Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 320
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
Честити месечинки на всички бебенца !

Честит рожден ден на Легео и Веси!

Ноел, и аз съм така, едната ми гърда произвежда много повече мляко, знам го защото се цедя, а и визуално е по-голяма. Пробвах по всякакъв начин да увелича производството на дясната, но не става  Rolling Eyes, ако успея веднага махам АМ, нооо... не виждам как.

Нани, ние ходихме на църква след 40-ти ден. Погача не сме правили за сега, а по молове си обикаляме  Grinning.

Оле, аз си взех бельо, ето това и съм доволна, мисля че има лек ефект и още го нося.

# 76
Noel, аз също си мисля, че едната дава повече от другата, но пък й стига. А иначе за увеличаване освен всички казани методи до тук не се сещам за друго. Може да пробваш преди да яде от тази, която мислиш че има по-малко да я затоплиш.
Ние по молове не сме ходили но до глемите супермаркети - да Wink
Аз нося еластични гащи, когато се сетя де. а колана въобще забравям за него  Embarassed

ето я моята Нийка от днес

# 77
Здравейте мами,

Лейди, благодаря за темичката Simple Smile

Честити месечинки на всички бебоци   bouquet

Ноел, тортата е страхотна Simple Smile

# 78
Честита първа  и втора месечинка на  бебенцата. Да почерпя пак виртуално и за нашия Митко  Simple Smile) Ние нямахме торта за месеца а само тарталетка със свещичка   и му записахме клипче с поздравления Simple Smile

Нямам много време да пиша , че съм недоспала и бебо е ревлив , хубава вечер мами Simple Smile

# 79
Марис, страхотно е Нийчето  Heart Eyes и апарата с който е снимана изглежда е много добър, снимката е много хубава.

Аз точно си мислех, че са ни минали коликите, а то е било временно затишие  Confused, но пак като не са всяка вечер е по-добре от преди  Simple Smile. Моето Еве голяма скитня се оказа, около обяд свикна да ходим на разходка и ако не излезнем не може да заспи сама и мрънка. А вечер като плаче много и се качваме с таткото в колата и отиваме в някой мол, не влизам по магазините само обикаляме докато заспи дълбоко, като се приберем само я храним и като заспи се буди само за хранене   Grinning, ако беше лято щеше да е много по-лесно.

Моята педиатърка ми каза да не я извеждам на температури под 10 градуса до 3-ти месец. Вие на какво мнение сте за това?

Купих й прожектор, но при нас ефекта е обратен, много се превъзбужда така е от всичките ни играчки и не мога да разбера защо.

# 80
  • София
Страхотни торти, още по-страхотни бебета последните няколко странички!

Деавит
има и в аптека Хера на пазара в Х.Димитър, ако има среща и някой иска или ще си направим среща ще му взема няма проблем!

При спането с бебето
- еми то си е подсъзнателно. Аз с нея не шаввам почти. С малкия накъдето той се премести натам и аз се местя несъзнателно. Но и сънят не е същият, не съм сънувала откак спя с нея, а 2 часа съм спала без нея и изсънувах 100 романа! Но веднъж малкият беше още бебе и сънувах гаден сън и блъснах мъжа ми в съня си и се събудих от това, че бутнах малкия и той се събуди. Много гадно ми беше.. Оттогава не съм се отпускала докато спя някак, не мога да го обясня. Иначе и аз много се въртях преди.

Скоро да направите среща че както не успявам да ви изчета и се затъжавам много вече за вас! Naughty

# 81
 coolcool и аз искам среща  love001 lalalala

Украсих елхата-  madnoel  madnoel - голям купон  261uu  261uuмного се кефи малката на играчките... smile3521

# 82
Maris, бебка е голям бонбон! Heart Eyes
Орхидейке, такива застои на коликите ще имаш доста. Аз преди известно време а-ха да ви се похваля, че коликите минали и хоп наново следващия ден  ooooh!
За извеждането навън - не смятам да рискувам, ако ми се стори, че е студено.

Оффф, на нас не ни се разнима Панадола, така че, честито - сефтосахме лекарствата  Tired Какво да правя като стоя, милия, цели 2 часа с 38,2. Да споделя: около имунизацийките почервеня и съвсем леко се поду в размер на монета от един лев. Това - за около 5-6 часа. Сега стои червеничко само боцнатото място. Забелязах, че като се погърчва от коликите явно стяга и отпуска мускулчетата на крачетата си и от това го боли  Tired Дано не се налага да давам пак от Панадола  Rolling Eyes

# 83
  • Варна
Тук съм- за всички, които се притесняват  Joy Просто не мога да сваря, знаете как е  Laughing
Ще ви чета когато малкия Хипо стане 1 ви клас  hahaha

# 84

Момичета , а вие на църква ходихте ли или мислите ли да ходите на 40 ден ? Аз на църква задължително ще отида, но не съм питала дали трябва нещо да се носи. Погачата може ли да се прави след 40 ден, че свеки отсъства, а без нея за къде Wink?

Ние ходихме. Носят се две пити - едната се раздава в църквата, а другата си я взимаш и раздаваш на три къщи. При нас такъв е обичая, но може в други краища на страната да е различно Simple Smile А, и на 40-тия ден отивате за първи път на гости при някой добър човек, който си харесате  Peace

# 85
Благодаря за предложенията за колани. Очаквам още  Simple Smile

Орхид, цена има ли, ти от сайта ли го поръчва или от къде. Дай малко повече инфо.

В Данет има голям избор и си харесах един с лепки, за да се стяга с прогреса (дано има такъв), но обичам да купувам неща, за които имам отзиви.

Калинче, можеш да направиш компрес с реванол на ободеното място. Препоръка на педи.  Peace

Гърдите и при мен са различни. Едната ми е по-голяма, пуска по-малко, каналите са по-тесни, зърното ми е едно криво и малкия често не суче правилно от нея, а и доста повече време стои на нея за да се нахрани и като резултат, често ме боли зърното и имам рагади. Правя "профилактика" като я цедя и му давам от шише като дойде време да храня от нея и така цял един ден. Докато цедя, зърното не ме боли и минава, едновременно с това и малкия се запознава с шишето, за да мога да разчитам на него ако някой път реша да излязя и да оставя малкия с някой друг.

# 86
Ноел, много хубава торта. Собствено производство ли е?

Орхидейке, аз не бих спазвала подобно нещо, в Холандия е студено,но излизаме.
Днес сутринта тук беше 8 градуса, а в Германия бяхме цял ден навън и беше не повече от 10.
Нико спи много добре на студено. И с Мила така съм процедирала и въобще не е зиморничава, даже напротив.
А когато си тръгнат мама и татко, всеки ден ще го извеждам заради Мила. Без значение дъжд, мъгла или студ.

Аз по магазини ходя с бебчо. Не ме притеснява. Оня ден и на старата група за игра на Мила го водих, да почерпя и да го видят.

# 87
  • Stavanger,Norway/ Varna
 bowuu

# 88
  • С питане до Цариград, стига се, но с ... отзад!
Ние утре ще ходим на църква, на нас попа ни каза, че нищо не трябва да носим в църквата, нищо не трябва да правим и нищо не трябва да плащаме. Погачата си е съвсем отделен обичай и няма нищо общо с църквата, единственото, което ни каза за нея е, че погачата трябва да е постна. Аз нея мисля да я правя другата или по-другата седмица, тя се правела след молитвата, защото след църквата майката и бебето вече официално могат да се показват пред хората.

Ноел, за гърдите и моите са така - едната дава повече и по-лесно, и с Георги бях така, та не се притеснявам.

И двете торти днес са много красиви!
По този повод - честито на всички с поводи!

Днес бебчо беше много кротък (пу-пу, вероятно през нощта ще ни го върне с лихвите) и мнооогоо осезаемо усетих разликата  м/у кротко и ревливо бебе, ми то все едно няма бебе бе! Папка - спи, посмее се, порадва се и пак папка и спи, егати кефа! След недълъг сутрешен рев с пръцкане си полежахме и подремахме чааак до обяд, после си помързелувахме пред телевизора, излизахме, пазарувахме и си сготвихме на тишина и спокойствие! Явно неговото спокойствие има връзка с моите лохии защото както вчера течах и сменях превръзки през час, така днес са съвсем слаби - сутринта изобщо ги нямаше. Явно под почивка се има предвид пълен релакс, а не просто повечко заседяване в къщи.

Моето врескалце се размърда и му е време да папка!

# 89
Само на мъгла и силен вятър или дъжд не излизаме. Днес имаше лек вятър и пак бяхме на вън.
Симона съм я извеждала на -4, ама беше на 4-5 месеца тогава.

Общи условия

Активация на акаунт