Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 332
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Оле, купих ги от Скай Сити за 70лв и те имат копченца отстрани като степени на притягане и отдолу за по-лесно като се ходи до wc. Аз си мислех да купувам от сайт, но се сетих че трудно ще улуча размера, а тези които са без степени въобще не ми прибираха корема и затова ги прежалих тези пари. За коланите ми казаха, че не са толкова  удобни защото се размествали(най-вероятно се качват нагоре) и се губи ефекта, но не съм наясно дали е така наистина.

Калинче, ние имахме 2 седмици без колики и наистна бях решила че са си заминали, но днес едва я утеших милата  Confused. Дано поне да са по-нарядко. Температурата на твоят сладур от ваксините ли е? Дано се оправя бързо  Praynig.

Мила, и на мен ми прави впечатление, че Евето се заспива на студено по-лесно, не е фен на горещо и светло Simple Smile.

Една приятелка ми препоръча да сложа допълнителна ваксина, май се казваше Ротерикс за вирусите придружени с повръщане и разстройство. Ваксината била много лека и нямала странични ефекти, но педиатърката ми ми препоръча да отложа до 6-ти месец. Някой да е чувал нещо за тези ваксини?

# 91
  • София
И аз съм за среща хайде да решаваме да се видим де Simple Smile
После като стане студено няма да отидем никъде и чак на пролет Rolling Eyes
Хайде една пред празнична среща?
В другата ни отчетна си бяхме направили на първата среща преди НГ и томболка с подаръци Simple Smile всеки беше купил по един унисекс подарък до 10 ина лв и така си теглихме имена кой на кое бебе да подари Party

Аз ги извеждам всеки ден без на мъгла вкл и като духа но с дъждобран!  Wink

# 92
  • София
Въпрос към вас и към консултантите по кърмене: Възможно ли е едната гърда да произвежда повече кърма от другата и как да увелича кърмата в нея? Слагам я по-често на тази гърда, но няма ефект. Кърмата в другата гърда /лявата/ й стига за едно хранене изцяло и дори за дохранване след като е яла от дясната.
Да, възможно и честосрещано е едната гърда да произвежда повече мляко от другата  Simple Smile , особено ако бебето има предпочитания към по-производителната. Това са два отделни органа.
 Ако искаш да да регулираш количествата, може към по-честото сучене да прибавиш и компресия (след края на активното сучене) и/или цедене след кърмене. Вероятно цеденето би изглеждало нещо като помпане на празен ход, но това е стимулация. Не целим да изкараме мляко за складиране, а стимулиране. Успех!

# 93
Въпрос към вас и към консултантите по кърмене: Възможно ли е едната гърда да произвежда повече кърма от другата и как да увелича кърмата в нея? Слагам я по-често на тази гърда, но няма ефект. Кърмата в другата гърда /лявата/ й стига за едно хранене изцяло и дори за дохранване след като е яла от дясната.
Да, възможно и честосрещано е едната гърда да произвежда повече мляко от другата  Simple Smile , особено ако бебето има предпочитания към по-производителната. Това са два отделни органа.
 Ако искаш да да регулираш количествата, може към по-честото сучене да прибавиш и компресия (след края на активното сучене) и/или цедене след кърмене. Вероятно цеденето би изглеждало нещо като помпане на празен ход, но това е стимулация. Не целим да изкараме мляко за складиране, а стимулиране. Успех!

и аз го имам този проблем от дясната гърда не иска да суче или суче по много малко. вече и като се гледам в огледалото има видима разлика между двете гърди, но въобще не ми се връща към помпата. от няколко дена го мъча да суче повече от дясната именно за да стимулирам там по-голяма лактация, а лявата щом я пусне не предлагам повторно засукване. мисля, че има вече резултат.

# 94
Добро утро !

И аз съм твърдо за среща,но да не е в Южния парк,че ми е много трудно идването  Peace

Специално към люлинските мами: Толкова сме много,а досега един път не сме се разхождали никъде,това е много несериозна работа от наша страна лейдис Simple Smile  Hug Mr. GreenДайте да се организираме да друснем по 1 кафе на пазара  Mr. Green

Прекрасни тортички
. Peace Ноел,Кристиян имаше таква торта на неговата погача,само че със синьо човече,всички много я харесаха.Сега нямах време да ходя да поръчвам,понеже съм си все самичка.

Писе,браво на кака.А Бобчето е прекрасна,каква косичка като на таралежче.Пу-пу!

Марис,прекрасна малка лейди си имаш и ти!

Калинче,дано бебко е по-спокойничък вече и ти покрай него  Hug  bouquet

И ние обичаме да спинкаме на хлад,явно от топлия въздух и се изсушава нослето,пък и много се върти.Относно ваксината,мисля да се консултирам с педито ни,имам и пълно доверие от тази гледна точка,каквото каже -такова! Peace Hug

# 95
Добро утро!
  bouquet

Нощес си хапва госпойцата на 3 часа точно. а миналата нощ направи пауза от 22 до 4 сутринта. явно всеки ден е различно.
А сутринта не сука много от ляво и реших да изцедя,че си беше пълна и за сек изцедих 40мл. страх ме е да не намалее така кърмата и нощем не сучи мног много....

Калинче, Над, Оркид -  мерси. Всичките ни бебковци са прекрасни!
Лейди мога ли да слагам за колжа или вече няма място?

# 96
  • Варна
Разбира се че може. Ако трябва ще направя втори  WinkНяма да осатавя някой пожелал да участва да го няма. Но скъсявам срока до 28.11, за да мога да видя колко снимки са станали и да преценя как да го направя. Плюс това искам да го пусна в началото на декември с украсена коледна темичка. В тази връзка моля за коледни заглавия  Mr. Green

# 97
Добро утро и от мен Simple Smile

Аз съм от недоспалите и уморени мами  Confused Нашето момче вчера цял ден да му се е събрало половин час да спи. И то това с дремене по 5 - 10 мин. Какво е това не знам. Как може бебе на 1 мес. цял ден да не спи, заспа чак в 1:30 вечерта  Shocked не знам да се притеснявам ли  ooooh! само яде и реве, цял ден така.......чудя се вече гладен ли остава не знам  ooooh!

Днеа ставаме на 1 месец  Laughing не знам как да кача снимки с почерпка, затова ето  newsm38

# 98
  • sofia
И аз да се разпиша.Добре сме.Сложих снимка в албумчето страхотна идея           http://oktomvri2010.snimka.bg/baby/daarena.539282.21501772
Честито на всички , които стават на месец.Ние другата седмица ставаме на 2 месеца #Crazy кога мина това време  Rolling Eyes.Ние непрекъснато сме навън, прибиреме се към 6 яде играе хъпя го и заспива, но няма никакъв шанс да махна някое от храненията яде си с кеф по 8 пъти като новородено Grinning.

# 99
Орхидейке хич недей я слуша тази твоя педи  ooooh!
Ама това дето ти е казала звучи ужасно несериозно ебаси...каката ми е родена на 5 декември,градусите рядко минаваха 10,най-често беше около 0 и +2,то по нейните думи чак на пролет е трябвало да я извеждам...затова смело навън  Hug

Честити месечинки на бебоците !  Hug

# 100
Качих снимка за колажа и малко и тук  Mr. Green http://oktomvri2010.snimka.bg/family/maris.492907.21470582

И аз забравих да кажа, че ако няма мъгла, силен вятър и дъжд няма проблеми да излиза бебето. естественно хубаво облечено, то му се вижда само носа реално  Joy то по тази логика Бобчето и Milla няма да излязат до лятото  Joy

# 101
# 102
Добро утроооо!

Стига с тия торти, бре! Само като ги гледам и ми потичат лигите. Страхотни са, Ноел,Марис! А тази с памперсите е много оригинална.

И аз искам среща, но на мен пък Люлин ми е далеч.  Mr. Green Има ли мами от района на южните квартали, около южния парк?

Марис, ти да не си професионален фотограф? Много красиви и качествени снимки! А моделите са страшно чаровни. Баткото има страхотни очи (като мама), а и малката май ще е със сини.
Аз толкова исках дете със сини очи, ама като съм си взела арабче за мъж, няма да ме огрее, макар  в мойто семейство всички да са синеоки. Малкият е изцяло на баща си, грам не прилича на мен, пък.  Crossing Arms

И аз много искам да пратя снимка за колажа, ще гледам още днес да е, но на всички снимки малкия или спи, или реве.  Crazy

И Иван предпочита да спи на студено, на много топло се изнервя. Вчера навън спа 6 часа, само половин час го кърмих в колата и през останалото време си спа като пич. Е, няма нужда да споменавам, че през нощта хич не му се спеше и сега съм  Crazy Crazy Crazy

# 103
ifoma, как сте?има ли Т?
Зеленоочка, мерси, но не съм фотограф  Grinning последните снимки от погачата една приятелка ги прави. тя е доста добра, но е самоук както се казва. И аз винаги съм искала синеооки деца, но пък съм си ввзела синеок мъж Simple Smile А ако мъжът има някой около него със сини очи - майка, брат, дядо...значи и за теб има надежда  Mr. Green

И аз съм забелязала, че ако спи хубаво през деня нощем по-трудно заспива след хранене.
Вчера не излизахме, но днес няма да пропуснем.

# 104
Добро утро  и  аз съм от недоспалите.... тази вечер беше тежка ooooh!
не и се спи на нашата кукла  иска да се гушкаме и така се разхождаме цяла вечер.....................
Момичета как са с акането вашите бебоци. ние акаме на два дни веднъж и съм много претиснена постоянно се напъва свива...В четвъртък сме на консултация да видим какво ще  кажат. Кърмим се все по- рядко, давам НАН 1   вече втора седмица не мисля че се запича от него  newsm78
Мамите които не кърмят по колко пъти на ден и с  какви грамажи се хранят вашите бебоци..

Общи условия

Активация на акаунт