Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 455
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
    И ние в петък бяхме на консултация.Биха и ваксината,даже вечерта си я къпах,защото личната каза че няма проблем.Измериха я 4720,абе качила е към килограм,че незнам колко е свалила в болницата.Ама на сантиметри ни изкараха само 53,та ми е чудно че е качила само 1см.Ама здраве да е,другото не е важно.
  Благодаря ви момичета  Hug!И аз видях страхотни бебета и торти!Аз този път реших без торта,и без това останаха толкова много сладки че ще стана 100 кила докато ги унищожа  Mr. Green!

# 211
  • София
Предлагам,сряда,петък,събота и неделя  Hug Peace За среща  Hug
Мирче,ма верно до блока ти бяхме и серенада под балкона ти направихме ,а теб те няма! Mr. Green
hahaha hahaha hahaha
Разби ни сърцата  Cry

Лелеее, почувствах се много виновна  Embarassed Серенадата я чух  Joy

Ето малко снимчици от нас
http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/arim.477840.21523059

# 212
# 213
  • София
Съни,бая време ядох и аз Simple Smile че бях накупила яко пък почти никой не дойде Mr. Green

Арим,чу ли я Mr. Green
Малката и коса има леле сладурка Crazy Heart Eyes

# 214
   И ние в петък бяхме на консултация.Биха и ваксината,даже вечерта си я къпах,защото личната каза че няма проблем.Измериха я 4720,абе качила е към килограм,че незнам колко е свалила в болницата.Ама на сантиметри ни изкараха само 53,та ми е чудно че е качила само 1см.Ама здраве да е,другото не е важно.
  Благодаря ви момичета  Hug!И аз видях страхотни бебета и торти!Аз този път реших без торта,и без това останаха толкова много сладки че ще стана 100 кила докато ги унищожа  Mr. Green!

И нас ни измериха пораснали само с едни месец на първата консултация, но в къщи доколкото я измерих - беше поне с три, ама то едва ли може точно да се измери бебе.

# 215
  • Асеновград
Към консултантите:
Благодаря, Пепеляшка! Раната ми е на самото зърно  (на върха). Както и да поставя бебка на гърдата - зърното ми го прави на сплескана голяма стафида. Embarassed Кофтито е, че др.гърда има на същото място нещо като болезнена минибрадавичка, колкото глава на карфица... (оф, не знам с какво друго да го сравня) Rolling Eyes Имам голям и тежък бюст и освен легнала на една страна и седнала гушнала бебето в "люлка", друг вариант за кърмене не ми е удобен. И сега ме боли гърба и 3-те дупки от операцията, но това се търпи... Слагам доста от кремчето за зърна. Мъжът ми купи и друго: http://www.arsano.de/wp-content/uploads/2010/02/babylove-mama-br … salbe-237x420.jpg  и него ползвам. Доста се измъчих и съм склонна да си взема силиконови зърна, но не знам кои са най-подходящи... марка, размери, цена ... разгледах много и не нзма какви да купя?!

# 216
лелеелл ние като сме заспали в 13,00  с мойто диваненце ,4ак досега сме откарали, а той даже още спи .Пак пропусна манджата в 16ч.

Страхотни снимки на малки бонбон4ета видях-да са ни живи и здрави дечицата.

Тези , които говорят да махат нощното ядене,за в колко 4аса говорите -за 03,00 ли, защото Алекс от самото начало като се нахрани в 09,00,после се буди не по-рано от 03,00-така пак пропускаме хранене.Ама то какво ли питам ,нашето не е режим , не е 4удо.Днес е ял в 08,30 ,после в 01,00 и това е.А как пълни пампите не еистина , явно бая изцоква това дете ,въпреки 4е се храни рядко.

Веси- какво стана с вашата ваксина, как я понесе беб?

кат- явно търпение му е майката

Софиянки мн ви завиждам за срещата да знаете, макар 4е в петък с Лейди му дръпнахме една Морска.
Лейди- дано се оправя бързо Ники, 4е да не лепне нещо и на Дани Hug

# 217
Кат и Нани, съчувствам ви. И аз съм така последните дни и знам колко е неприятно.
Кат, добре поне че и няма нищо на бебка. Явно просто си плаче.
Между другото, тук поставят диагноза "ревливо дете". Гледа се по колко часа на ден, седмица плаче едно бебе.
Ама какви съвети дават - не знам. Трябва да се поразровя за инфо.

Ноел, добре че се е изакала. Ако бебе не страда, мъчи се и напъва, не мисля че 4 дена е проблем.
При кърмените се среща често. Аз бия рекорд с Мила като бебе - 2 седмици не беше акала и нищо и нямаше.
И на личният я водих, и на педиатъра в консултацията, ама нище не предприеха. Но тя нито се напъваше, нито изпитваше дискомфорт,
освен това изаканото като е рядко, не може да става дума за запек.

А мушкати, сапуни, аз лично не бих пъхала в дупето на едно бебе.  Naughty

И на нас ни предстои ваксина утре. Дано всичко е наред.

Момичета, много хубави снимки и бебенца видях.  Heart Eyes

# 218
  • София
Съни - много хубави снимки. А за сантиметрите не се вживявай. И Георги го изкараха само 2 см пораснал. Аз вече писах, че явно от метър до метър в различните болници и кабинети има разлика. не помня коя мама беше писала много отдавна, че мерейки ширината на асансьора си и гледайки обявените размери на количката, която искаше да купува,  нямало да влезе, а се оказало, че ролетката й мери грешно.
Мирче - голяна сладурка е Ева. Как се ококорила  Heart Eyes

Аз сега съм на вълна погача. Разглеждам снимки на пити от готварския подфорум и се чудя как да оформя нашата. Чудех се и дали да поръчвам торта /няма да мога да се справя и с торта и погача, а и на вид хич не ги докарвам тортите/, но като ви чета ще се откажа.

Тини - И Гого е от спящите днес - за разлика от вчера де - цял ден беше ококорен и на "млечния бар". Снощи яде към 22:30 - 23 ч и чак сутринта в 8:30ч. Интересното е, че и памперса ми не беше пълен. Така, че и при нас режим няма. Все се каня да преброя колко яденета има за денонощие, но няма как. Прави големи паузи, но като реши може и през час да цока.

# 219
Тини размина ни се днес ваксината, върнаха ни за утре  #Cussing out сестрата била объркала часа, бястна съм......да ни разкарват така с едномесечно бебе, бива ли такова нещо..... #2gunfire #2gunfire
Абе Тини твоя беб само нанка и папка ли, лелеееее щастливка Simple Smile

# 220
Аз одавна съм поставила диагнозата "ревливо бебе" на моето Еве  Laughing, понякога няма колики ами просто си плаче милата  Heart Eyes.

Има ли асансьор на метростанция Вардар? При нас в Дианабад има.

Еми, бързо възстановяване ти желая.

Съни, Арим, много сладки кукли  Heart Eyes.

Иринка, ваксината на моята приятелка се биеше, явно има два вида. Трябва да се проучи.

# 221
Тини размина ни се днес ваксината, върнаха ни за утре  #Cussing out сестрата била объркала часа, бястна съм......да ни разкарват така с едномесечно бебе, бива ли такова нещо..... #2gunfire #2gunfire
Абе Тини твоя беб само нанка и папка ли, лелеееее щастливка Simple Smile

аааа не - и той си мрънка от време  на време и колики си има ,ама не е както при вас и затова ме е срам да се опла4а.Общо взето реве само като го боли,ама го гушкам много и капките,но това си е няколко 4аса на ден примерно,  и даже ве4е  не са 4ак толкова силни болките -инфакола май действаСъ4увствам ви и това е

Тая сестра може ли да е толкова загубена- егати #Cussing out

# 222
  • София
Нямам идея дали има Rolling Eyes

# 223
  • Стара Загора
Здравейте от мен Hug
Днес водих Веско на преглед при ортопед - всичко е о.к.Няма проблеми.Утре пък ще го водя на имунизация.Преди час се събуди зверски гладен и като наддаде един вой...не мога да смогна да му правя млякото #Crazy Laughing , като наближих с биберона устничките му, не може да смогне да лапа и да гълта Laughing Heart Eyes .А нямаше голям промеждутък между храненията, но явно голям глад е било.Много рядко се случва да се събуди с рев гладен, но като се случи - хвърча като куршум Crazy .
Сега ще се върна малко назад да ви чета, че не мога да ви смогна.

# 224
Тини, благодаря ти мила, да, аз като мама Охрид мога да поставя диагноза ревливо бебе на нашия Чочко  ooooh! но днес и вчера ми е сравнително кротък бебко, даже и спинка, пу пу пу. Онзи ден дали дето пих една чашка кафе сутринта, и след час и половина го кърмих пак не знам, но може и от това да е бил толкова нервен. По принцип кафе не пия в момента, не съм пила от преди да родя, и си мисля че това може да му е повлияло на милото ми бебче  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт