Колко бързо ОКТОМВРИйчето расте - не със дни, а с часове!

• 23 452
  • 742
  •   1
Отговори
# 225
На Вардар май няма  newsm78

Тини,за мен нощното хранене е това в 3-4 Simple Smile на мен само това ми е ставането през нощта.Дария вече спи,всяка вечер лягаме по това време и се будим не по-рано от 3 ,аз това хранене се надявам да отпадне Simple Smile  Hug

Момичета стига с тези диагнози,ревливи бебета,да са ви живи и здрави,пък дали ревливи или не,всичко се минава и се забравя  Hug  bouquet

Мирче,много сладка е Евичка Simple Smile  Heart Eyes

# 226
  • София
Благодаря Наде  bowuu за мен си е най-красивичката  hahaha
Оффф, опитвам да кача снимки във Фейса, но НЕ МОЖЕЕЕ и много се ядосвам  #Cussing out Имало проблем с изображенията  #2gunfire
Но пък ще ги пусна тук  Hug
http://oktomvri2010.snimka.bg/maternity/arim.477840.21526327

# 227
Записвам се да ви следя Mr. Greenеййй нямате изчитане Mr. Green
Честит Рожден ден на НЕ СЪМ,пожелавам ти много здраве,щастие,любов и само радостни мигове  bouquet
Еми1978,аз си бях взела силиконови зърна на Авент,не върщат никаква работа и сига така си седят.
Гледах снимките за колажа много са сладки бебенцата,ще пробвам и аз да кача.
Лека и спокойна вечер

# 228
  • София
Някоя мама, подала документи за еднократна началото на октомвеи, казвали ли са ноември или декемвеи парите? newsm78
Честит РД, Не съм! Hug

# 229
Мами, страхотни са ви бебоците! Heart Eyes

Арим, прекрасни сте с Евчето!
Лейди, дано скоро се оправи детенцето ти.  Hug
Еми, много неприятно това, което си преживяла, добре че вече сте си заедно Heart Eyes

# 230
bebZz аз подадох документи началото на октомври и ми казаха да ги чакам по сметка в края на ноември.Сега съм в очакване.Все още нямам превод,но до края на месеца има още време.

# 231
Здравейте, аз няколко дни не съм влизала , а вие сте почти изписали и нова тема.
Страхотни снимки от питки видях, много чаровни бебчета. Heart Eyes
НеСъм, честит рожден ден ти пожелавам малко със закъснение! Да си много усмихната, все така енергична и бебчо да поспива повече! newsm59
Хейли, честита годишнина на теб и твоят съпруг. Пожелавам ви за сте много щастливи и винаги влюбени! А за Коледното настроение, спокойно, ще дойде, има време. newsm67
Честити месечинки на всички празнуващи днес.
Еми1978, съчувствам ти, в началото и на мен ми се бяха разранили зърната, плачех при започване на кърменето от болка, аз кърмих няколко дни със силиконови зърна на Medella, препоръчвам ти ги. Има три размера: S, M и L. Аз също имам кремчето Lansinoh, но изобщо не ми помогна. Това, което помогна са едни специални лепенки, Mepilex Lite се казват. Кърми няколко дни със силиконовите зърна и ще видиш как ще зарастнат зърната ти.
Ние бяхме на гости на бабата на планина, имаше и малко сняг, но не пропуснахме разходка.
Ние ядем доста начесто, сигурно на по два часа, понякога и по-малко, само нощем прави по-дълга пауза от около 3-4 часа, но пък го храня в полусънно състояние и продължава да спи. Мен така ме устройва, защото и аз успявам да си почина, вече свикнах.
Утре сме на първия преглед, дано всичко да е наред.

# 232
  • Стара Загора
И ние подадохме документи за еднократна помощ в началото на октомври, но за сега няма превод.

# 233
НЕ СЪМ ЧРД! newsm67
БЕБЗ и аз ги чакам тези пари.От началото на октомври ми е молбата.Дано ги преведат до края на ноември,но smile3516Най- вероятно няма да мога да си платя Нета за декември и ще си липсваме Weary
Мъжът ми и сестра му са болни от малария, и няма да може да ми прати парички...не работи в момента, но слава богу се оправят smile3518
ХЕЙЛИ ако ти кажа, че по-мрачно коледно настроение от моето едва ли има ти сигурно няма да ми повярваш, но е така.Лекът за което е smile3547украси коледната елха.Аз сложих малката в кошницата на земята и украсявахме елхата ''заедно''.Незнам играчките ми хубави ли са, но тя толкова се радваше на всяка една...  261uu  madnoelНаистина голям купон си спретнахме.Е Тереза е почти на два месеца, но вярвам, че ако ги показваш по отблизо и на вас ще са ви интересни newsm10И така сега и на мен ми е по приятно, ако се натъжа нещо, взимам малката и я нося да се оглежда по играчките kyllmgМисля ефекта си заслужава опитай  love001

# 234
Инфома, не знам въобще как се справяш с тази раздяла... Имате ли някакъв напредък по институциите?
Иначе, аз обожавам Коледа, толкова ми е хубаво по това време на годината. И понеже тази вечер излизахме с милото, оставихме беб на баба му(много ми беше тъжно), та го вербувах моя за празника, за сега малко ми се върза, ама то заради настроението днес сигурно, ще видим след седмица как ще е. А не ми дава да украсявам преди 1 декември.

Hug Hug Hug

# 235
Колкото повече, толкова повече santa2  madnoel People Santa Close-mas: baloni
Иначе миналия четвъртък на делото, от външно не представиха никакви мотиви за отказа за Виза.В общи линии излезе, че те не знаят защо са му отказали.До месец ще излезе решението на съда, което би следвало да е позитивно.Ако не обжалват има шанс да стане коледно чудо и да си дойде преди да е изтекла тази тежка за мен година Rolling Eyes
Сорииии..... Mr. Green

# 236
Колкото повече, толкова повече santa2  madnoel People Santa Close-mas: baloni
Иначе миналия четвъртък на делото, от външно не представиха никакви мотиви за отказа за Виза.В общи линии излезе, че те не знаят защо са му отказали.До месец ще излезе решението на съда, което би следвало да е позитивно.Ако не обжалват има шанс да стане коледно чудо и да си дойде преди да е изтекла тази тежка за мен година Rolling Eyes
Сорииии..... Mr. Green

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig ДАНО, ДАНО!

# 237
Ифома, и от нас имаш стиснати палци за решение на съда в твоя полза.  Hug (между другото, много ми хареса поста ти, доста си го украсила с икони  Grinning)

Фата, май доста те измяра бебчо - Колко месеца го е измерила сестрата, че е пораснал???  Mr. Green

Не съм, много смешни изречения се получават с ника ти понякога  Laughing

Друго не забелязах тази вечер. ОТК-то се оттегля да почива.  Hug

# 238
  Здравейте и от нас. Гледам да чета докато кърмя, но нещо не мога да смогна да пиша. И на мен ми се е паднало ревливичко бебе, не сме и по спането, но не губя надежда да се променят нещата  Mr. Green Дано да е в близките години, иначе ми е най-красивата  Whistling На мен днес ми дадоха четвърти антибиотик заради мастита. Вече сериозно взе да ми писва, през няколко дена температури, буци и тн, но не мисля да се отказвам все още де, просто много боли  Sad Вчера супер си бях депресирала, днес поспах 3 часа и ми е по-розав света, но ще видим до кога... Сега спи и очаквам вечерта да е много весела.
Честито на всички празнуващи   bouquet
иформа дано скоро се гушнете с таткото и аз мисля тия дни да украсявам, че нямам търпение вече  Laughing

# 239
Ох и аз съм подала съвсем в началото на Октомври  документите за еднократната,ама уви,те не са ги пуснали още на пощата ,пък камо ли на карта  #Cussing out #Cussing out #2gunfire

Ифома  Hug Изобщо не ти е лесно миличка и аз съм сама през повечето време,но не е като да е без хич,виждаме го таткото ни поне 5-6 дни в месеца  Mr. Green А това безпаричие е много лощо нещо с малко бебче(не получаваш ли майчинство?),силно стискам палци всичко да се оправи по институциите и скоро цялото семейство да сте си вкъщи.Най-много от всичко ще се радвам за теб,защото бая се поизтормози! Hug

Мирче,много хубави снимки  Hug Mr. Green Ти и преди си беше хубава,ама с малката на ръце нито умората ти личи,нито нищо  Peace Hug

Друго не забелязах тази вечер. ОТК-то се оттегля да почива.  Hug[/b]

hahaha Оле,определено всеки път може да ме разсмееш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт