Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 409
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Германия
...

ЛЛЛ - Някакви препоръки какъв да бъде Лецитина,каква марка?При мен явно проблема ще е най-вече с едната гърда.Като  го пия него и слагам зелеви компреси колко е време е необходимо да спре кърмата?Уф миналия път нямах никакви грижи,а сега ...
Марката не е важна, лецитинът е хранителна добавка и не помага за спиране на кърмата, а действа превантивно срещу запушвания.  Peace

# 406
Добро утро! Coffee  Stuck Out Tongue Winking Eye

Теса е вече на 2месеца и моето тяло, май е решило да ми напомни, че съм жена hahaha,а не само  babyУсещам сигнали, че ще ми дойде цикъла. SadА толкова искам да не идваааааааа newsm61Дано греша и болките в кръста и стомаха да са от носенето на 6килограмовия охл. в слинга sling Praynig
ФАТА,КАЛИНЧЕ и Теса голям бой на гърдите! Joy, но май и е запушено нослето на детето,и дъхът и не и стига.Иначе сутрин го прави също, но аз като извадя гърдата то егати струята #Puppy dog .Пръска 5-6см напред... smile3555А тя така и се кара и я бие, че умирам от смях, но ми е и гадно Laughing Confused

КАТ и на мен ми се губи от доста време -БОБЧЕНКА-Ако четеш това дай сигнал.Ако не- дано всичко е наред с тях и да липсва, тъй като се радва на мъжа си Praynig
http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/tesa-na-ifoma.551725.21555194.bigТова сме ние от вчера,дано правилно да съм качила снимките newsm78 Laughing

smile3509  madnoel

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 12:42 от ifoma

# 407
  • София

Скреч, нашия започва да негодува още като усети, че го полагам в скута си за кърмене, преди да ми е помирисал зърното даже. И сутрин и вечер - често напоследък. Аз си помислих, че го боли я краче от инжекциите, я гърба нещо, поопипах го , но той не реагира болезнено. Позата ни е била винаги правилна, засмукването - също.

Да, да, да! Преди изпъваше телце и сучеше чинно, сега вече много рядко е така! Още като я хващам в поза за кърмене се започва дърпане, мятане, блъскане (много са силни бе Crazy ). В друга поза не се мята така, но докосна ли устната със зърно и се почва неистов рев, зачервяване, дране, давене ooooh! Засега практикувам да я хвана в ужасната поза и докато се сере да пусна прахосмукачката, да се успокои за секунди и евентуално да захапе точно в тия секунди. Не винаги действа Rolling Eyes Това ли е стачката? Ако не е,какво ще правим Sad

# 408
Здравейте!
Ето ви адресите на магазините, в които има дрешки на "Name it"
Солунска 35, срещу ресторант "Явата"
В Младост - Бившия Кореком, сега е Принцес аутлет, на 1 етаж, магазина е на фирма "Камеранс"
В Аутлет центъра на Цариградско шосе, зад Метро, магазина се намира на 2 етаж, но на витрината не пише "Name it", a ONLY, VERO MODA, Jack&Jones
За срещата утре силно се надявам да успеем да дойдем да се видим с бебоците Simple Smile
Хубав ден ви желая!  Hug

# 409
Айде и аз да се включа към клуба.........и моята беба дърпа зърното,дразни се,напъва се,опъва,придъвква и млящи зърното. Преди така добре си се хранеше ooooh! Thinking

# 410
Зеленоочка, ти ме уби. От колко години живея тук и не съм чувала за тези бебешки дрехи.  Laughing
Иначе - не, говорим за Name it, датски дрехи доста добри като модел и качество. И определено на разумни цени.
И в Холандия са доста разпространени, имат си големи брандови магазини.
Това,което виждам е че и в софия и Варна има, но май не много богат избор. Може и да бъркам.

Бобчето и на мен ми се губи. Дано е ок.

Аз утре изпращам наште и ми е леко кофти. Толкова ми помогнаха, ама свърши.

# 411
БЕБЗкаква стачка? ShockedТова не ми звучи добре, и не ми харесва SadМоля обяснете Sad

madnoel

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 12:46 от ifoma

# 412
  • Stavanger,Norway/ Varna
Ох, момичета тук съм, сега чак от няколко дни седнах да прочета нещои сиу признавам, само последните две страници прочетох.

Имах приятели на гости, а и последните дни я правя тая торта, която на пук е решила да ме съботира. За пръв път ми се случва така, все едно не ме иска тая торта да я правя и това е. Аз съм упорита и я докарах до някъде, ще завърша днес, но изглежда далеч от това, на което съм способна и което трябваше да измайсторя. Та такива нерви никога не съм пиляла  #2gunfire ooooh!

Да чукна на дърво, мисля, че коликит епри Мила отшумяват. Все така спокойно бебче си е.
Йована не е на градина до понеделник и ето вече цяла сутрин си е в къщи и аз съм на ръба да крещя с пълно гърло  smile3511

# 413
  • Варна
Цитат на:  link=topic=543633.msg17042821#msg17042821 date=1290651639
Въпрос към консултантите:

Моя беб прави пауза от 21 до 3ч. След като яде в 3, следва едно повръщане за час поне 3-4 пъти, доста обилно, не е само стичане от устата по бузката, ами точно както повръща голям човек, понякога и от носа му излиза чак. И преди малко се сетих, че може би това е защото прави такава пауза и после му идва в повече? Дали е така? И днес на консултацията док каза да правим през деня вече паузи от по 3.5 часа, а не както до сега 3. Та това няма ли да натовари допълнително коремчето?  Изцяло на кърма е. И вода не давам.
hailie защо трябва да се прави тази пауза от 3.5 часа ,не ти ли обясни педиатъра?
При нас положението е същото  Tired,тази нощ 15 мин сука ,после  в рамките на половин час 3 пъти повърна ,2 пъти на фонтан ,един път по блузата ми на рамото ,ама не видях как повърна ..

Днес съм при педиатъра за болничен ,та ще я питам пак,а и май кашляме ,хриптим и сополки имаме..пфф Whistling
Момичета забравих да дам на малкия Деавита,а сега спи, ако го дам по-късно,дали ще се отрази някак лошо,че чух .че ставали неспокойни  newsm78

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 12:26 от Velina_p

# 414
  • Варна
Бобче добре дошла в клуба и ние сме така. Баткото почти оздравя дойде на себе си и ела и виж. Добре че поне Дани си ми е кротушко.
Момичета вече станаха две не надписани снимки в албума за колажа, моля надписвайте си ги.
Напомням че срока е до неделя 28.11 включително и наистина после няма да мога да включвам други, защото няма да има място.  Така ще отворя документа. Ако успея да го направя до края на тази тема, следващата ще е коледно украсена и нея приготвих, но ако не успея, ще копираме още една като тази и вече следващата ще е Коледната, както дойде де.
Тини как мога да давам оксилококциум на бебе профилактично, че ми се иска, а не зная дозировка. И аз почнах да се разболявам, боли ме цялото тяло  Tired

# 415
От сутринта до сега е спал само 1 4ас,ееее ама аз имам работа да си върша #Cussing out Кокори се, кокори се , смее се и изведнъж ревввввв.Е защо бе детенце.Имаше малко колики ама те бяха само половин 4ас .Като го гушка и ве4е е Ок.Аааа май се опитва лигавенце да ми става Joy Сега спи от 15 мин , ама да видим докога.слушаме детски песни4ки- мн ги харесва,ама те ве4е на пъпа ми излязоха тия песни4ки.
Алекс също се дърпа и ми бие цицата , като започне да су4и,сега му е малко запушено нослето, но той така си ме бие още от самото на4ало, откакто ми е слязла кърмата,явно струята е силна, ама по някое време се поуспокоява и си яде нормално.

Бебз- мажа с крем4е превантивно,за да не стига урината до кожата му , най- вероятните за за4ервяване и подси4ане места.Снощи го намазах с този Имазол паста ,на сутринта по4ти нищо нямаше -ще видим кога ще из4езнат напълно.

От снощи пръскам и с  Риномера- бреййй сутринта що сополи изкарах с прахосмока4ката-няма да ви кажа.Явно доста бебенца с хрема ,така като гледам- мн е гадно ,ама то в това време.

4удя се дали да излезем на разходка, ама май трябва да се поспрем малко, 4е с това променливо време,доста бебета се разболяха
Веси- на мен педи ми показа как да правя този масаж , ама още не съм го правила,трябва да го по4на тия дни.Ама ти май хи4 не  си доволна от твоята педи???

Нашият пи4 взе да "оплешивява ["/u]ве4е ,ама само отпред на темето ,а отзад коси4ката стър4и, като някое пънкар4е ми е  hahaha

Мила каде е този магазин  за дрешките във Варна?

лейди- разтваряш 2*1/2 на ден в лъжи4ка,т.е.едно флакон4е за ден,ама доста време се разтваря ,поне 4ас и половина и го даваш 15 мин преди хранене или 1 4ас след Peace

# 416
Ехо, тук сме. С Еви спахме до 11,30 ч.  Embarassed Mr. Green Събират ни се около 13 часа. Кеф.
За дрешките, които обсъждате. Значи, тези на Unique са много хубави, но според мен са доста скъпички. Дрешки на Name it има и на още едно място в Сф - в локалното на пл.Македония. Магазина се намира на единият от ъглите, но нищо не пише на него. Дрешки на Name it, Zara и др. може да поръчвате и оттук: http://www.kidi.bg/. Аз съм поръчвала, доволна съм, но след като разбрах, че има магазин наблизо до нас вече не поръчвам. Иначе пазарувам най-често от Бенетон - бебешките и детските им дрешки са супер качествени и според мен не толкова скъпи, особено при намаления. Иначе, когато правят големите намаления пазарувам и от Премаман /според мен най-добрите дрехи/, от Есприт и от Обайби/Окайди, но при последните трябва да се внимава много с размера /страшно умалени са/.

# 417
  • Варна
Тини мерси  Hug
Веси забравих да ти пиша с Ники ни масажи, ни гимнастика съм правила. Шестия месец застана прав във кошарат, 10ти месец вече беше проходил. И с Дани не планирам да правя, ако мазането с олио е масаж, то само това правя  Mr. Green

# 418
Vesi ето аз от тук гледам за масажите и гимнастиката http://www.bg-mamma.com/?action=article;id=474 . Дано ти свърши работа.
Момичета кърмата ми от няколко дни е започнала да намалява. Не му стига на дребен и дохранвам, обаче тая работа хич не ми харесва.. Наливам се с течности постоянно, но количеството е едно и също - не се увеличава. Дайте съвет  Praynig Praynig Praynig
Гледам говорите за нощните паузи и че е твърде рано за научаване. Моето маймунче още от раждането си си прави 6 часова пауза вечер и не съм го будила никога да яде, мислите ли че трябва да почна да го будя? Иначе си наддава добре за месец е качил 1400 грама по мои мерки - днес ще видим какво ще каже доки Simple Smile Дано да ни похвали Simple Smile
Уфф аз да се оплача - тея колики са ужас просто. Марио постоянно има колики. 15 мин след като се напапка и се почва - и реве та се къса без успокоение .. Понякога става цветовете на дъгата направо и чак дъх не може да си поеме. Кога ще му минаааааааат, не искам да се мъчи повече така Sad
Охх оплаках си се,отивам да полегна. Пожелавам Ви спокойни и спящи сладурковци Simple Smile

# 419
Благодаря ви момичета за помоща Simple Smile
Тини, и ние сме така будни сме от сутринта и не знам ще спи ли изобщо днес това дете.........нищо не мога да подхвана у дома, а да не говорим че няма нищо за ядене, и че съм адски уморена  ooooh! само да заспи, лягам и аз, не ме интересува нищо..... Crossing Arms
Лейди, аз и сега си му правя масажче като го мажа след баня, така че, мисля да продължавам така  Peace

Общи условия

Активация на акаунт