"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 33 644
  • 722
  •   1
Отговори
# 75
СуперГеорги, имаш ли представа след колко време (изразено в БГ серии или месеци) милинкото ми сладко Фийби ще умре  Sad

Някъде към последните няколко дена на декември или първите на януари (зависи от това колко често не излъчват епизоди покрай празниците или заради включвания от парламента).

# 76
ООО,ПАК ЛИ ГРОБНА ТИШИНА след най-неудобната серия в целия филм за "фенчетата"на Убийцата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И даже и "марсито" не иска да разкаже серията hahaha hahaha hahaha hahaha а друг път пуща "разказа" още дорде дават буквите hahaha hahaha hahaha
Какви тежки признания направи таз Наглячка hahaha hahaha
Призна си най-накрая,че цял живот е копирала Звездата на сериала hahaha hahaha
Копирала е външността й/твърде неуспешно hahaha hahaha hahaha/,тУЙ че има собствен стил Crazy и всичко останало hahaha hahaha hahaha hahaha
Спомняте ли си,че наскоро ви казАх,че съм забелязЪЪЪл,че гледайки Брук,Джуклата си мисли "искам да приличам на нея" Crazy Ех,за пореден път се убеждавам какъв добър психолог съм Crazy Всички са ми като отворени книги и прочетени вестници Crazy Особено дребни душици като........Джуклата например hahaha hahaha hahaha hahaha
А тогава някУЙ персони от вас ми казАха "това в твоя филм ли го гледа" hahaha hahaha
Еххх,какви неудобни серии ви сполетяват една след друга hahaha hahaha
Хайде Сега,за да не се повтарям,може да приложите някУЙ от изтърканите номера за сменяне на темата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Защото тУЙ тежко признание на Убийцата не трябва да се коментира hahaha hahaha

# 77
Бреей,Тейлър признава ,че е най-обикновен човек,със своите страхове,грешки,проблеми...
Всички ги имаме!   И?     Thinking
Никога не съм я възприемала като нещо невиждано,та това да ме шашка толкова...

Решението й за Джак вече го коментирах!    Peace    

# 78
Думите "копирам", "подражавам" и "съревновавам" са с различни значения, ако случайно някои фенове не знаят, да прочетат в тълковния речник  Peace
Колко време трябва да мине от раздялата с любим човек, който продължаваш да обичаш, че да поканиш в леглото си следващата/я?  newsm78 За брук разбрахме, че това става в следващите няколко минути, а при ник, колко дни минаха, същия, следващия?  ooooh! Голяма лика прилика са си двамата  Peace Крайно време е сценаристите да ги съберат отново  Crazy

# 79
  • somewhere near the sea
"фенчито", нещо пак си ме критикувал...
Някои работим в тая  държава и не всеки ден успевами да гльодами. Даже не знам за какво говориш. Ама, нейсе, нема да си дирим кусури...

Ник разпитва Тейлър как е Джак, тя му разказва за непредвидената си среща с Брук и децата на Биг беър и колко добре се е чувствал Джак там. Ник е съгласен, че той трябва да общува с други деца.

Тя се опитва да му обясни, че ще вземе по-драстично решение относно Джак.

Бриджит казва на Кейти, че бракът ѝ с Ник е приключил, вече е говорила с адвокат. Тя е сигурна, че той най-вероятно ще се чувства виновен за известно време, но  ще го преживее. Той наистина е добър в това. Освен това, има две деца, с които е ангажиран – това на Кейти и ... Джак. Тя дори е убедена, че момченцето ще ѝ липсва повече от Ник.
Тейлр вика Джак при себе си, но той не иска да отиде при нея. Ник я успокоява, че детето просто е изморено. Но Тейлър знае, че това не е начинът, по който бебето трябва да  отговори на майка си. Той трябва да  върви след нея, трябва да плаче за нея. А Джак дори не плаче, ако излезе от стаята, макар че тя трябва да бъде най-важното нещо на света за него. Ник: „Аз наистина мисля, че с малко време, търпение ... ”   Тейлър го прекъсва: „Ник, моля, аз съм психиатър. Знам всичко за детското развитие и проблемите, които могат да възникнат от него. Ако едно дете не се свързва с майка си в ранна възраст, то дори няма да има своята идентичност. То няма да се чувства сигурно.”
Ридж уведомява Брук, че Бриджит е задействала адвокат относно развод. Уверява Брук, че фактът, че Ник отново остава свободен не го притеснява. Брук спокойно отговаря, че той определено не е заплаха за тях. Току-що е почувствала някакво  възмущение.

Ridge въздъхва и признава, че  Ник е неговият брат биологично. Когато е разбрал това, Ридж е мислел,  че това означава нещо. Но не и за Ник. Брук признава, че Ник се отнася зле с него. Ридж се цупи, че тя винаги има  оправдания за Ник. Брук пояснява, че Ник просто не е можел да го приеме и никога не се е опитал, за разлика от Ридж, който е бил готов да разшири своята дефиниция за това какво означава семейството. Ник никога  наистина не му е дал шанс, които заслужава.
Тейлър продължава, че Джак трябва да има щастливо детство. Време е  за нея да се оттегли. .Ник не е съгласен човекът, когото мрази и в червата да участва в отглеждането на сина му. Тейлър отговаря, че Ridge няма нищо общо с това. Ако току-що бе видял ... (Въздъхва), ако току-що е видял Джак, когато той е седял на пода и  играел с RJ и Хоуп. Той е бил толкова щастлив. Никога не го е виждала да се смее и да се усмихва така. Иска той да бъде щастлив. Най-трудната част ще е да го остави да си отиде.
Ридж и Брук обсъждат кого да поканят на сватбата си. Той казва, че Стефани, Дона и Ерик не биха искали да стоят в една стая.

Брук пък казва същото за нея, Тейлър и Рик. Тогава на него му хрумва Хоуп и Ар Джей да са им кумове. Брук колебливо започва, че нещо се е случило в Биг беър и тя трябва да му каже, че Тейлър иска да й даде Джак.

Рик лежи в леглото, когато Тейлър се връща вкъщи. Вижда, че  е разстроена и  я посреща на вратата на спалнята с прегръдка. Тя плаче. Ридж и Брук лежат в леглото в дома си. Ридж не може да повярва какво казва Брук за Тейлър - че иска тя да бъде майка на Джак. Напомня му, че не е просто някой,  тя е майка на Джак. Тейлър казва на Рик колко трудно е било да даде Джак и да си отиде. Той пита как е минало с Ник. Тя казва, че е трябвало да му обясни.
Ник е у дома с бира. Кейти влиза и Ник я пита какво прави. Тя мусъобщава, че бебето е добре. Била на лекар. Разказва на Ник , че са говорили с  Бриджит днес.

Той ѝ казва, че се е видял с Бриджит също. Кейти е изненадана. Казва, че Бриджит иска да продължат с живота си. Смешното е, че  тя иска да го направят заедно с Кейти. Ник пита дали ѝ вярва. После ѝ разказва за ситуацията с Тейлър, Брук и Джак. Кейти изглежда шокирана.
Ридж моли Брук да каже, че не са съгласни на това, което Тейлър иска. Брук му казва, че това дете има нужда от майка си. Ридж казва, нека Джаки или Кейти го направи, тъй като това е твърде сложно. Брук му казва, че не би било сложно за нея, защото  обича бебето. Ридж казва, че  го знае, но какво ще стане ако Тейлър промени мнението си. Брук е убедена, че няма да се случи. Ридж иска да знае дали тя възнамерява да отглежда бебето с Ник. Не,  надява се да го гледа с него. Ридж казва, че това звучи катастрофално за него. Казва, че не може да бъде част от това. Тя трябва да каже на Тейлър не.
Тейлър пита Рик дали си мисли, че Ридж ще бъде в състояние да допринесе за отглеждането на Джак. Рик смята, че майка му ще го убеди. Тейлър се пита дали тя не е създала по-сериозен проблем за Джак. Той може да бъде поставен в по-лоша ситуация, ако Ridge не е на борда. Рик й препоръчва да мисли позитивно. Целуват се.

Кейти е много объркана. Не може да повярва, че Тейлър ще отстъпи Джак на Брук. Тя пита Ник как се чувства . Той знае, че Брук обича Джак. Въпросът е до Ридж. Кейти се съгласява. Ник ѝ казва, че би било хубаво Джак да опознае новата си сестра или брат.  Той не иска да го пазят в тайна, освен ако тя не го прави. Тя казва, че не са обсъждали бъдещето. Ник нежно гали лицето ѝ и ѝ казва, че иска  да се разберат заедно. Кейти се хваща  за думата заедно. Казва ѝ, че иска да бъдат заедно с тяхното бебе. Целуват се  колебливо,а след това по-страстно.
Брук пита Ридж как може да очаква тя да обърне гръб на Джак. Обича го, не може просто да се отдалечи от детето си. Ridge ѝ казва, че трябва да спре да мисли за него по този начин. Тя му напомня, че  е биологичната майка. Ридж заявява, че ще бъде кошмар. Те трябва да  помислят за RJ и Хоуп. Те имат своето малко семейство. Брук го уверява, че децата обичат Джак. Ридж все още противопоставя и казва, че има твърде много резерви относно това. Те имат всичко, не бива да застрашават връзката си с нещо толкова проблемно. Брук му казва, че се надява да я разбере. Той казва, че е така. Тя го обича, но детето  плаче за нея. Джак се нуждае и плаче за нея. Тя трябва да бъде там за него. Ridge я  поглежда въпросително.

Брук вярва, че те могат да се справят с това. Всичко бледнее пред това, от което Джак се нуждае. Ридж казва, че не иска да види Джак изтръгнат от живота му, ако Ник и Тейлър  променят мнението си. Ридж казва, че го прави луд, но тя е жената, в която се е влюбил от първия път, когато я видял. Ако това е, което тя иска, тогава той е там с нея. Лицето на Брук показва изненада. Те се целуват страстно.

Тейлър лежи в леглото, след като е правила любов с Рик. Той е заспал. Тейлър се пита дали тя направи грешка и не създаде  по-сериозен проблем. Тя мисли за Ридж. Тя има спомени от живота им заедно, включително и как Ридж ѝ казва колко я обича. Тейлър е шокирана до къде са я довели мислите. Тя разглежда Рик и премахва ръката си от неговата. Казва си: „ Аз трябва да забравя за теб, Ридж.”  Но в ума ѝ е Ridge, Ridge, Ridge ... ... ...

# 80
23 години в 6 минути (въпреки че включва само историята на Ридж, Карълайн, Брук и Тейлър) Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=pNOFPHUl-Oo

# 81
23 години в 6 минути (въпреки че включва само историята на Ридж, Карълайн, Брук и Тейлър) Laughing
http://www.youtube.com/watch?v=pNOFPHUl-Oo
Супер! Най-накрая едно кратко 'резюме' на историята на Брук, Ридж и Тейлър (+доста други)! tooth
Мерси за линка, Robinson.

# 82
12 сватби?  hahaha Каква шавлива и непостоянна жена  hahaha Нито знае какво иска, нито може да си седне на задните части  hahaha Ужасно е, че младото поколение имат такъв пример за поведение от телевизионния екран. Но ако не беше крайно непристойното й поведение, нямаше как да изпъкнат толкова ясно Стефани и Тейлър в другата крайност на скалата. Мдааа, трябва си една такава като брук, за да се види какво НЕ трябва да се прави  Laughing

Дрийм, и Ник, и Рич се оказаха абсолютно ненадеждни, та нека си ги държи брук и двамата и да си ги менка - като й омръзне единия, с другия Wink И понеже е много "високоморална" мащеха на Томас, се целува с него  Sick А след това неистово драпане да вземе Джак, изобщо не го поглежда ... и както се оказва, тук го гледат Бриджит и Ник  hahaha Какъв кошмар е този екранен образ, просто ...  Sick

# 83
В американските епизоди:
Преструвайки се на рускиня с акцент, маскираната Амбър извежда Лиъм извън града с наетата от него кола. Тя скрива и телефона му, за да не може той да се обади на Хоуп и да й обясни защо закъснява за партито. Лиъм дори и не подозира, че е измамен от мниния шофьор- той вярва на думите на 'рускинята', че просто е объркала пътя. По едно време и бензина на колата свършва, заради което Амбър я паркира встрани. Разочарованият Лиъм веднага изхвърча от нея и хуква през гората с намерението тичайки да стигне до партито, за да обясни на Хоуп причината за закъснението си.
Междувременно, почти със сълзи на очите, Хоуп се намира на партито, където Оливър е до нея и я утешава. Той й казва, че Лиъм няма да дойде, след което я кани в своята къща. Двамата отиват там, сядат на канапето и както си приказват, започват да се целуват. Оливър предлага на Хоуп да правят любов, но тя е разколебана. През това време, Лиъм пристига на партито и му казват, че Хоуп си е тръгнала с Оливър. Той хуква и към къщата на Оливър и нахълтва по време на колебливите им целувки. Моли Хоуп да го изслуша, двамата излизат на балкона и той й обяснява ситуацията с лошия наемен шофьор и тичането през гората. Хоуп му казва, че проблемът не е само в това, а и във факта, че напоследък все по-малко се виждат заради работата му в "Spencer Publications". В крайна сметка обаче, двамата се сдобряват и целуват. Оливър ги вижда.
Същата тази вечер, Джаки, Оуен и Уип влизат в кабинета на Ник и първите двама от тях настояват пред него и Агнес той да ги върне на работа в компанията. Джаки и Оуен разбират за голямата излагация с колекцията на Амбър и това за тях е още една причина, поради която Ник трябва да ги върне на работа. Ник се колебае, но в крайна сметка се съгласява. Джаки казва, че ще поговори и с Бриджет, за да може и тя да се върне в компанията ако желае.
На другия ден, в къщата на плажа, Лиъм разказва на Бил и Кейти за случилото се предишната нощ. Те, които предишната нощ дълго са обсъждали ситуацията с Лиъм и приятелката му, не знаят какво да кажат. Бил казва на Лиъм, че Хоуп си играе с него, но Лиъм не иска да повярва на това. После, той отива във "Форестър Криейшънс" тъкмо като за да я завари с пак опитващия се да си я върне Оливър. Лиъм издърпва Хоуп встрани и двамата се целуват.
В имението Форестър, Стефани кани Тейлър, Томас и Брук в стаята си, за да коментират четиримата скандалната целувка на онова ревю. Томас и Брук защитават своята позиция, че това е било просто рекламен трик и няма никакъв шанс двамата да се влюбят. Но Тейлър е на друго мнение. Останала сама със Стефани и Брук, тя започва да сипе големи обиди по адрес на Брук и скандалите, които тя постоянно предизвиква с мъжете. Стефани е до голяма степен съгласна с нея, но въпреки това се замисля, когато Брук й припомня колко са се подкрепяли двете в последно време, поради което я моли и да я защити пред Тейлър. Брук и Тейлър чакат отговора на Стефани.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 14:19 от SuperGeorgi

# 84
  • somewhere near the sea
Май са сменили сценаристите. В днешните(амриканските) епизоди е много по-интересно

# 85
Май са сменили сценаристите. В днешните(амриканските) епизоди е много по-интересно

Съгласен съм. Българските епизоди в момента едвам ги трая и даже се чудя дали да не попрестана да ги гледам за известно време. Хич не ми понася да гледам Дона във всеки епизод, опитваща се да убеди малоумния Ерик, че го обича и му е вярна. А той, глупака, след като уж беше видял истината, започва да се запитва дали не е сбъркал... и това да го въртят в продължение на десетки серии. Или пък налагането на тази измишльотина, че Джак ще е най-добре при Брук. Да не говорим за връзката на Тейлър и Рик- харесвам Тейлър, но ми е неприятно да ги гледам двамата в такива отношения. Брук и Томас някак си по ми допадат, може би защото Брук е уличницата на сериала и за нея е по-присъщо да легне със сина на съперницата си.

Последна редакция: нд, 28 ное 2010, 14:34 от SuperGeorgi

# 86
лелеййййййй,кой ли филм гльодат някУУЙЙ хора hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Брук правИла неистово драпане да вземе Джак  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
при положение,че тя изобщо не подозираше защо рик я е викнАл у вилата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И при положение,че  след НАСТОЯВАНЕ ОТ СТРАНА НА РИК!!!!/а не по инициатива на Убийцата,много важно уточнение Naughty/самата Джукла казА на Главната Героиня,че не може да го гледа и трябва да го вземе Брук hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Много интересно какви работи дават в алтернативния сериал hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Там стават съвсем други неща и се издига в култ една нагла Убийца,Пияница и дърта развратница,скачаща от мъж на мъж,а в леглото мисли за втори hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И все още има персони,които одобряват такова поведение Sick Невероятно Crazy

# 87
  • somewhere near the sea
.....дърта развратница,скачаща от мъж на мъж,а в леглото мисли за втори hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
И все още има персони,които одобряват такова поведение Sick Невероятно Crazy
Горката Брук....Такива работи да говорят за нея феновете ѝ

# 88
Форестър, ама на моменти наистина имам чувството, че говориш точно за Брук. Joy Тя все едно не е скачала от легло на легло, нито пък в леглото на един е мислила за друг... Неее, тя е толкова достойна Главна Героиня, че такива неща не могат да й се случат. Joy
А сега сериозно- щом толкоз много се възмущаваш от Тейлър задето в леглото на Рик мислела за Ридж (голямата си любов), кажи ми какво мислиш за един друг случай преди време- когато погледът на туко-що овдовялата 'младоженка' Брук се прехвърли от пещта, в която е 'загинал' Ридж, към онова нещо от тялото на Ник, дето е малко под пъпа му? О, и не само го погледна, а след малко дори го хвана. hahahaНе те ли отвращава това тъй долно поведение на таз нагла магистрална жрица? Sick Sick Sick

Чакам с нетърпение да видя с какви дрънканици ще бъде изпълнен новият ти пост, започващ със ''супер'' георги. hahaha

# 89
офффффф хайде Сега да ви подпукам с дамата първо Crazy
1-"марси",да разбирам ли отново избирателния ти цитат като признание от твоя страна,че издигате в култ една Нагла Убийца и Пияница hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Еххх,аххххх как ви се иска Главната Героиня да притежава тези невероятни качества hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha Знам,че си умирате Брукито да е таква,ама няяяяяяяяяяяяяяяяяяяма Crazy Crazy Crazy Crazy

2-Тоз избирателен цитат,който е за Убийцата-Пиянде,ти го ползуваш за Звездата newsm78
тУЙ не е ли също мълчаливо признание,че Джуклата е наистина развратница? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Брук разбира се винаги е бИла много почтена жена,но все пак ако според вас е бИла "развратница",аз за Убийцата изпозлувах "дърта развратница" Naughty Naughty Naughty Аз не виждам Главната Героиня на тези години да скача от мъж на мъж Naughty Naughty Naughty Но вие гльодате друг филм,в който например Брукито драпала неистово за Джак hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

"супер"георги,ти си много далеч от истината и няма абсолютно никакъв смисъл да се говори на "фен" на деса и Джуклата,но все пак да констатирам,че някои хора в драматичен момент прибягват до това,което направи Брук в онзи момент Naughty Има много такива примери,просто в такива ситуации зависи от човека Naughty Така че абсолютно я оправдавам в онзи момент Naughty

Общи условия

Активация на акаунт