Oбувки с безплатна доставка :)

• 54 477
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
Домък в тази полезна тема  Grinning , че ботушки ми трябват  Whistling

# 241
Запис, харесах си неща за пролет/лято  Peace

# 242
 Страхотен сайт, харесах си много неща, но като за начало ще опитам с тези http://www.javari.co.uk/Geox-Womens-Katy-Art-P-Ballet/dp/B003N2P … rel2&onsale=1
Изчетох цялата тема и ако правилно съм разбрала геокс вървят с два номера по-малки, аз съм 38 номер по българската и вместо да поръчам uk5 трябва да взема uk7. Правилно ли съм разбрала или за определени модели на геокс важи?

# 243
Ами май за всички важи.  Peace
Аз така се сдобих с 2 чифта 38 номер.  Mr. Green
Утре мога да ти измеря стелката, за по-сигурно ако искаш.

# 244
Разбира се, ще съм много благодарна  bouquet

# 245
  • Варна
Моми4ета,отдавна се каня и днес реших да порь4ам два 4ифта кецове за сина ми и едни сандали за мен ,но се оказва,4е когато се опитам да ги платя ми изписва ,4е не мога да си купя кецовете и трябва да ги махна от кошницата....,а всьщност те са ми по спешни...Някои може ли да ми каже,защо се полу4ава така????... newsm78...и ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА 2011 НА ВСИ4КИ

# 246
Доколкото знам не доставят детски обувки извън uk,ако искаш прочети някъде в началото на темата се коментираше  Peace

# 247
Каква може да бъде банковата карта, с която се пазарува от www.javari.co.uk?
Мерси   bouquet

# 248
Каква може да бъде банковата карта, с която се пазарува от www.javari.co.uk?
Мерси   bouquet

Видовете карти излизат в падащо меню когато стигнеш опцията за плащане, след като си избрала какво ще купиш. Трябва преди това да си се регистрирала. Поне аз до такъв извод стигнах.
Visa/ Delta/ Electron
Master Card/ EuroCard
American Express
Solo / Maestro

# 249
  • у нас
в сайта има страхотни неща, харесах си тези . Някой ги беше получил и моля за реални снимки на

краче (имаше коментари че е широко около глезена)           :pray:           :pray:             :pray:

и да питам имат ли някаква подплата- трябват ми за малко по студено време :hug:

# 250
в сайта има страхотни неща, харесах си тези . Някой ги беше получил и моля за реални снимки на

краче (имаше коментари че е широко около глезена)           Praynig           Praynig             Praynig

и да питам имат ли някаква подплата- трябват ми за малко по студено време Hug
Да,имат някаква подплата,хубави са,но очаквах повече от тях т.е. мислех че на живо ще са по-хубави.Аз се колебаех между тях и едни други от същата марка,които можех да ги взема горе-долу на половин цена,но реших че тези щом са по-скъпи ще са по-хубави  Blush Широчки са в глезена и муцуните им са вирнати леко,  точно като на снимката

# 251
Пак аз,а някакво  мнение за  тази марка като качество и номерация имате ли   http://www.javari.co.uk/Pineapple-Womens-Moonwalk-Lace-Trainer/d … t=shoesbrowserel2

# 252
  • у нас
пепси ти малко ме разколеба сега newsm78 като цяло заслужават ли си Mr. Green (ама много ми харесват на снимката Whistling)

# 253
Като цяло-да разбира се,отговарят напълно на снимката ,но нали ти казах че просто моите очаквания бяха за нещо повече от това което се вижда  Simple Smile Иначе си са супер,вътре са подплатени,пладформичката е висока и малко ли много изолира от студа и леда,естествена кожа......какво повече

# 254
  • у нас
eeee супер. Много ти благодаря Hug

Общи условия

Активация на акаунт