви поздравя с едно стихче , което много ми хареса , но ако нямате такава традиция или ви е неприятно , моля да ме извините и да ми кажете , нали ? Peace

Животът скрит е в дребните неща

В жест най-обикновен, ала човешки.
В любима песен, слушана в нощта,
с човек, умеещ да прощава грешки.
В усмивката на влюбени очи,
която търсиш твоя ден да сгрее.
В забравата на смелите мечти,
когато правиш опит за летене.
В стремеж да запазиш своя дух
свободен в несвободното ни време.
Да не виниш за всичко някой друг.
Да не превръщаш обичта във бреме.
Във ручеите топли на кръвта.
В сълзите, непринудено родени.
Най-истински са дребните неща
и те оставят спомени след време.

БИСЕРКА КАМЕНОВА

мила,за такава красота иска ли се разрешение,давай с пълна пара,мнооого ми хареса  newsm10

# 659
Славена,страхотна си,това,което си сътворила за двета баби,е направо шедьовър,не съм се смяла така,според мен,трябва и други да го прочетат,но с помощта на речник  Heart Eyesблагодаря за рецептата  chefнаправихме една пуйка по БГ и една по тяхному-всеки си яде от нациолното,зета се препъна в сърмите #Crazy
Анастасия,Мариана,Дтерзийска ,Ар@бела,Госпожата-на всички ви благодаря и нека, и във вашите семейства и близки, властват единствено обичта и добронамереността newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Момичета,за съжаление рядко ше бъда в реално време с вас(започвам работа),но в почивните дни съм на линия Hug(тук работната седмица започва в неделя,така че петък и събота са мои)
Марианче,ако мога на всички бих пратила по една пуйка,зер мога себе си да пратя ,като такава,ще стигна за всички newsm62 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт