"Дързост и красота" - тема 65:"Вземи си бебето, дай ми съпруга..."

• 34 030
  • 722
  •   1
Отговори
# 570
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Питам се колко време мина откакто  на мадам Логан старша ѝ дадоха Джак, защо вече не му се радва-не е отишла даже да го види. ThinkingЖената планува меден месец... Crazy
Ми той сигур седи у хола на канапето и тя пътьом му Фърля по едно око...ко' още Joy Пък и Прасето нъл' се цани за Джакогледачка.... Покрай закачките с татко му, тя ша го наблюдава..... и айдеее отгледАха го.... ooooh! Joy

# 571
"марси",искаш ли да ми направиш една.....................справка.Можеш ли да ми покажеш.............оргиналния текст на английски на серията,в която аджАба любимата ти разпасана пенсионерка си призна,че винаги се е опитвала да прилича на Главната Героиня,да има "собствен стил"/това е цитат #2gunfire/като нея и тн #2gunfire Защото после в твоята интерпретация този сюблимен момент от филма го немА #2gunfire Освен тУЙ Naughty можеш ли да ми направиш още една.................справка и за днешната ти интерпретация,защото също липсва най-важния момент ша ма извиняваш #2gunfire А именно,че любимата ти Престаряла Пияница всъщност е писАла на фибата да се върне,за да й помогне да се върне при Черноризеца #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Аз не те обвинявам заСега,може и оргиналния текст да е такъв аджАба,но ако е така,тУЙ ще значи,че е писан от някУЙ фен на Пияни Бабички като Джуклата hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Каква дързост и наглост от страна на оная Убийца-Психопатка да се сети за щерка си само за да я използува за рич #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Още повече,че преди тУЙ въртеше*******на рик #2gunfire #2gunfire И върхА на наглостта #2gunfire Тя не била знаЯла,че щерка й ще го понесе тежко,не била подозирала аджАба #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Няма такова нагло същество #2gunfire #2gunfire
Ето защо мисля,че Джуки е крайно време да почине Naughty
Желая ви приятна вечер,от сърце разбира се Crazy

# 572
ББ: Ридж и Торн размишляват кой може да е пуснал снимката на Томас и Брук в интернет. Торн намеква, че може да е някой, който има зъб на Ридж. Тогава Ридж се сеща за Уип и това го кара да отиде при самия него, за да разговарят. А само допреди минути, и Агнес се е намирала при Уип с опитите си да му обясни, че тези негови действия спрямо Ридж са глупави и биха могли да навредят на брака на Уип с Тейлър. Когато Ридж пристига, двамата с Уип си разменят люти думи, но втория така и не признава да е пуснал снимката.
Междувременно, Тейлър отива при Брук и Томас, за да разговаря с тях за снимката, която вече се е разпространила и по вестниците. Но въпреки този нов скандал, Томас е категоричен, че въпреки всичко няма да се откаже от кампанията си.
Амбър е изненадана, когато на вратата се позвънява и тя вижда пред себе си майка си Тони (или Тоуни, не съм сигурен как да го пиша на Бг). Тя разпитва дъщеря си за новото около нея и за възможността двете скоро да забогатеят. Оливър се появява и Тони си решава, че той е богатия любовник на Амбър. Но Оливър й пояснява, че къщата не е негова, а на негови близки. Също така й казва, че не може да я приюти тук, защото и самото присъствие на Амбър носи рискове за него. Тони е разочарована, че Амбър си губи времето с Оливър, но тогава дъщерята й споделя, че е хвърлила око на Лиъм Спенсър и дори го е излъгала, че са спали заедно. Майката мигновенно започва да планува как Амбър да се обвърже по-сериозно с Лиъм и да докопат парите му.
По това време, Хоуп подготвя специален пикник за Лиъм в двора на къщата си. Но гузния Лиъм планува да й признае, че е спал с Амбър. Това и прави и Хоуп остава озадачена. Побягва в къщата, Лиъм я догонва и й казва, че дори и не е сигурен дали Амбър казва истината, тъй като той не помни нищо. Моли Хоуп да му прости.
В дома на Оливър, на Амбър и става лошо и тя излиза, през което време Тони си говори с Оливър и разбира, че той обича Хоуп Лоугън. Когато Амбър се връща, тя набързо изтичва на горния етаж без да дава обяснения на майка си. После слиза долу при нея пребледняла и държаща положителен тест за бременност. Казва на майка си, че бебето е от Оливър от едната им нощ заедно преди седмици, когато уж са се предпазвали, но очевидно това не е било достатъчно. Амбър заявява на Тони, че макар и да няма достатъчните средства, планува да задържи бебето, защото то е новият й шанс да е майка след предишните неуспешни. Дори отива да каже на Оливър, че ще стават родители. Но през това време, на Тони й хрумва, че може да представят бебето на Амбър за дете на Лиъм. Затова, тя спира дъщеря си преди да разкрие на Оливър истината. Двете разговарят и Тони се опитва да убеди Амбър да излъже Лиъм, че е бременна от него.
По време на тези събития, Ридж споделя с Брук убежденията си, че Уип стои зад снимката й с Томас. Споделя й, че Уип му е много ядосан задето Тейлър е изкрещяла името на Ридж, докато е била в леглото с него, Уип. Брук не може да повярва. После, Ридж отива в дома на Тейлър и споделя и на нея размишленията си. Тогава се появява Уип и Тейлър го моли да е честен с нея. Пред нея и Ридж, Уип излъгва, че няма нищо общо със снимката. Тейлър, вбесена на Ридж и на факта, че той продължава да е сигурен в хипотезите си, го гони от къщата. Ридж си тръгва, а Тейлър и Уип се прегръщат.

Последна редакция: пн, 03 яну 2011, 23:54 от SuperGeorgi

# 573
идея за анкета на следващата темичка:
чия къща най-много ви харесва като цяло-външен облик и вътрешно обзавеждане /доколкото сме успели да видим/?
1. на брук
2. на тейлър
3. на стефани
4. на ник
благодаря ако одобрите идеята, ще са ми интересни резултатите
 Grinning

# 574
Фене, направи справка в твойте архиви на диалект, част от които споделяш от време на време. Laughing

# 575
Ето защо мисля,че Джуки е крайно време да почине Naughty

За да се превърне сериала зарад твоите руси фръцли в Наглост и Глупота ли  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Идеята за анкетка много ми допада  Peace
Отдавна не сме имали анкетки, искам пааак  Sunglasses

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 15:36 от Nenna

# 576
Ей, не й върви на бруклата...тъкмо стигне до целта да докопа Форестър и да стане негова жена и все  нещо се случва  Mr. Green Или Ник ще я изнесе от църквата или някой нещастен случай ще попречи на ВЕЛИКОТО СЪБИТИЕ  Crazy

# 577
Аз съм за анкетите!  Hug
Брук и Ридж бяха страхотни в последните серии. Дори и Стефани се "омиротвори" вчера и се прегърнаха с Брук! Брук и Ридж доказаха че са един за друг! Дори и Стефани се "омиротвори" вчера и се прегърнаха с Брук! Жалко, че сватбата им ще се отложи засега.
Ето и едно свежо клипче по темата - малко танци за нашето НГ настроение:  "Катрин Ланг танцува" http://vbox7.com/play:e65c7ecd ! Как може някой да не я хареса!

В предната серия Рик изглежда се осъзна и дойде на себе си след душевната разруха, причинена от Тейлър! Старият образ на доброто момче Рик, преди време хвалено в темата, че се е опълчило смело против всички и бе опора на Тейлър в мъката й.   Думите му за Брук бяха май искрени: "Ти си много добра майка! И всяко дете би било щастливо да има такава майка! ... Обичам те!"

Cry Но лошото с Фийби  днес май ще развали всичко. А оказа се, че Фийби си причини днес сама това нещастие  newsm78

# 578
Боже колко смешна катастрофа! Толкова ли няма пари тоя екип за 2-3 потрошени коли и малко ефекти. Винаги в ДиК когато ще става инцидент се разбира още от началото на сцената, на мен лично ми изглежда аматьорско.

# 579
Ох, много ми е смешно как сценаристити забравИха изведнАж, че близначките всъщност бяха еднояйчни, когато се родиха и даже не можеха да ги разпознават  Joy Joy Joy
А сега нямат нищо общо във външния си вид  Joy

Милинкуту ми Фийби  Cry Cry Cry Cry
Вече няма да можем да се насладим на най-сладката блондинка в сериала  Crossing Arms

Ох, може ли да е такъв малоумник Рик  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Къде аджАба тръгнА, вместо да повика линейка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 580
Ох, много ми е смешно как сценаристити забравИха изведнАж, че близначките всъщност бяха еднояйчни, когато се родиха и даже не можеха да ги разпознават  Joy Joy Joy
А сега нямат нищо общо във външния си вид  Joy

Милинкуту ми Фийби  Cry Cry Cry Cry
Вече няма да можем да се насладим на най-сладката блондинка в сериала  Crossing Arms

Ох, може ли да е такъв малоумник Рик  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Къде аджАба тръгнА, вместо да повика линейка  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

От къде толкова мозък?  ooooh! Фийби въобще не трябваше да го провокира, дори не трябваше да се качва в колата. В случая Рик не беше виновен, но явно сценаристите са решили да се отърват от една заплата

# 581
  • somewhere near the sea
ОК, ще  пусна анкетата, хубаво е да има нови идеи.

Ridge съобщава на Брук, че е помолил Рик да му бъде кум. Долу Бриджит прави последни проверки. Ерик посреща гостите, включително  Бет и Стивън, но никой не говори за Дона.
Брук е щастлива, че Ридж е превъзмогнал всичко и е поканил Рик за кум. Ридж обаче я попарва с думите, че Рик му е отказал. За нея това няма значение, радва се, че Ридж е извървял дълъг път в отношението си с Рик. Ридж казва, че все още има едно на ум, когато се сети какво е причинил на Фийби.
Стефи предлага да спрат да говорят за Рик. Просто не си струва. Фийби се ядосва, че е била толкова наивна. Имала му е пълно доверие. Мислела е, че той я обича, а всичко е било, за да нарани баща им.

Влиза Тейлър и ги пита за Рик ли говорят.
Рик стене от неви: „Само мисълта, че си някъде близо до майка ми…”
Тейлър: „Ставаше дума за Рик?” Двете мълчат… „Ако не искате да говорите с мен - добре.” Фийби се окопитва: „Не, не, не, не, не, не. Не е това.” „Тогава за какво е?”- пита пак майка им. Фийби казва, че са обсъждали всичко, което са преживели. Тя съжалява за начина, по който се е държала с майка си. Тейлър се извинява, но Фийби  ѝ казва, че вината не е нейна, а на Рик. „Той се възползва от всички нас, цялото семейство.”
Тейлър предлага да не  говорят за него. Стефи добавя- дори да не мислят за него. Питат майка си няма ли да се присъедини към тях на сватбата. Тя казва, че не е много подходящо да бъде там. Те тръгват, раздялата им е мила, нищо не предвещава трагедията, която ще се случи.

Всички отиват на сватбата, Стефани идва при Тейлър, за да ѝ даде кураж.
Рик и Фийби се срещат. Той демонстрира ентусиазъм, казва, че щастлив от срещата. Тя му казва, че навярно изглежда доста глупаво, щом си мисли, че ще се върже на тези приказки. Той обяснява, че баща му е взел решение да го направи президент. „Разбира се - иронизира го Фийби.- Ти никога не си виновен. Също както, когато се занимаваше с майка ми, въпреки че знаеше, че ще ме нараниш. Това не е твоя вина. О, и целувката на Steffy. Предполагам, че е виновна.”
Рик вкисва: „Това ли е – за това ли си дошла да ме видиш? За да ме обвиняваш?
Фийби троснато отговаря, че не е дошла тук да  спори. Дошла е тук, за да му каже точно как се чувства и че той е  унищожил живота ѝ завинаги. .
Репетицията тече…
Фийби все повече се ядосва на Рик: „Имаш ли идея колко много те ненавиждам точно сега? Не, разбира се. И дори ако имаш, не те е грижа.”  Рик казва, че не е вярно. Грижа ме е за теб.”
Фийби започва да изпада в истерия: „Затова ли предложи на майка ми? Затова ли целуна сестра ми? Сестра ми!....” Ти ме използва. Майка ми, Steffy, само, за да си го върнеш на моя баща. И за какво? За да го заместиш?

Рик ѝ казва, че би искал да говорят, но сега е обещал да отиде на репетицията. Нека се видят и поговорят след това. Може би тя ще се успокои. "Никъде няма да ходиш!"-ядосана е Фийби.
Маркъс се завръща и Стефи е много радостна. Казва ѝ, че нищо не е правил в Париж. Нещо повече, има чувството, че дори не са го очаквали. Стефи потвърждава, че Рик нарочно го е изпратил, за да може да отмъсти на баща ѝ чрез нея. Маркъс се вбесява.

Фийби все повече истерясва: „Мразя те. Мразя те!” Гумите проскърцват. Рик вече е уплашен, моли я да се успокои и да го остави да кара. Тя продължава да плаче: „Баща ми е бил прав. Ти ме използва, за да си го върнеш на него. Как можа? Как можа, Рик? Ти дори не можеш да ме погледнеш. Обичах те. Аз те направих център на моя свят.А ти  спа с майка ми….” Поисква да спре, хваща волана и го дърпа.
Рик започва да вика: „ Фийби, престани! Спри! Опитвам се да карам. Фийби!”Двигателят изревава,Рик извиква: „Неееееее!”

Фийби е по гръб, безжизнена на земята. Колата на Рик е ударена в  дървета,  осветлението е единственото нещо, което се вижда в тъмното. Музиката е зловеща...
В имението на Forrester Ридж и Брук продължават да танцуват  със своите гости. Родителите на Брук излизат да поздравят няколко от тях. Брук  казва, че е най-прекрасната нощ в живота ѝ. Ридж казва, че утре вечер ще бъде още по-прекрасна нощ. Бет и Стивън се смеят. Ник е с още една чаша шампанско и търси Бриджит. Тя като че ли го  избягва, но той я намира и ѝ казва колко хубаво парти е направила. Тя му благодари. Казва ѝ, че  изглежда прекрасно. Отново му благодари, но не подхваща друг разговор. Ник пита дали  желае един приятелски танц. Бриджит му отказва и се отдалечава. Джаки се приближава и казва, че Бриджит изглежда абсолютно зашеметяваща. Ник добавя, че  винаги е така. Джаки го пита дали съжалява. Ник отговаря, че само съжалява, че я е наранил. Джаки пита дали това е всичко, нищо повече? Ник не отговаря и   подминава. Кейти го наблюдава със съответния кисел вид на лицето си. Ерик се приближава към Кейти и  пита как е Дона. Тя отговаря с въпрос- как  мисли, че е. Дали  си мисли, че  се чувства добре? Ерик пита дали Дона е с Оуен. Кейти отрича: "Дона никога не е била с Оуен, така че защо ще е с него сега?" Тя оставя Ерик, той изглежда объркан. Навън, на двора, Felicia намира Торн. Говорят за това колко трудно е за Тейлър и Стефани.

В къщата на Тейлър, Стефани е направила  чай. Тейлър казва, че  не трябва да остава с нея. Стефани не е толкова развълнувана за сватбата. Тейлър посочва, че нейната липса ще се отбележи. Ридж ще я очаква там. Стефани я уверява, че ще го преживее. Там е за Тейлър. Тейлър казва, че това, което е странно е, че има все още малка част от нея, която смята, че Ridge ще отвори вратата и ще каже, че иска да бъде с тях като семейство.
Обратно на партито, всеки продължава да танцува и да се разменят. Steffy и Маркъс се радват един на друг друг, но Steffy има странно предчувствие. Завива ѝ се свят...
Рик излиза от колата  с кръв по лицето си. Той започва да вика Фийби. Опитва  се да се движи и се вижда, че крака му е  ранен. Обикаля около колата. Забелязва Фийби на няколко метра. Отива там, където е тя, коленичи и повтаря името ѝ. Няма никакъв отговор. Той търси пулс....

Ридж и Брук танцуват и  говорят за новото си отношение към Рик. Ридж казва, че нищо няма да се спре утре сватбата. Маркъс и Steffy танцуват наблизо и ги гледат. Маркъс коментира колко щастливи изглеждат. Steffy се съгласява, но казва, че  наистина би искала родителите си заедно. Стефи наистина започва да се тревожи за Фийби.
Кейти е на телефона, говори с детегледачката, когато Ник се приближава. Той пита за Джак. Говорят за това, как  ще имат Джак за няколко седмици, докато Брук е на меден месец. Кейти желае да бъде по-дълго. Ник казва, че Брук ще бъде уморена след две седмици, защото глупакът Ридж ще ѝ омръзне. Ерик си проправя път към родителите на Брук и казва, че се радва, че са  на партито. Стиван подхвърля, че това е твърде лошо, че другата му дъщеря не е там.. Ерик казва, че съжалява много. Двамата се гледат строго. Бет се намесва и им напомня, че са на парти.
Обратно при катастрофата, Рик трескаво се опитва да получи отговор от Фийби, но без късмет. Той я моли да не умира. Слуша сърцето ѝ.
Стефани казва на Тейлър, че  все още има децата. Тя трябва да им се наслаждава, докато  може. Те растат толкова бързо. Тейлър се съгласява и казва, че  все още не са пораснали, особено Фийби. "Бог знае, Тейлър раззглежда  семейния портрет. Стефани иска да знае какво мисли Фийби за връзката ѝ с Рик. Тейлър казва, че дори е предположила, че тя е използвала Рик, за да накара Ридж да ревнува. Стефани е изненадана от това и се надява, Тейлър да не е правила това. Показва на Стефани индийското колие, което Фийби ѝ е дала, за да се предпазва от злите духове. Тя се смее и казва на Стефани колко сладка е Фийби.
Фийби продължава да лежи на земята в близост до разбитата кола. Рик е бавно излиза на пътя.. Има проблясъци за него и Фийби в по-щастливите им  времена.
В имението на Forrester Торн вдига тост за Ридж и Брук. Пожелава им да  продължат да си правят нови спомени. Всеки весело отпива. Ерик казва на Ридж и Брук колко щастлив е за тях. Ridge благодари на Ерик за всичко, което е направено за тази прекрасна вечер. Продължава, че се надява да изчистят всички противоречия, когато се завърне от медения си месец. Ерик казва, че разчита на него. Те се прегръщат, а Брук гледа с усмивка. Ridge казва, че е притеснен за Фийби. Брук предполага, може би тя е останала с майка си тази вечер. Ридж казва, че Фийби е обещала да пее една песен, която е написала за него. Той решава да се свърже с нея. Докато набира, Рик идва и крещи името му. Ridge вижда кръв и пита какво се е случило. Рик му казва, че  Фийби е ранена много лошо.
Тейлър казва Стефани, че се надява Фийби да стои далеч от Рик. Стефани се смее и казва, че по нейно мнение, всеки трябва да стои далеч от Рик. Тейлър казва, че  може да е загубила Ridge, но  не е загубила децата си. Те са живота й.

Steffy и Маркъс танцуват, когато Steffy се изменя  странно по външен вид. Маркъс пита дали  е добре. Steffy казва "не", тя  наистина има лошо чувство. Маркъс пипа челото ѝ. Тя повтаря, че просто  чувства, че  нещо не е наред.
Ридж и Рик отиват до катастрофата. Той показва на Ridge мястото, където Фийби се намира все още. Ridge се втурва към нея, викайки: "О, скъпа. Татко е. "Ridge е в сълзи, докато люлее Фийби в ръцете си. Той вика: "Къде е линейката?" Фийби отваря очи и казва:  „Татко”. Ридж повтаря, че ще се оправи. Фийби му казва, че трябва да чуе песента. Ridge повтаря, че ще я чуе веднага, след като я заведат в болницата. Той гали лицето ѝ, докато я държи. Фийби унесено повтаря, че трябва да чуе песента сега. Започва да пее с няколко думи: "Ти винаги ще бъдеш там ..." и затваря очите си. Ridge е объркан и държи лицето ѝ. Вика: "Не!" Рик гледа от разстояние, докато Ridge плаче в агония: "Моето сладко момиче".

ф69, не мога да достигна повествователното ти майсторство на тези сцени.

# 582
Ами да се бяха отървали от досадната Фелиша като искат да пестят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Хем грозна, хем досадна и злобна и е само пълнеж, никава роля няма в сериала  #2gunfire #2gunfire
Сега ще гльодаме само трите к***и Лоуган как вършеят наред  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
ПиснА ми от к***и #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 583
Горкото Фийби. Sad Защо пък точно на нея решиха да посегнат така... А за болката на Ридж да не говорим- за втори път изключително близък на него човек умира в ръцете му (нищо, че Тейлър всъщност не умря).
Малко се нервирам, че не направиха и Тейлър да чувства нещо докато Фийби умира. Майките обикновено също имат някакъв инстинкт за децата си. Но кой знае, може в следващия епизод да стане нещо и с нея...
А на партито Брук и Ридж се държаха все едно не са се женили няколко пъти.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 18:20 от SuperGeorgi

# 584
Горкото Фийби... Защо пък точно на нея решиха да посегнат така...А за болката на Ридж да не говорим- за втори път изключително близък на него човек умира в ръцете му ... Малко се нервирам, че не направиха и Тейлър да чувства нещо докато Фийби умира. Майките обикновено също имат някакъв инстинкт за децата си...
Praynig И аз жаля за къдрокоската и за поредната двойна загуба на Ридж. Фийби бе свежичка, лъчезарна, една такава "девствена" и добричка - наистина жалко! А "посегнаха" на нея сигурно заради "негласното правило" в ДиК: тези чистите, неопитни момичета да ги "убиват" в зародиш - като се почне от Каролайн и близначка, братовчедката на Амбър и тн! Сигурно не виждат переспектива с тях в ДиК? А за Тейлър не се "гневи" -  имаше нещо като предчуствия - с тези прощални погледи, прегръдки с Фийби, герданчето подарък, а и в предстоящето пише, че Тейлър разглеждала точно снимките на Фийби като Ридж отива да й съобщи новината.

А някой обеща да съобщи новината на ЛС на някои питащи преди време в темата -  за края на Фийби? Изпълни ли го?  newsm78

Ами да се бяха отървали от досадната Фелиша като искат да пестят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ... Хем грозна, хем досадна и злобна и е само пълнеж, никава роля няма в сериала  #2gunfire #2gunfire ... Сега ще гльодаме само трите к***и Лоуган как вършеят наред  #2gunfire #2gunfire #2gunfire ...ПиснА ми от к***и #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Мила Ненче, за Фелиша си права на 100%!  Hug Но какви са тези ужасни думи (к* и #2gunfire)? По кротко и май са казани повече по инерция поради "ТТ" шегите в тази насока. А и да не вземат да те питат на колко си години, че има вече такива прецеденти hahaha  Защо все Лоугън действията се квалифицират с такива крайни определения и то обобщено за трите? Точно СЕГА нямат покритие такива силни думи, уморих се все да го подчертавам  ooooh! И тогава такива обидни думи трябва да има и за други ДиК героини от "Стефка-Тейлър" група с аналогични действия (вкл. и за Фелиша) И защо се слага в тройния кюп точно милата Брук, с която все се случват случайни инциденти и точно СЕГА я показват така романтично влюбена в Ридж! А виж това дето разказва СуперГеорги за бъдещето се приближава до твоите дефиниции и затова си ги запази думите за тези други дами    Като при Амбър - има и пресъпен замисъл и разюздано поведение от мъж на мъж и ще видим тогава като това се случи, как ще дефинираш нейното поведение  А не точно сега (като са примерни дамите Лоугън) да им се преписва подобно "обобщено" и невярно тълкуване за нищо си!

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 20:53 от Sega

Общи условия

Активация на акаунт