правих си гаргара и инхалации с лайка,малко се появи гласа ми,дано се оправи нацяло,продължавам с ле4ението!

. Пиша ти на лични едно Браво!
.
.
Убедена съм, че ще са прекрасни! Страхотен подарък правиш на всяка една от нас!
Знам, че е много глупаво от моя страна, но... Тази година мисля да си взема от тези елхички, с коренчета. После ще я засяда пред блока. И аз ще я дигам нависоко. Засега барплота съм нарочила пък да видим.
Но... като се замисля не е лоша идея да се възползвам от офертата им. Малкия като проходи има да яде иглички...
най-вече с физически данни - 75 см. и 9.500 преди около 10 дни. Което не знам дали е добре. Щото сме мързеливиииии, ама много! Слагам го аз понякога по корем, но това да се обърне - ако не е крайно наложително - тц! На 5 месеца като стана се обърна няколко пъти да покаже, че може, и до там.
Понякога дори заспива забучил главата докато се опитвам да го стимулирам и да го накрам да се поразмърда.... За лазене и през ум не му минава, най-сериозното му движение е да рита усилено. 

Гери, браво на Кая (а и на теб) за това, че сте толкова напред вече с гърнето. Засега при нас не е приоритет и си мисля към годинка. Но и той все още не е стабилен, мързеланкото...
, на консултацията ни казаха, че пробива 

Хапва си я, въпреки, че още не може да свикне да по едри парченца (колкото троха са едрите парченца
) Искам и да се възмутя от Семпрер пюрето
Дадено за след 6 месеца, а върте... големи парчета ориз 
Аз след 1-2 седмица, надявам и неговия костУм и почвам фотосесия
)
сега плющи овесена каша. Бе не зная кво ги правим тия каши, ама като отворя 2 кутии уж за разнообразие и след месец изхвърлям по 1/3 и от двете. Вие как ги правите - аз слагам 2-3 супени лъжици в чашка на Авент, 1-2 мерителни лъжици адаптирано (че сме още на безмлечните) и то става 2/3 от чашката. Догоре допълвам с плодово пюре от малките бурканчета на Хипп. Не давам всеки ден, а през ден.

!
Знам, че е много глупаво от моя страна, но... Тази година мисля да си взема от тези елхички, с коренчета. После ще я засяда пред блока. И аз ще я дигам нависоко. Засега барплота съм нарочила пък да видим.
Но... като се замисля не е лоша идея да се възползвам от офертата им. Малкия като проходи има да яде иглички... 

. може би има смисъл в това, да не се къпе бебето с шампоани и да не се омазнява допълнително, а да се остави само да изгради тези функции на кожата си... Единствено имам едно притеснение: с къпането, гимнастиката, масажа и т.н. сме си създали така наречения "ритуал" преди заспиване, който не искам да нарушавам. Освен това на бебето му харесва да се плицика...

. може би има смисъл в това, да не се къпе бебето с шампоани и да не се омазнява допълнително, а да се остави само да изгради тези функции на кожата си... Единствено имам едно притеснение: с къпането, гимнастиката, масажа и т.н. сме си създали така наречения "ритуал" преди заспиване, който не искам да нарушавам. Освен това на бебето му харесва да се плицика...
Със сапун се мием 2 пъти седмично (включително и косата). 
. аз съм вече 1 месец на 90 дневната диета. супер е
. до тук -5, като си похапвам
и не съм от най-стриктните. имам да свалям още 5. защо не пробваш, не е трудна. Препоръчани теми