Oбувки с безплатна доставка :)

• 53 745
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
  • Пловдив
С куриер, от форумските и аз.... Laughing на MSixti
А ботите на половинката ми са му съвсем точни и много им се радва
http://www.javari.co.uk/Rockport-Mens-Chukka-Boot/dp/B003DZ13HI/ … rel2&onsale=1

# 121
Много странно ми се вижда-от модела ботички на killah ми изписва, че има само 1 лява newsm78? И това какво означава, че ще ми пратят една лява за 50 паунда? И да попитам някой има ли наблюдения за мъжката номерация на Geox-май беше споменал някой, че имало разминаване?

# 122
  • Варна
 Simple Smile
не е една лява
а един чифт останал..побързай ако си ги харесала

# 123
 Laughing FlutterДоста се посмях на себе си! Благодаря за уточнението Hug

# 124
И аз тук,да ви следя  Peace
И ако имате места за съквартиранти бройте ме и мен,че явно ще се пазари доста и от тук  Joy

# 125
JAVFRDAY още работи, маха 10 от над 50
JAVMODEL не ще.
От къде следиш  кодовете?

В тази тема.  Peace

# 126
  • София
Поръчката ми пристигна този път за два дни.Обувките са супер,но са ни големи.Сега ще ги връщам(заменям) за по малък номер да видим как и колко време ще отнеме.Ето тези   цък и цък поръчах UK 8(42) и двата са с един номер по големи отговарят на 43.

# 127
Момичета моля за помощ-снощи "май" пусках поръчка, въведох всички данни, номер на карта и т.н. , но.. от много бързане май не натиснах бутона "Place order" Close, което ме навежда на мисълта, че изобщо не съм поръчала нищо. В акаунта ми няма история с направени поръчки, нито са ми пратили мейл, че съм осъществила поръчка? На вас до колко време ви потвърждават, че имате поръчка и тя отбелязва ли се в summary order? Страх ме е да не съм я пуснала и сега пак на ново да поръчам? 

# 128
  • София
Момичета моля за помощ-снощи "май" пусках поръчка, въведох всички данни, номер на карта и т.н. , но.. от много бързане май не натиснах бутона "Place order" Close, което ме навежда на мисълта, че изобщо не съм поръчала нищо. В акаунта ми няма история с направени поръчки, нито са ми пратили мейл, че съм осъществила поръчка? На вас до колко време ви потвърждават, че имате поръчка и тя отбелязва ли се в summary order? Страх ме е да не съм я пуснала и сега пак на ново да поръчам? 
Потвърждението се получава веднага.Поръчката се вижда в My Account и след това View Orders,ако я няма значи не си пуснала.

# 129
  • София
И аз не устоях - поръчах ботушки и равни обувки за в парка - общо 45 паунда  Laughing

# 130
  • София
Получих отговор от сайта,че немогат да ми заменят обувките.Трябва да ги върна и ще ми възстановят парите + пощенските разходи по връщането и да си ги поръчам наново(това за инфо на тези който не са си уцелили размера).

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 13:58 от Dzuls

# 131
Получих отговор от сайта,че немогат да ми заменят обувките.Трябва да ги върна и ще ми възстановят парите + пощенските разходи по връщането и да си ги поръчам наново(това за инфо на тези който не са си уцелили размера).
Преди да ги връщам реших да ги пусна тук,ако някой си ги познае да свирка.
много са готини тези на хъш пъпис ,ще меря сега да видя дали няма да угрее  мъжът ми за предстоящият празник и ще пиша Peace-големи за съжаление за нас.Пусни си ги и в продавалника  Peace

# 132
Получих тези
http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Marcella-Calf/dp/B00 … ds=Hush%20Puppies|Irregular%20Choice&keywords=awtoppicks&sort=shoesbrowserel2

отговарят си на номера, поръчах 8, 41 ЕU
И да кажа че са широки в глезена и стъпалото,т .е. подходящи за хора с широки стъпала като мен, но за такива със слаби крачета направо ще им хлопат

# 133
Здравейте, от къде да си проследя пратката влязох в сайта на UPS,но не мога да се ориентирам въвеждам номера на пратката,но нищо не излиза.

# 134
в сайта на ин тайм влез и отбележи международна пратка и ще ти излезе

Общи условия

Активация на акаунт