"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 34 028
  • 722
  •   1
Отговори
# 195
Сега, прави ми впечатление, че ти беше по-омиротворена през лятото, когато твоят гуру не пишеше. И изказванията ти бяха по- меки, призоваваше към разбирателство...
И като е призовавала защо си остана само с призивите?Не чакам конкретен отговор от човек,който коментира избирателно събитията ooooh!

Цитат
Тати неведнъж ни е предупреждавал да изоставим заядливия, менторски тон и да си коментираме героите.
Ами ние си коментираме героите."Незнам" къде си забелязЪла да коментираме теб например Naughty
Какъв ти е проблема в случая,не мога да разберА newsm78 Ние си коментираме Джуклата,а ти се изказваш,че трябвало да коментираме героите и да не се заяждаме newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 196
  • somewhere near the sea
нямаше нужда да й ставаш адвокат Naughty
 И къде точно съм казала, че сте коментирали мен? Ти какво? Не схващаш разликата между герой и актьор ли? Защо ли питам-то е ясно. Sick Пък и моите проблеми никога не съм ги отнасяла до теб, така че не ме питай какви са. Stop

# 197
За пореден път не отговори на конкретен въпрос,но как иначе,като няма какво да се каже в защита ooooh!

Не схващаш разликата между герой и актьор ли?
При някои персони не правя разлика,да Naughty КазвАл съм го поне 69 пъти Naughty
И какво Сега?Ще кажеш сигурно,че има правило във форума да се обсъждат само "персонажите",но не и "актьорите" ли ooooh!

Цитат
Пък и моите проблеми никога не съм ги отнасяла до теб, така че не ме питай какви са. Stop
Мен твоите проблеми ни най-малко не ме интересуват,аз питах за конкретния случай Naughty
Защото виждам,че имаш голям проблем с това,че коментираме Джуклата Naughty Naughty Naughty
Ти ли ми беше казАла веднъж,че имам проблем с чуждото мнение,марсенце?

# 198
Marsia, лошо влияние, лошо влияние ... СуперГеорги, много чаровни снимки на Тейлър си пуснал  Peace

# 199
Според вас дали Джуклата ще си оправи борчовете преди празниците,за да могат хората да си срещнат спокойно Нова Година ooooh!

# 200
Според вас дали Главната курва на сериала ще се пречисти преди празниците, че да си изкараме спокойно на Коледа и Нова година?  newsm78 Mr. Green

# 201
Според вас дали Главната курва на сериала ще се пречисти преди празниците, че да си изкараме спокойно на Коледа и Нова година?  newsm78 Mr. Green
Едва ли ooooh!
1-ЗавърнА се за 69 път от арабските емирства,където преспа с всички араби #2gunfire
2-ВърнА се и започна да пияндурства
3-Спа с неопределен брой непознати мъже в пияно състояние
4-Уби една млада и невинна Мамма и остави невинното дете сираче #2gunfire
5-После лъгА,че не знае кой е убиецът #2gunfire
6-После спа с мъжа на жертвата #2gunfire
7-После спа с ник
8-После с рик
9-Кой знае още колко мъже пропуснАх
10-Сега пък ще почне да клепе след рич
Какво ти пречистване newsm78

# 202
  • Пловдив
Привет, момичета и момчета:)

С удоволствие чета темата ви, макар да нямам време да пиша, но днес нямаше как да подмина.
Марсия е права, лятото Сега беше спечелила уважението ми, защото права или не тя защитаваше своята любимка както прави всеки истински фен. Но какви са тия простотии сега? Сляп и тъп трябва да си за да оплюваш така една красива жена като Тейлър. Харесвам и героинята, и актрисата и намирам за малоумни изказванията на Форестър69. Добре, защитавай си Брук колкото искаш но не бъди лигльо опитвайки се да оневиниш твоята любимка плюейки по друга. Това не е мъжко поведение, а.... не мога да напиша даже какво Simple Smile

# 203
Според вас дали Главната курва на сериала ще се пречисти преди празниците, че да си изкараме спокойно на Коледа и Нова година?  newsm78 Mr. Green

Хич не се надявай  Mr. Green
Тя четвърт век не се промени,  та сега ли  Crazy

1-ЗавърнА се за 69 път от арабските емирства,където преспа с всички араби #2gunfire
2-ВърнА се и започна да пияндурства
3-Спа с неопределен брой непознати мъже в пияно състояние
4-Уби една млада и невинна Мамма и остави невинното дете сираче #2gunfire
5-После лъгА,че не знае кой е убиецът #2gunfire
6-После спа с мъжа на жертвата #2gunfire
7-После спа с ник
8-После с рик
9-Кой знае още колко мъже пропуснАх
10-Сега пък ще почне да клепе след рич
Какво ти пречистване newsm78

1. ЗавърнА се, защото феновете на сериала не искат да гледат евтини к***и, а стойностни хора. И зарад тУЙ засипаха с писма сценаристити, които разбира се трябваше да я върнат  Naughty
Както винаги си крайно необективен  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Даже няма доказателство, че е спала дори с един от тях  Naughty
2. Пияндурстват мъжете по кръчмите  Naughty
"Големият моралист" за пияндурстване счита чаша-две вино ли  Naughty
3. Спала е само с бъщътъ на Брукасита, пак си крайно необективен и си измисляш  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
4. Дарла не беше нито млада, нито невинна  #2gunfire #2gunfire
Преспа с ПИЯНИЯ мъж на приятелката си, рОди му дете и така го вързА  Naughty
Освен тУЙ мозъкът й беше толкоз малко, че да сменя гума на завой посрЯд нощ, в мъгла, без жилетка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
етЕ такава тъпъ офсъ редко се среща  Naughty
5. тук съм съгласна, че въпреки Хектор трябваше да си признае по-рано  Naughty
Но все пак го направи сама, по свое желание, без външен натиск  Naughty
Твойта любима к***а га си е признавала нещо, без да е притисната до стената  Naughty
6. Спа с него от съжаление  #2gunfire
7. И какво като е спала с Ник не можах да рАзбера  newsm78
8. Казвала съм, че връзката й с Рик не ми се нрави много, но все пак той е СВОБОДЕН зрял мъж и има глава на раменете  Naughty
9. ПропуснАл си мъжете на к***ата на сериала, ама то за теб е нормално да си необективен  #2gunfire #2gunfire
10. тУЙ "клепе" не можах да го рАзбера, сигурно е на обзорски  hahaha hahaha hahaha

# 204
Аз пак ще ви прекъсна спора с едно преразказче:
Поставена в позицията да избира между мненията на Брук и Тейлър, Стефани прави нещо неочаквано- заявява, че след цялата подкрепа, която Брук й е дала, тя вече силно вярва в промяната й и в това, че тя няма да се забърка с Томас. Брук си тръгва доволна, а Тейлър е огорчена- тя възприема това като предателство от страна на най-добрата си приятелка. По-късно, и тя си тръгва, само че разстроена. Отива във "Форестър Криейшънс" при Томас. Отваряйки вратата на кабинета обаче, Тейлър попада на гледка, която я вцепенява- Томас, гол до кръста, се целува с блондинка, обърната с гръб. В огледалото зад тях, Тейлър вижда отражението на Брук, което я кара да изкрещи. В последствие, русата жена се обръща и се оказва, че това е просто една от манекенките на компанията. Тейлър осъзнава, че си е внушила, че Томас се целува с Брук, и затова се извинява за реакцията си. След секунди влиза и Мадисън, която казва на Томас, че е доволна от прекарването им на купона. Неговите флиртове с няколко млади дами наведнъж карат Тейлър да си припомни, че въпреки всичко сина й е младеж, на който му е позволено да излиза с някоя жена без да е сериозен с нея и без междувременно да планува как да свали мащехата си. Останала насаме с Томас, Тейлър го оставя да я увери в това. Осъзнала, че може би е започнала да прекалява в параноята си относно Брук, Тейлър започва да омеква. Тя решава да се опита повече да не си внушава, че между Томас и Брук може да се зароди нещо. Тейлър и Томас се прегръщат, по време на което Томас с искри в погледа поглежда към една снимка на Брук.
Междувременно, в къщата си, Оливър разговаря с Амбър относно Хоуп и Лиъм. Внезапно, на вратата се позвънява и Амбър се скрива на терасата. Оливър отваря вратата и вижда сестра си Агнес. Тя влиза вътре и започва разговор с него. По едно време й става студено и решава да затвори балконските врати. Спонтанно вижда Амбър на терасата и иска от нея и Оливър обяснение. Досеща се, че са спали заедно, а след секунди осъзнава и, че тя живее при него. Агнес започва да убеждава брат си да изгони Амбър. Той започва да се колебае. Накрая Агнес си тръгва, а Амбър си стяга багажа, надявайки се Оливър да я спре. Но той не го прави и това кара Амбър да се разплаче. Оливър я съжалява и решава да я остави да живее в гаража му. А през това време, Агнес отива при Хоуп, за да й изкаже притесненията си относно убежденията си, че Амбър пак използва Оливър.
Тейлър кани Ридж в дома си, за да му каже, че повече няма да тормози всички с убежденията си, че Томас и Брук ще започнат връзка. Ридж е доволен от промяната в мисленето й. Той й казва, че въпреки всичко много държи на нея. Тя е на същото мнение за него. Докато си говорят за това колко много държат един на друг, Уип случайно чува разговора им и остава доста недоволен от тази тяхна близост. Той си тръгва малко преди Ридж да каже на Тейлър, че ако Брук се обвърже с Томас, този път брака им ще приключи завинаги. За голяма изненада на жената, Ридж допълва, че ако това случайно стане, той мигновенно ще се върне при нея, Тейлър, защото знае, че там е сигурността. Развълнувана от думите му, Тейлър разговаря със Стефани и й споделя това. Също така й заявява, че вътрешно в себе си чувства, че предстои нещо голямо.
Амбър отива при Хоуп, за да се пробва да я убеди, че мястото й е при Оливър. Хоуп я изслушва с известно колебание по въпроса с кой мъж по-точно трябва да бъде- с Оливър или с Лиъм. Самият Лиъм пък се отбива при Оливър, за да го предупреди да не се бърка във връзката му с Хоуп.
През това време, Бил и Джъстин разследват кой е бил шофьора, който е извел Лиъм извън града предишната вечер. Накрая, това ги довежда до кредитната карта на Оливър. Бил веднага отива в дома на Оливър, където сяда на канапето и заявява пред него, че ненавижда тези, които се бъркат в работите на хората от семейството му.

# 205
Абе ненннннннке,какво се пънеш да защитаваш една мутреса и да я изкарваш монахиня,чак ти не си верваш hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 206
Абе ненннннннке,какво се пънеш да защитаваш една мутреса и да я изкарваш монахиня,чак ти не си верваш hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Важното е,че другите й вярваме  Peace

Супергеорги, благодаря за преразказа   bouquet

# 207
Вярвате й чушки Crazy
Много добре знам,че сами не си вярвате Crazy
Всички виждаме,че Джуклата е безпощадна убийца,пияница и дърта мутреса,викаща "Тарзан" по боксерки да "слезе от клона" ooooh! ooooh!
Каква вулгарност ooooh!

# 208

Пълнени или бюрек  Crazy

Всички виждаме,че Джуклата е безпощадна убийца,пияница и дърта мутреса,викаща "Тарзан" по боксерки да "слезе от клона" ooooh! ooooh!
Каква вулгарност ooooh!

Единствената мутреса в сериала е твойта руса к***а, дето стана баш шефка като подпираше тавана с крака, докато се сексеше с шефчетата на фирмата  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Тейлърита си беше известен психиатър, не е драпала със секс нагоре като някои други руси персони  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 209
Празни.
Цитат
подпираше тавана с крака
Не ми кради лафовете #2gunfire Че ща карам да ми..............даваш кинти Naughty

Цитат
Тейлърита си беше известен психиатър
Кога е бИла па тая известна Психарка? hahaha Като само из леглата скача hahaha
Бриджит е светилото в медицината Naughty

Цитат
не е драпала със секс
Аз виждам неистово драпане с направа на ******** на всички мъже #2gunfire #2gunfire На такива им се вика мутреси #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт