. За щастие не отбих Веселина! В болницата бях на антибиотици и други неизвестни за мен медикаменти. Цедях и изхвърлях кърмата, а бебка след като свърши замразената кърма мина на АМ. На 3тия ден от как съм си вкъщи кърмя (и дохранвам), но зърното на дясната ми гърда се разрани ужасно - пуска кръв
. Спрях да храня бебка от там (тя повърна няколко пъти кръв) и сега се цедя отново ... оф- докогаааа!!!! Мажа с ланселох, но не намирам облекчение! А това цедене вече ме изморява и изнервя! Кажете какво да направя?
хич не ти е лесно. Ако ти е и доколкото е възможно можеш да кърмеш от едната гърда, а болезнената временно можеш да я щадиш, като цедиш само мъничко за облекчение. Къде точно е разраненото? На самото зърно, на границата между зърно и ареола? Мазането с ланолиново кремче е добре да продължиш, евентуално ако си намериш има и едни компреси или самада си ги направиш на чиста марличка да намажеш ланолин и да наложиш на разраненото. Ако се престрашиш да кърмиш на тази гърда, можеш да опиташ такава поза, че разраненото да се пада в ъгъла на бебешката устна. Понеже отдалеч няма как да видя, в някои случаи помагат силиконови зърна, НО трябва да се поставят и да седят добре, за да не предизвикат още по-големи бели.

Жалко само,че беше студено и всичко приключи за 1 час 
та той е такъв сладур.Ние,Кокчето го отгледахме в компанията на немския ни шпиц,който има около 5 см козина

хайде казвайте кога и да пусна една анкетка с няколко дати?

Други необичайни храни не съм яла. Ям си обичайното, като досега. Алергии нямаме никакви, нито аз, нито таткото, нито Моника. Това алергия не знам какво е, никой никога не е имал. След ваксината не е вдигала температура.
За среща 

.

(интервалът между 11-16 е добър според мен) 
200 мл вода ми се струва много за толкова малко бебе Препоръчани теми