Пати има нужда от нашата помощ! /DMS PATI/

• 7 812
  • 62
  •   1
Отговори
# 15
Мила Пати, бъди силна! Ще се справиш! Hug

..пратих смс...

# 16
  • Бургас
И за Пати ще се съберат парите ,имайте вяра !

Има ли банер ?

# 17
Не.....,няма с това щях да започна тази сутрин!!!!!! Heart Eyes

Благодаря,Ви момичета за подкрепата,страшно ми е драго да чета всяко едно мнение по темата.
Относно средствата събрани до момента,ще има извлечение в сайта на Сейв-Дарина. Simple Smile

Драго ми е да видя  и Гери,тук мама на Анджи,която мина успешно през един много дълъг път.
Макар и да не я познавам,я чувствам много близка,защото точно,Вие всички тук направихте едно и не само едно дете,да бъде щастливо.

Благодаря,на всяка една от вас,която влиза с предложения,за всичко свързано около Пати. Hug Hug  bouquet

# 18
  • Бургас
Сложи си и ти ,ако е възможно като Милен номера на ДМС в заглавието на темата  Peace

# 19
Успех, дете! Скоро ще се включа скромно.

# 20
  • Шумен
И аз ще помогна, ще съберем парички и за Пати  Hug.

# 21
Има ли набрани средства до момента?
Движението по сметките може да се следи тук: http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … 0/id,45052/#45052 :

# 22
Има ли набрани средства до момента?
Движението по сметките може да се следи тук: http://www.save-darina.org/component/option,com_joomlaboard/Item … 0/id,45052/#45052 :

Благодаря,Хенриета за наличното салдо!!!!! Party

Браво на нас,момичета за пет дена имаме 6063 лв.
Това е повече от прекрасно,да продължаваме в същият дух!!!!! Praynig Hug

# 23
Има ли възможност вече да се пуснат пари от ПейПал?

# 24
# 25

[/quote]Разбира се,че ще съм тук.Всяка една подкрепа е много важна в момента.В трудни моменти, преди една година,отварях темата, и като виждах колко хора мислят детето ми и му пращат прегръдки и целувки си казвах-"Не може да бъде друго,всичко ще е наред!"В момента те имат нужда от материална подкрепа,но не бива да подценяваме и моралната.Тя дава сили на семействата да се борят, и да вярват,че всичко ще е наред,а това е първата крачка към оздравяване и справяне със стреса.Днес говорих с майката на Пати и тя е много притеснена.Искам да й кажа-На чиновниците не им пука,но на нас да!Така че,Пати ще има шанс като Анджи и много други деца,ДА БЪДЕ ЗДРАВО ДЕТЕ! Heart Eyes

# 26
Няма, за съжаление.
Само Epay.

# 27
Няма, за съжаление.
Само Epay.
Благодаря!   bouquet Ако не мога с двете деца да отида до банката, ще помоля мъж ми тези дни.

Кураж, Пати!

# 28
Милото детенце...
Дано бързо се съберат парите!!! иИ да получи и Пати своа шанс.
Изпратих СМС-и а утре ще пратя инфо на колвгите всеки да помогне.
Свързахте ли се с големи фирми? Преди няколко месеца събирахме пари за мой приятел и искам да помогна поне с идеи. Имам списък а мейли на посоолства и представителства. Нека ако може да се напише едно официално писмо преведено на колкото се може повече езици и да се препрати.
Пожелавам на Пати скоро де ни се похвали, че в здрава:)€

# 29
Птичка, до къде са събраните пари?

Общи условия

Активация на акаунт