!И аз видях страхотни бебета и торти!Аз този път реших без торта,и без това останаха толкова много сладки че ще стана 100 кила докато ги унищожа
За среща 

!И аз видях страхотни бебета и торти!Аз този път реших без торта,и без това останаха толкова много сладки че ще стана 100 кила докато ги унищожа
Имам голям и тежък бюст и освен легнала на една страна и седнала гушнала бебето в "люлка", друг вариант за кърмене не ми е удобен. И сега ме боли гърба и 3-те дупки от операцията, но това се търпи... Слагам доста от кремчето за зърна. Мъжът ми купи и друго: http://www.arsano.de/wp-content/uploads/2010/02/babylove-mama-br … salbe-237x420.jpg и него ползвам. Доста се измъчих и съм склонна да си взема силиконови зърна, но не знам кои са най-подходящи... марка, размери, цена ... разгледах много и не нзма какви да купя?!

.
.
сестрата била объркала часа, бястна съм......да ни разкарват така с едномесечно бебе, бива ли такова нещо.....

.А нямаше голям промеждутък между храненията, но явно голям глад е било.Много рядко се случва да се събуди с рев гладен, но като се случи - хвърча като куршум
.
но днес и вчера ми е сравнително кротък бебко, даже и спинка, пу пу пу. Онзи ден дали дето пих една чашка кафе сутринта, и след час и половина го кърмих пак не знам, но може и от това да е бил толкова нервен. По принцип кафе не пия в момента, не съм пила от преди да родя, и си мисля че това може да му е повлияло на милото ми бебче
Препоръчани теми