Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 368
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Не съм, честит рожден ден! Много щастие, здраве и любов!

Честита втора месечинка на Еми на Бристо, честита първа месечинка на Катрин на Блубери, Александър на Тини пини и Марио на Нечовечка!!!

Тиа, Веси, Над, благодаря ви!

Наде, и на мен Борисовата ми харесва като идея. Та в този ред на мисли, дали вече мога да го возя в метрото? Малко ме притеснява с тия вируси Thinking

# 166
Краси,аз мисля вече да рискувам,омръзна ми само вкъщи и в Люлин,пребродих де що имаше  Mr. Green Бебетата си имат свой имунитет  Peace предполагам от 1 возене в метрото нищо няма да стане,ако някой се бута в него просто помоли да се помръдне и така  Hug  bouquet

Честити месечинки  Hug

# 167
Честити месечинки на бебоците!

И аз съм за Борисовата  newsm10.

Калинче, извинявай но не те разбрах. Кой тип ваксини не е препоръчителен?

didanka, ще съм ти много благодарна да споделиш. На моята приятелка детенцето го инжектираха било жива ваксина, но сестра ми каза че имало някакви капки за ваксина също.

Пашик, Позитив, честити рожденнички на патерици!

# 168
  • У дома
Добро утроооо   bouquet
С чаша кафенце чета какво съм  изоуснала.

Марис, малката Ния е много сладка.

Калинче, Т сигурно е вследствие на ваксинката, нали. Дано е само еднократно. А Туя-та даваш ли и след това?

Рени, много ми хареса одата за майката.

Хейли, честита годишнина. Още дъъълги години да сте заедно и много да се обичкате.

Не съм, честит рожден ден!

Честити месечинки на бебоците ни, родени на тази дата

# 169
  • София
Честит рожден ден, Не съм!   bouquet

Нашата топла вода още я няма от вчера  Tired Снощи къпахме със загрята вода от тенджера, направо срамота в 21 век, ама ...

Иначе за срещи нас никакви ни няма - сутрин се занимавам с баткото и не излизаме, а и Мая е голям инат и изобщо не спи в спряла количка - докато се разхождам, спи, тъкмо реша, че е дълбооооооко заспала и седна на пейка и си извадя книжката - кряяяя! Единствено посядам докато я храня с вълшебния ми шал за кърмене навън  Laughing

Иначе не ме е страх да я извеждам - и в МОЛ сме ходили, и в Борисовата с метрото (малко е трудно по стълбите на метрото, имайте предвид), и по лекари като водя баткото я мъкна с нас, че няма как, миналата седмица се поразкара по клиники и поликлиники завалийчето. Взех й едно кенгуру на Чико, което има и полегнало положение за толкова малко бебче, че не смея да я сложа в нормалното положение още.

# 170
Привет.
Аз малко ще позабегна. Ники е болен и вкъщи е веселба  Crazy
Хубава седмица да всички  Hug

ОПА Lady V съм. Заглавията на всички са запаметени в първия пост, благодаря ви!

Последна редакция: пн, 22 ное 2010, 10:14 от October2010

# 171
Момичета, не съм писала вчера, че правихме погачата, а вечерта кумувете ни бяха на гости.

Моля Ви, помогнете. Ева не е акала вече 4-ти ден. Откакто й бихме ваксината в четвъртък всъщност. Пробвах масаж на коремчето, упражнения със свиване на крачетата, термометър, но нищо не помага. Какво да правя?  Cry Помощ!

# 172
Момичета, не съм писала вчера, че правихме погачата, а вечерта кумувете ни бяха на гости.

Моля Ви, помогнете. Ева не е акала вече 4-ти ден. Откакто й бихме ваксината в четвъртък всъщност. Пробвах масаж на коремчето, упражнения със свиване на крачетата, термометър, но нищо не помага. Какво да правя?  Cry Помощ!

Опитай с много малко дуфалак, няколко капчици

# 173
  • В сърцето на моите съкровища...:)
Здравейте,

hailie Честита годишнина!!! Дългоооо семейно плаване в океана на любовта и прекрасните емоции!!!
Честити месечинки на всички бебчовци, да са живи и здрави!!!

И ние утре сме на консултация, да видим дали ще слагаме ваксината...Моят младеж продължава да има пъпчици и се надявам доки да изолира причината Peace Иначе яде, като за световно... ooooh! Какво е това чудо не знам...Днес ще правя реорганизация на гардероба му, че повечето бодита вече са ни малки... Hug

Хубав ден!   bouquet

# 174
Не съм ви чела момичета , използвахме уикенда максимално и не се спряхме.Като сме запо4нали с дребното от петък , голямо хойкане му ударихме.

4естити месе4инки със закъснение  на вси4ки дребосъци
днес и ние порастваме и по този повод да ви по4ерпим

http://oktomvri2010.snimka.bg/dating/tini-pini.485659.21518945

# 175
Не Съм, Честит Рожден Ден! Много щастие с цялото ти семейство!   bouquet

Хейли, Честита ви годишнина! Да сте много щастливи още дълги години!   bouquet

Честити месечинки и на днешните месечковци!

Тия, Бебз сигурно ще ти отговори, но и аз да кажа. По принцип е така както го мислиш. Ако второто дете се роди в рамките на едната година майчинство, ще получаваш същите пари като за първото. Незнам обаче как стоят условията с нововъведението дето приеха на скоро, че майчинството се изчислява вече на база година и половина, не както беше до сега 1 година назад.

Ноел, не съм чувала досега метода с термометъра да не работи. Явно не сте го направили правилно. Другото подобно е листо от мушкато. Въпреки, че не съм привърженик на тези методи, като е натопорчено положението, няма какво да се направи. Също пробвай ти да ядеш разхлабителни храни за да му подействат на него (круша, тиква...).  Като цяло 4 дни все още не е фатално, така че, не се шашкай.  Hug

# 176
*Noel* , виж какво намерих като информация- http://missby.wordpress.com/2008/01/08/constipation/ тук пише, че "Като поотрасне, след първите шест седмици, може да има само две или три по-значителни изхождания на седмица, понякога само веднъж седмично; дори по-рядко е нормално за някои бебета. Щом изхожданията намалят броя си, се увеличава обема им". Иначе преди време някоя мама в темата беше писала, че самата тя е пила дуфалак и е помогнало за бебчето да се изака, може да пробваш и това. в краен случай ако ти е много притеснено- звънни на педиатърката. А ето тук има идеи какво да се прави при запек :http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=140.

Честито на всички, които празнуват днес по един или друг повод!!!  bouquet  bouquet  bouquet

Позитив, видях във фейса снимките от рожденния ден на Карина- изглежда толкова щастлива- да ти е жива и здрава!!!  bouquet

# 177
Не съм,  newsm59 !!!! Много късмет и здраве!

Хейли, честита годишнина! Да се обичате още дъъъълги години!   bouquet

Честити първи и втори месечинки на бебчетата!

Момичета, много искам да си направим една обща, голяма среща, а отделно ще си се срещаме по райони, но от утре го дават голям студ.  Confused Само навън ли ще стоим, в парка? То май няма заведение, подходящо за толкова майки с колички? Дори и да облека стабилно малкия, няма как да го кърмя на открито, ще ми замръзне кърмата, бре.  Mr. Green

Аз за днес съм си предвидила една супер задачка- ще украсявамм къщата за Коледа,  и ми е едно такова приятно и уютно.   madnoelДори искам и сняг да завали вече. Само дано малкия не е на друго мнение и да ме остави да се развихря. За момента дреме на шезлонга, пък ще видим.  Единствено елхата ще оставя за началото за декември, защото искам да е естествена, която да засадим после на село.

Майките с домашни животинки вкъщи (освен мъжете !!!), пускате ли ги при бебетата? Аз моят Зуки от самото начало го пускам в стаята на бебо, а той милият, по цял ден лежи пред леглото на Ванката, все едно го пази. Май се мисли за немска овчарка. Като влезе някой и се наведе над леглото на бебо, Зуки почва да го хапе по краката.  hahaha Все търси бебето, тича покрай него и в момента. А днес за пръв път и Иван го забеляза и така ококорено и с любопитство го гледаше, че паднах от смях.
Та, мисълта ми, как процедирате вие? При мен има яка атака да разкарам "тоя заек" и да си гледам детето (като че ли съм го захвърлила бебето и по цял ден кърмя Зуката).  Twisted Evil Можело да развие алергия детето, заека да го ухапе, да легне върху него и да го задуши и т.н и т.н  Tired

Пак се олях с писане, стига толкова.  Embarassed

# 178
На всички, които имат повод: Честито! Прекрасни емоции и много усмивки ви желая!

Позитив, да, температурата беше за два часа 8.2 и 7.4 след Панадола за около 5-6 часа. На сутринта нищо му нямаше, но дадох остатъка от разтвора на туята. Беше малко, но повече не съм му давала.

Тия, като чета за този тип педиатри се ядосвам много! Говорят на инерция неща от преди 30 години. (Добре, че съм уцелила свястна жена за лекар на детето си). Ти най-добре усещаш нуждите на детето си, следователно ти ще можеш да прецениш най-добре как и дали да му изместваш режима. А когато те задължава за нещо, искай от нея да се обоснове! За водата Бу беше пуснала статия, в която пишеше, че изплакването няма да предотврати млечницата, още по-малко - да я лекува. И освен това дадена с биберон, тя отива директно в гърлото и не изпълнява предназначението си да изплаква езика и небцето!

# 179
  • София
tiya да, майчинството е същото. Когато две майчинства са застъпени за второто или така и така си е същото, или се подаваше една молба свободен текст майчинството да се повтори. Не се преизчислява Peace Как бързо сте се размислили за второ smile3501

Честити месечковци!

Общи условия

Активация на акаунт