Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 412
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
Писе, вземи ги напиши тука тези адреси направо Mr. Green че да ги видим дружно.

О да, и аз се присъединявам към това искане, че иначе май цял ден ще отговаряш на лични  Laughing

# 391
Здравейте сладурани Hug!
Писе, ама много сте хубави всички пу-пу! Simple Smile И много дрешки,много нещо Simple Smile...със здраве да ги носи принцеската ! И аз моля за адресите на магазините,че как така съм пропуснала да ги посетя Thinking Laughing!
Тази нощ се понаспах, Иви заста към 11.30 и се събуди в 4 да папка ,после сравнително бързичко пак заспа и се събуди в 8 ,хапна и сега пак спи, та чак се чудя, това моето бебе ли е??? newsm78 Grinning Свърших Колиифа ,та след мако ще отивам да купя ,че мисля че диста добре и успокоява коремчето, комбинирам с Ентерокинд и май има ефект.
До после  Hug

# 392
Добро утро Simple Smile

Скреч, благодаря ти за отговора, ще питам педиатърката за това повръщане.....

Имам въпрос :
Момичета, тези които дават Био Гая, бихте ли ми казала как го давате, по кое време на деня ? Защото сутрин давам Деавита на гладно, а от обяд почвам с капките за колики, та кога мога да дам Био Гаята ?

Нашето м омче снощи ме държа до 1:00, но после заспа, буди се да папка и после пак моментално заспа  Peace, та сега го чакам да се събуди и да папка отново Simple Smile

Хубав ден мами Simple Smile

# 393
Добро Утро Simple Smile

Писе много сте готини   bouquet прати и на мен адресите,ако може  Peace

Веси мисля,че при вас всичко е ОК,но ако искаш за твое успокоение,поискай направление за гастроентеролог ( май така се пишеше  Embarassed ) детски обаче трябва да е,нека и той погледне какво е положението  Hug

Фата Моргана при нас е същото положение както го описваш само,че по всяко едно време на денонощието Sad и е просто някакъв кошмар,но то при липсата на мляко как и няма да се дразни Sad Бях решила онази вечер да приключвам,защото то просто не се издържа,но вчера сутринта ми беше гузно нали има някакви капчици и вчера цял ден и цяла нощ се мъчим ...е побърка ме тази нощ,останах без сила...преди малко и дадох АМ и се успокои и заспа ...е край гладно няма да го държа  Crossing Arms Но това си е моя случай де....аз просто да се оплача ...

ЛЛЛ - Някакви препоръки какъв да бъде Лецитина,каква марка?При мен явно проблема ще е най-вече с едната гърда.Като  го пия него и слагам зелеви компреси колко е време е необходимо да спре кърмата?Уф миналия път нямах никакви грижи,а сега ...

# 394
И аз , и аз искам адресите на магазините.
Писе, Марвина, Диданка, снимките ви са страхотни. Браво на мамите, родили такива хубави деца!
Vessi-barabes, аз давам Био Гайа-та сутрин, преди хранене, след него - Деавит.Даже първите три дни давах от нея два пъти -сутрин и следобяд към 5-6 , кога6то много го затормозят коликите. Забелязах, че откакто давам Био Гайа, детето се мъчи по-малко ,докато изкара газовете навън. Вчера изкарахме един невероятно спокоен ден, напрауууу не е за вярване. Дано и днес да е така.
fata_morgana ,  kalinche, нашето момче буйства така, когато го мъчат колики. Бори се с мен , пуска гърдата, като ми опъва силно зърното, започва да върти главичка и така , докато пръцне или усети облекчение. След това отново зяпва и затърсва цица.

# 395
Уффф, пак имам въпрос :

Момичета, на вас казаха ли ви да почвате упражнения и масажи на бебчовците си ? На мен нищо не ми е казала докторката и вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нали след 1 месец трябва да се почва....

# 396
Уффф, пак имам въпрос :

Момичета, на вас казаха ли ви да почвате упражнения и масажи на бебчовците си ? На мен нищо не ми е казала докторката и вече  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Нали след 1 месец трябва да се почва....

Добър въпрос...аз честно казано с каката никаква гиманстика не съм правила,нито пък масажи...Пък какво диване е сега... ooooh!

# 397
Добро утро, дами  bowuu bowuu
kalinche, вечер последното ни хранене е към 00-1 часа, след това като заспи бебчо обикновено се събуждаше около 4-5 и тогава му давам чай, цоква малко и след това му давам и залъгалката и тои се умаря да дърпа и се унася и заспива пак и така до 7 сутринта. Първите няколко дни се будеше след 10 мин. с рев , но за седмица се нормализираха нещата и сега почти не се буди в 4, а направо към 6-7. Hug Hug
Аз масаж правя вечер преди баня около 20 мин, след това баня и после папкане и така се измаря бебчо, че повечето пътти заспива преди да го сложа в креватчето. Laughing Laughing

# 398
  • У дома
Добро утро, видях страхотни снимки, много хубави бебчета и мами.

Каква е тази марка дрехи, която обсъждате, само в Сф ли може да се намери и дрешките за момченца ли са така готини?

Ние днес сме на консултация, ще бием ваксини и на бебо и на кака, ще има да успокоявам, дано се прибера жива  Laughing.

Добре че и времето се оправи, та и разходка ще има.

От два дни ака по един път на ден, нали няма за какво да се притеснявам?

И вече само като ме види след като се  е наспал и раздава такива сладки усмивки, плези се, много е сладък.

Режим нямаме никакъв, завиждам на мамите, които вечер спят, аз ставам на всеки 2-а часа да го кърмя.

# 399
  • София
Безз,Съни ми даде за Надето но тя се отказала да го дава и ми го даде на мен Grinning

# 400
Добро утрооо!

Тази нощ за първи път се наспах като хората. Явно бебо вече пораства и направо не мога да го позная отпреди месец. Малко по малко се култивира.  Laughing

За дрешките на Unique ли говорите- холандските Dirkje? На Иван повечето му дрехи са от тази марка. И на мен много ми допадат като цена-качество.
Магазините, които знам в София, са:
- на бул. Ал. Стамболийски, срещу Мола
- на бул. Иван Гешов, перпендикулярно на Военномедицинска академия
- имат и един аутлет, намира се близо до пазара в Красно село, но къде точно ще питам свекърва ми, тя оттам му купи страхотни неща на половин цена.  Peace

Опаа, някой ме викаааа.  Whistling
Междудругото днес ще ни бият двете ваксини, от които едната давала странични ефекти, та съм малко на тръни. После ще докладвам как му се е отразила на Ванката.

Последна редакция: чт, 25 ное 2010, 10:18 от Зеленоочка

# 401
Здравейте мами Wink Писе много сте хубави и аз нещо не схванах това с дрешките и само в София ли ги има? Thinking Тази нощ за щастие беше спокойна.Сега чакам бебка да се събуди да хапне и да излезем. Аз Биогаята е давам следобед. През другото време давам Ентерокит. Искам да попитам мамите,които знаят - кога падат космите от ушичките и гръбчето (тоест раменцата)? Хубав ден и спокойни бебенца. Мисля,че Бобченка и Бебз ми се губят или не съм чела внимателно Thinking  Hug А и още нещо се сетих колко време след приемането за обработване на болничният се изплащаше? И за еднократната помощ като подавах  октомври ми казаха декември месец чак (говоря за дата някъде около 20 октомври)

# 402
Мамита с какво мажете главичките на бебчовците за това лющене ? Сега се обадих на докторката и тя ми каза да взема Лакоид Кредо. Някой ползвал ли го е ?

# 403
fata_morgana ,  kalinche, това буйстване може ли да е от прекалено силна или прекалено слаба струя мляко(по време на спускане на млякото ли се случва или по-скоро към края на кърменето?) ? По кое време на деня забелязвате така да реагират бебчетата? Вечер често са преуморени от наученото през деня и са по "кисели", мрънкат, сучат неспокойно. Много майки споделят, че сутрин гърдите им са доста пълни, млякото направо шурти и бебетата се дразнят от това. А понякога (по-често след обяд и вечер), когато млякото не излиза бързо и лесно от гърдата, това също дразни бебетата.
 Някои бебета стачкуват по този начин, когато носленцата им са запушени или ако имат нужда да оригнат. Други се оказват по-чувствителни към промените и всяка новост, която забелязват в ежедневието или етап от рзвитието през който преминават може да ги накара да сучат по-начесто или по-неспокойно.

Скреч, нашия започва да негодува още като усети, че го полагам в скута си за кърмене, преди да ми е помирисал зърното даже. И сутрин и вечер - често напоследък. Аз си помислих, че го боли я краче от инжекциите, я гърба нещо, поопипах го , но той не реагира болезнено. Позата ни е била винаги правилна, засмукването - също. За струята мляко - пробвах и в двете пози ( когато той е почти легнал върху гърдата му, и когато той лежи, а гърдата ми е в устата му). Сякаш във втората поза му е по-удобно. И още нещо: все повече се случва да приджвака докато сучи - това са едни странни звуци все едно трудно хваща зърното. Дори да е с цялата ареола в устата пак джваква  newsm78 Дали пък на това се дължи поведението му при сукане? Кърма имам, каналите ми са отворени.
Офф какво ни стана не знам, досега нямаше изобщо проблеми, даже му беше удоволствие да суче Sad

# 404
И аз по едно време си мислех да не я притискам някакси да я боли, проверявах ръчичките, крачетата, но не - не изглежда да е от болка.

Общи условия

Активация на акаунт