Oбувки с безплатна доставка :)

• 54 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Синеоч♥ четворката я дават 22,5 см. Ти казваш, че стъпалото ти е 23,5 см, а това е петица. Под картинката с обувката има таблица като цъкнеш на How It Fits. Провери си точния размер.

# 331
Ниния аз ги пуснах вече, каквото такова, но досега все 4-ка са ми маратонките, имам една адидаска 5-ца е бая са ми големи от ЮК са. Явно не мога да си измеря стъпалото като хората. Сега меря 23  Crazy абе незнам вече  ooooh!

# 332
Аз също съм от фенките на Rockport. Въпреки, че се сдобих с два номера по големи Embarassed от моя 39  (така пишеше в амазон  - че рокпорт 7 е ук 6, т.е. наше 39.... Embarassed) ...Марката е много добра, обувките са невероятни... само кажете ми вашите наблюдения от поръчаните обувки : 6 отговаря ли на 39?
Моите Rockport 7-ца са ето тези rockport

# 333
И аз съм за първите. Имаме 1 чифт Гола, но са мъжки и са от асос. Всички маратонки и обувки на мъжа ми са UK 10 и са му точно, но 10 на Гола са нещо огромно.
А може ли да ми кажеш кой номер носи мъжа ти в България? Моят е 44 номер и мислех да му поръчам UK 10 /няма да пускам линк, защото е огромен/, но след твоя пост малко се замислих... Ако не е проблем, може ли да измериш вътрешната стелка на маратонките, за да се ориентирам по-лесно. Благодаря!

# 334
Niniel, аз съм номер 40,5 и си поръчах Рокпорт 8. Имам място вътре достатъчно. Поръчах си два чифта, следователно съм 8 по ЮК. Но не вярвам да се пъхам в 40 по БГ. Според мен са 41, защото имам Др Мартенси, които също са 8, а те са три чифта.  newsm78

# 335
Синеоч♥, аз имам на Gola by Christian Lacroix   Blush ,нося 39 а тези маратонки са 40 и са ми точно.като ги получиш кажи как е номера,дали си отговаря.  
П.С.  Сега погледнах кутията ,пише UK 6    EU 40, Shocked  а би трябвало UK6 =EU39

Последна редакция: чт, 13 яну 2011, 16:17 от giga b

# 336
ок ще пиша непременно  Hug Peace

# 337
Момичета, как стои въпросът с връщането на артикул?
Пристигнаха ми обувките, но са ми големи  Cry Cry Душата ми плаче, а няма по-малкият размер. Около 85лв дойдоха и не знам дали ще мога да ги продам тука.Та затова питам.

# 338
E, стига де Мони. Направо не ми се вярва, толкова ли са големи? Ти какво си поръча иначе?

# 339
Честно, от хормони ли, от кво ли....ама сълзи ми избиват Sad
Ето тези си поръчах http://www.javari.co.uk/Camper-Womens-Nancy-Chelsea-Leather/dp/B … er&sort=price
Желах ги, сънувах ги още от началото на декември..и като ги намалиха вече... отидох в тъпия им магазин в мола и пробвах хипер сходен модел, само каишката му се премята по друг начин...и бях 38! Тия имзекяри сигурно са взели някакви тесни модели... Никога не съм носила обувки 38, ама викам си...щом е така, ще си поръчам 38. И ЯДЕЦ  Cry Cry Големииии, а дизайнът им не позволява нещо да напъхам отпред, защото ти излизат пръстите Sad Оххх, мъка, мъкаааааааа

# 340
  • София
междудругото аз нося номер 40 , но от около година голяма част от обувките са ми 41 вярно са ми по-големички , но като чели са ми и по-удобни
имам и едни 39 в който едва си пъхам крака , но успявам и след 15 мин ходене вече краката ме болят зверски , но пак ги нося  Mr. Green
както се казва трай бабо за хубост  Mr. Green
тъй че ако толкова много ти харесват винаги се намира някакъв начин , в твоя сличай малко ще хлопатарят (стига да е само с един номер по-голям)

# 341
Монче, да, виждам, че си бременна. Честито, мила. Не се ядосвай, ще ги върнеш. Има начин.

Кажи кой номер си в БГ и кой поръча? По принцип като натрупаш килца от бебока, сводът ти сляга и краченцата ти напълняват сами. Разбираш ли ме?

# 342
Монче измери ги ,аз нося на Кампер 38 взети от тук ,но от Ларедут са ми малки 38.Ако ми станат бих ги взела.Бежовите ли получи?

# 343
Добре де,нещо съвсем се обърках  Blush Харесах си и аз едни камперки,но не разбирам кой номер да си взема.   Нося по БГ  37 ,означава ли че ако си взема 4 -ка ще са ми точни?Поне така пише в табличката под самите обувки-37 EU-4UK  newsm78

# 344
Мерила съм Кемпер в София - въобще не си отговарят на №.Аз нося 38,но ми ставаха 39 от всички модели които имаше в магазина.Имаше само 1 модел от който 38 ми беше малък,а 39 голям!

Общи условия

Активация на акаунт