. За щастие не отбих Веселина! В болницата бях на антибиотици и други неизвестни за мен медикаменти. Цедях и изхвърлях кърмата, а бебка след като свърши замразената кърма мина на АМ. На 3тия ден от как съм си вкъщи кърмя (и дохранвам), но зърното на дясната ми гърда се разрани ужасно - пуска кръв
. Спрях да храня бебка от там (тя повърна няколко пъти кръв) и сега се цедя отново ... оф- докогаааа!!!! Мажа с ланселох, но не намирам облекчение! А това цедене вече ме изморява и изнервя! Кажете какво да направя?
Направо съм скапана
Отивам да хапна,че вече умирам от глад. Хубав ден
Иначе и на нас ни пилиха на главите за кучето как можело, ами ей така - може. Да не говорим, че от кучешката ни компания доста хора имат бебета и нямат никакви проблеми. 

. Моя приятелка си отгледа 2-те деца в компанията на мъжки сиамски котарак и нито един път не се е стигало да инциденти, въпреки, че сиамките ги водят доста своенравни. Котаракът спеше в краката на бебоците, пазеше ги, както твоя клепоушко 

Чакам я да се събуди и да папка и ще си лягам пак с нея да наваксам
Нямам никакво време да пиша, чета ви колкото ми е възможно и сега се включвам единствено да дам съвет и дано да помогна. Ноел мила и ние бяхме така - 4 дена без ако
Ужасно се бях притеснила и звъняхме на който се сетя за съвет. Пробвахме какви ли не методи - то не беше термометър, мушкато.. Единствено помогна сапунче в дупето. Режеш тънка линийка от сух сапун около сантиметър и половина, два дълга и пъхаш в дупе. След 15 мин вече имаш резултат. Ние вече 2 пъти ги правихме това, защото малкия Марио наистина много се измъчи, но запека ни е налице,а това му помага да се облекчи.

Аз отивам малко да го изведа на разходка!Препоръчани теми