Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 462
  • 742
  •   1
Отговори
# 195
Момичета, благодаря за милите пожелания! Hug Hug

Зеленоочка, аз съм категорично против да се маха животното , освен ако ситуациата не го налага! Щом ти си спокойна, значи вс е ок. А пък за алергиите - това са предрасъдъци, вероятността да развие такава е доста по-голяма, ако няма животно при него. Ако пък стане - тогава ще му мислите Peace

Нинче
, на мен редовно си ми изплащат къде какво имат за плащане. Ако имаш ПИК можеш да си влизаш в сайта на НОИ да гледаш къде какво са получили като док. и какво ще ти бъде изплатено. Тоя код е безплатен и се взима за 1 мин(ако няма хора), но е лично получаването. В сградата на НОИ на Стабмолийски е. Hug

Моето коледно настроение тази година е дълбоко заровено, всички около мен са едни мрааачни и сърдити, което ужасно ме сдухва, милото не си пада по този празник и тази година май ще е само формално, а така ми се искаше първата Коледа на бебчо да е вълшебна. Много ми е тъжно smile3518

# 196
Момичета, благодаря ви. Понеже мъжа ми отива към педиатърката и той трябваше да я пита за запека. През това време, обаче, без да правя нищо и без да й давам нищо или пък аз да пия, Еви се изака и то много /сигурно 1 кило  Shocked/. Омаза се до ушите и прах дрехи, хавлии и пелени като луда. Сега, обаче, имам друго притеснение, за което ще се обърна към консултантите по кърмене, а отделно мъжа ми ще пита педиатърката: Акото на Еви отново беше доста рядко и пенесто, в смисъл, че в него имаше балончета. Имам ли основание да се притеснявам? Възможно ли е това да е реакция от ваксината? Моля ви, да ми отговорите, че наистина ми е много притеснено. Ааа и вчера на погачата си позволих чаша вино. Не съм хвърляла кърмата след това. Възможно ли е да е от виното?  Sad Confused

# 197
  • Германия
Здравейте!
Нямам време да ви изчета, както и да пиша много.
Честит празника на празнуващите!  newsm51
КЪМ КОНСУЛТАНТИТЕ:
Отново бях в болница и останах с орган по-малко - извадиха ми жлъчката! Не ми се пише за това. (2операции за по-малко от 2 месеца) Cry. За щастие не отбих Веселина! В болницата бях на антибиотици и други неизвестни за мен медикаменти. Цедях и изхвърлях кърмата, а бебка след като свърши замразената кърма мина на АМ. На 3тия ден от как съм си вкъщи кърмя (и дохранвам), но зърното на дясната ми гърда се разрани ужасно - пуска кръв Cry. Спрях да храня бебка от там (тя повърна няколко пъти кръв) и сега се цедя отново ... оф- докогаааа!!!! Мажа с ланселох, но не намирам облекчение! А това цедене вече ме изморява и изнервя! Кажете какво да направя?
А за запека на бебка - някой по-нагоре беше питал - дадохме и' еднократно 5мл Лактулоза. И аз не въднъж съм помагала с термометърчето, но знам, че не трябва да се прекалява!
Еми  Shocked Hug хич не ти е лесно. Ако ти е и доколкото е възможно можеш да кърмеш от едната гърда, а болезнената временно можеш да я щадиш, като цедиш само мъничко за облекчение. Къде точно е разраненото? На самото зърно, на границата между зърно и ареола? Мазането с ланолиново кремче е добре да продължиш, евентуално ако си намериш има и едни компреси или самада си ги направиш на чиста марличка да намажеш ланолин и да наложиш на разраненото. Ако се престрашиш да кърмиш на тази гърда, можеш да опиташ такава поза, че разраненото да се пада в ъгъла на бебешката устна. Понеже отдалеч няма как да видя, в някои случаи помагат силиконови зърна, НО трябва да се поставят и да седят добре, за да не предизвикат още по-големи бели.

# 198
  • Германия
Момичета, благодаря ви. Понеже мъжа ми отива към педиатърката и той трябваше да я пита за запека. През това време, обаче, без да правя нищо и без да й давам нищо или пък аз да пия, Еви се изака и то много /сигурно 1 кило  Shocked/. Омаза се до ушите и прах дрехи, хавлии и пелени като луда. Сега, обаче, имам друго притеснение, за което ще се обърна към консултантите по кърмене, а отделно мъжа ми ще пита педиатърката: Акото на Еви отново беше доста рядко и пенесто, в смисъл, че в него имаше балончета. Имам ли основание да се притеснявам? Възможно ли е това да е реакция от ваксината? Моля ви, да ми отговорите, че наистина ми е много притеснено. Ааа и вчера на погачата си позволих чаша вино. Не съм хвърляла кърмата след това. Възможно ли е да е от виното?  Sad Confused
Ноел, възможно е да е от виното, помисли и какво още друго си хапвала напоследък. Не знам дали сме го разнищвали вече, някакви алергии в семейството имате ли? И Ева вдигала ли е Т след имунизацията?

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 14:45 от pepelyashka

# 199
Да,май наистина навън не е много удачно,ами може да се видим тогава наистина във Виктория  Peace Hug Rolling Eyes Whistling

Ние си се разходихме,пийнахме кафенце.Как растат дечицата ни  Hug Жалко само,че беше студено и всичко приключи за 1 час  Tired

Зеленоочка и аз мисля,че не е наложитрелно махането на Зуки  Hug та той е такъв сладур.Ние,Кокчето го отгледахме в компанията на немския ни шпиц,който има около 5 см козина  Mr. Green Никога не е имало проблем за детето,нито пък кучето му е обръщало,кой знае какво внимание.

Ноел и ние акаме рядко,това при изцяло кърмените дечица не е проблем.Едно изхождане на седмица е добре.Нашата Даринка и тя така ака,кога през 3 дни,кога през 2,някой път си ака и нормално,но това е рядкост(на мен ми казаха да гледам броя напишкани,не наакани памперси).Искам да те поздравя,снимките от погачата ви са супер! Peace Hug

Мирче,трябва да рискуваш малко с излизането,верно кофти е недоспиването,ама добре щеше да ти се отрази малко въздух  Hug Hug

Краси,то и аз нямам Коледно настроение и около мен,все по-рядко виждам хора с такова за жалост.Това обаче не означава,че ние трябва да се откажем да създадем на дечицата си прекрасна Коледна обстановка(те не,че ще разберат,ама ние да си знаем),все пак на снимки ще има отразено всичко,а това ще остане скъп спомен за тях  Peace Hug

Лейди
  Hug

# 200
  • София
Не съм,честит рожден ден и тук!  bouquet

Наде,екстра си беше но за кратко много задуха пък и Райън нали го видяхте с Марианка за какво става на въпрос Tired
Аз също съм навита за Арена Виктория Simple Smile хайде казвайте кога и да пусна една анкетка с няколко дати?

Мирче,ма верно до блока ти бяхме и серенада под балкона ти направихме ,а теб те няма! Mr. Green
Живи и здрави дано се видим скоро! Hug

Приемаам и гости в нас ако има желаещи по всяко време Crazy

Хейли,много е гадно да чувстваш нещатат по кофти начин Hug
Бъди сигурна обаче,че както и да празнувате ще е много хубаво защото вече си имаш едно прекрасно слънчице в ръцете си и Коледата както и НГ ще бъдат незабравими! Heart Eyes
Ти защо не дойде на срещата ааа?

# 201
Ами Еви акаше по един път на ден, най-много два. За пръв път не ака три дни. Но пък днес се изака. Сега ми е много съвестно, ако е от виното.  Sad Други необичайни храни не съм яла. Ям си обичайното, като досега. Алергии нямаме никакви, нито аз, нито таткото, нито Моника. Това алергия не знам какво е, никой никога не е имал. След ваксината не е вдигала температура.
Иначе вече пишка много добре. Пълни добре памперсите - на около 3ч. ги сменям и са пълни.
Nad1_Nad1, благодаря, мила!   Hug

# 202
Предлагам,сряда,петък,събота и неделя  Hug Peace За среща  Hug

Мирче,ма верно до блока ти бяхме и серенада под балкона ти направихме ,а теб те няма! Mr. Green

hahaha hahaha hahaha

Разби ни сърцата  Cry

# 203
Честит Рожден ден на Не съм, да е жива и здрава и много щастлива!!!
Честита годишнина, Хейли ))) много, много, много любов и хубави мигове!!!
Честито и на месечинките!!!
Ние утре сме на първа консултация ))) дано всичко да е наред. Пъпките по главата и по лицето си стоят.

# 204
Момичета, извинявам се, надявам се да не съм ви заблудила, но ние ходим в Арена Младост. Дали има зала за непушачи в Арена Люлин?

# 205
  • София
Да,Mирче Cry Grinning

Ок за дните пускам след малко анкета!
Какви часове?

Има да Peace

# 206
  Привет и от нас!
 Нашта погача мина вчера, ето малко снимки на който му се гледа http://picasaweb.google.com/Gatsovsky/_21112010#
 На мен Арена Люлин ми е далечко,по бих дошла в Борисовата градина.То вярно,че свърши циганското лято ама нали и зимата ще ги извеждаме.
 Аз вече съм сама с децата,дано тати си дойде за Коледа че иначе и на мен ще ми е само до празник  Sad.

# 207
  • София
На всички ли минали първата консултация поставиха хепатитната ваксина? На Георги нали педи я отложи за края на месеца, ама като го гледам той си е още леко жълт, а и очичките също. Тя каза да давам още по - сладка вода /аз хич не давах/ но той не пие. Или пие, ама много малко, а според нея трябвало да изпива по 200 мл на денонощие.

За ротавирусната ваксина - тя е през устата. не се бие. И нашата лекарка, каза че е хубаво да я "сложим", но го отлагане за по - натам.

# 208
Съни,прекрасни сте.Всичко е чудесно и ти и децата, и къщата ,и масата>Поздравявам те Simple Smile   bouquet

Тони,ами следобед или преди обед,защото то вече се стъмва раничко! Peace(интервалът между 11-16 е добър според мен) Peace

Иринче,на нас ни сложиха ваксина на 1вата консултация,ама ние жълтеницата я бяхме преболедували още в болницата Simple Smile 200 мл вода ми се струва много за толкова малко бебе  Rolling Eyes

# 209
  • София
Съни много сте готини Simple Smile да са ви живи и здрави и дано тати си дойде за празниците! Hug
Мен за ваксини не питайте за нас е рано за такива неща и нямам идея кога ще ни бият някоя Rolling Eyes

Наде,аз си мисля така и така е на закрито да бъде преди обяд?
Към 11 някъде ?

Общи условия

Активация на акаунт