Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Добро утро
първо искам да честитя на патерица:
Първата месечинка на Алекс на мама Тини   Hug
Хейли честита годишнина , много здраве, любов и семейно щастие
Не съм  newsm59
Вчера бямне на 2-ра консултация - Габи е натдал 1.300  , сложиха му ваксина, малко плака, но като цяло се държа геройски. Другия път 2 ваксини ще му слагат и май се вдига температура от тях , не ми се иска точно преди празниците да ги слагат ама няма как.
Веси Барабеси  Hug съчуствам ти и нашия е голям ревлио, вече не е от колики те са много на рядко и почти не се усещат ,ама вечно иска внимание и да е в ръцете на някой и като прибавя и постоянното седене на цица просто ... за мен дори и за минутка почивка няма, но така си е както казва бабами : лесно майка не се става " !

# 241
  • Варна
Някоя мама, подала документи за еднократна началото на октомвеи, казвали ли са ноември или декемвеи парите? newsm78
Честит РД, Не съм! Hug

bebZz  ние подадохме документите в средата на октомври ,казаха ни към края на ноември ще са преведени парите  Peace
Добро утро!!
не мога повече  да пиша ,че малкия бунтува от сутрин #Crazy

# 242
Добро утро и от мен Simple Smile Чочко се храни в 7:00 и сега спинка сладко сладко. Аз използвам намалението за да вляза да ви видя Simple Smile Днес вече сме на ваксина, да видим как ще я понесе малчо ...

Цвети аз знам че лесно не се става майка, но аз не мога нищичко да свърша бе хора, вие така ли сте ? Той ако не яде или не спи, мрънка, реве все иска внимание, гушкане и т.н. Аз нямам нишо против разбира се, гушкам си много и то, но.....така ли са всички бебета като са будни.....

Хайде, ще ставам да изгладя прането докато спи дребен  Hug

Хубав ден на всички ви  Hug

# 243
   Добро утро  kaffeetrmker_2!
 Ние с бебка се изнесохме от спалнята,та да може Весето да се наспи.Което не е много добра идея, че ще събере доста сили после да ни побърква  fight!Ама Цвети започна всяка сутрин към 7,30 яко да се напъва и да се бори (много е сладка и се замислям да го увековеча на едно клипче), докато успее да се изака и после блаженно заспива.А аз сякаш съм се наспала,та реших да я махна от спалнята.Днес имам доста работа по банки и направо незнам как ще се оправя с тия двете, ама докъдето стигна и утре е ден.
 Мирче,ама наистина сте много хубави пу-пу!
 Аз пък вчера се изцепих пред свеки,че Цвети прилича мноооого на баща си като бебе и как можах да и облека рокля,много ми е грозна  Shocked  hahaha!Жената се опули,ама аз нямах предвид че мъжа ми е грозен,просто не ми харесва така с рокля бебка.Май трябваше някаква лентичка да сложим на главата,та съвсем да заприлича на момиченце  Rolling Eyes!Абе здравички да са ми!
  Личната ми даде направление за ортопед,та трябва да минем и през поликлиниката да запишем час!Лек ден!

# 244
Добро утро, милички!

Цвеличкова, дано скоро се оправиш. Поздравявам те за търпението и желанието Hug
Оле, така се забавлявам с постовете ти понякога Mr. Green
Съни, много сте готини на погачата  Wink

Още веднъж, много благодаря за пожеланията! Heart Eyes
Мойто бебЕ се научи през нощта 2 часа да се гушкаме... И в момента, в който го оставя започват писъци, все едно с гореща вода го поливам. Ама снощи не го издържах, след час и половина го оставих в креватчето, рева 5 мин и заспа. Баща му вика да не му овредим нещо психиката като го оставяме да плаче така ooooh! А мойта психика? Добре му е на него да спи на тишина Crossing Arms

Днес май разходката ни ще е мираж. А аз се надявам да поспяя. Crazy

# 245
Хейли, няма да го увредите детето, полезно е за дробчетата да поплаче.
И ни е сме от отбора, ако не спим и не ядем - ревем. Но при наш Малчо са от коликите , гадини такива.Ако няма колики и е буден се разглежда и си мърмори нещо. През нощта напоследък ставам в 1 и в 4 за хранене, много ми се иска да махна поне това в един, ама.... не ме огрява.Не съм се и опитвале, де. След нощните хранения задължително сменям памперс, защото иначе пропускат, и с по-голям размер опитах, за да събира повече уж - не, та, не. Гоги взе да се заглежда в сянката ми на тавана, нали спим на нощна лампа и докато го преубувам зее нагоре. Сигурно тези лампи дето прожектират са много ефектни за децата, щом една сянка го забавлява, какво да говорим за другото, ама са ми скъпички на мен.
Съни, Арим, невероятно готини деца и снимки. ОСобено тази на Съни, с бебет,о заспало сред подаръци Grinning
Еми, много ти се е събрало миличка, дано да е било дотук.Аз съм доволна от кремчето на Лансинох, но до сериозно разраняване не съм стигала все пак.КАто усетя дискомфорт в зърната след сукане и мажа.Възстановявай се бързо Hug
И аз чакам пари от началото на октомври.Май ще си почакаме.
Ифома, и ти ще ни липсваш

# 246
Здравейте мами Wink Ние изкарахме може да се каже спокойна вечер след кошмарният ден,но днес пак е много неспокойна и след като се нахрани се започва 1 ревв и нищо не е успокоява. ooooh! Инфома стискам палци да се съберете с мъжа ти по-скоро. Охх малката тъкмо млъкна и отивам да се възползвам да хапна и така...Хубав ден! Днес май не е много за разходки Thinking

# 247
  • София
Добро утро и от нас!

При нас е спокойно. Вчера Гого цял ден спа. Хранех го и после пак се унасяше. Вечерта изчаках кака да се прибере от градина и го събудихме да го изкъпя. Нещо ми е сополив милия. Няма течащи сополи, но като диша н а моменти усещам, че има секрет в нослето. Днес ще отскоча до аптеката да взема физиологичен разтвор- само да спри да вали.

Снощи така и не смогна да пиша. Има асансьор на метростанция Вардар. Той е от страната на кино Арена и Трета градска. Орхидейке, не знам за коя метростанция в Дървеница каза, че няма асансьор, но на Г.М. Димитров има със сигурност от страната на спирката на 280 и Онкологичната болница. За Жолио Кюри не знам - никога не съм слизала там, но би трябвало да има. Все пак са сравнително нови тези станции - трябва да има асансьори.

Ифома - от все сърце ти пожелавам за Коледа да получите с Тереза най - желания подарък - прегръдка от тати. Бобче - и на вас също.  Как се развиват нещата при вашия тати? Hug Praynig Heart Eyes

Аз още не съм подавала документи за еднократната помощ. Нали няма определен срок в който да се подадат?

# 248
Ужасно е времето, днес няма да има разходка.

Иринка, аз казах че има асансьор на нашата спирка в Дианабад на Г.М. Димитров Simple Smile, не си ме разбрала дори съм го ползвала. Супер че има и на Вардар.

# 249
И нас ни измериха пораснали само с едни месец на първата консултация, но вкъщи доколкото я измерих - беше поне с три, ама то едва ли може точно да се измери бебе.
  hahaha Фата, уби ме!  Crazy

За еднократната помощ: Подадох ноември, казаха ми средата на декември, но като ви слушам няма да ме огрее до края на годината.  Rolling Eyes
kat88, защо не споделиш с педи за тоя рев на беба?!
tzzzvety, браво на Габи и как няма да наддаде с това висене на гърдите ти, за което описваш. Моника беше така и не издържах дълго. Бях се психясала от това постоянно висене на гърдите, не можех да ям, да спя, а камо ли да свърша нещо. В резултат на много голям психически стрес и рев от моя страна кърмата ми спря /Мони беше на 3м./. Минахме на АМ. И двете се успокоихме. После пробвах релактация, тъй като ми беше много гадно, че не можех още да я кърмя, но не се получи. Здраве да е. Затова сега се стремя да съм максимум спокойна с Еви, за да мога да си я кърмя по-дълго, но и двете да сме спокойни. Не бива да се пренебрегва психическото състояние на майката. Затова, карай го спокойно. Сега поне сте си повечето време вкъщи, та ще си го кърмиш на воля.
tsvelichkova, мама-герой си ти! Дано се оправиш бързо. Стискам силно палци!  Praynig
Не съм, ЧРД на патерици!   bouquet Вчера бях в несвяст - цял ден чистих /след погачата/ и си мислех за пяната в акото на Еви. Crazy
ifoma, всички ти стискаме палци!  Praynig Дано сте цялото семейство заедно на Коледа!
Ние нашата елха винаги я украсяваме в първите дни на декември - 1-ви-2-ри.
На 08.12. пък сме на ортопед при Драганов. Някой знае ли каква е цената на прегледа?  newsm78

# 250
Иринополис, 3 години е срока за подаване на еднократна помощ.

Кат, успяваш ли да я уригнеш след хранене?

...В резултат на много голям психически стрес и рев от моя страна кърмата ми спря /Мони беше на 3м./. Минахме на АМ. И двете се успокоихме...

Ноел, както казва една моя приятелка, "от както спрях да кърмя, живота ми придоби смисъл"  Laughing Така е, няма нужда с цената на всичко да се кърми. Правим максимума, пък каквото дойде.

Последна редакция: вт, 23 ное 2010, 11:00 от Oleto

# 251
Момичета, как изчеслявате кой ден е 40  на бебчо ? Деня на раждането брои ли се ? Тъп въпрос.... newsm78

# 252
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

Хайде и аз да се отчета след консултацията днес... Flutter
Пораснали сме с 5см и с 1.500, та вече сме 55см и 5кг.  Heart Eyes Mr. Green Сложиха ни ваксина и не дадоха направление за ортопед. Доки, каза, че няма да ни притеснява по празниците с поставянето на другата ваксина, от която има вероятност за развиване на температура и ще я сложим след Нова Година.  PeaceКаза да давам "Деавит" и така... Hug Много съм доволна  Heart Eyes
Та, по повод  отртопедите да питам Вие къде сте се насочили за преглед?
Ифома , искрено ти желая да успееш да отпразнуваш мечтаната Коледа!
hailie, не се впрягай за празниците...мен родата продължава да ме бойкотира, та мислиш ли, че ще е много коледно... Crossing Arms Но с таткото сме предприели стратегия и може би ще отпразнуваме празниците на спокойствие в Банско  Peace
За помощта-аз подадох този месец началото и ми казаха да очаквам пари преди празниците през декември... Thinking

# 253
  food010  jumpuu
МОМИЧЕТА благодаря ви!!! smile3525  love001
Вчера заведох малката на лекар, защото събота и неделя повръщаше на фонтан smile3545 #CrazyРезултата от прегледа е удивително задоволителен newsm47Изписа Натриев цитрат(хранителна добавка против гадене и повръщане)и малката спа от 21h до 3h,хапна и от там до 10h откара #ShockedИ всичкия този сън в нейното легълце #Shocked #Shocked #Shocked
И в момента си критува в леглотоnewsm68 newsm44 newsm07
Имало и друг живот newsm08
Е то няма угодия разбира се.Сега ми минават мисли, дали не е тежко болна щом не е активна като преди  animal085Но мамите с повръщащи бебчета, попитайте педитата, дали да не давате от това вълшебно сиропче smile3521 smile3520 Confused:

# 254
Инфома, smile3525 . Задължително ще се иска рецепта. Знаеш ли колко пъти, след като сладко е заспал, започва да повръща, дави се, от там се разстройва, започваме да се гушкаме и успокояваме, той иска пак да суче, щото е нещастен. ООО, ужас! Щом има и такавав чудесийка, ще питам задължително! smile3521

Общи условия

Активация на акаунт