Oбувки с безплатна доставка :)

• 53 695
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
а мен ми се разтупка от това Морганче, ама бая височки ми се виждат...ох беееее забранете го тоя сайт!!!
http://www.javari.co.uk/Morgan-Womens-Calice-Heeled-Sandal/dp/B0 … p;sizes=250984031|250985031|250986031

# 631
Искам да те пипам:

1. Velvet Bee Women's Paris Heel 5 UK - колко са широки в пръстите, защото се чудя дали да не поръчам едни такива за майка ми, но тя има един изпъкнал кокал от вътрешната страна и трябва да са по-широки в пръстите.

2. Едни боти на Pepe Jeans пак 5 UK - Тези и аз съм ги харесала в синьо.

5 UK за 38 ли го поръча или за 37 т.е. кой номер си по принцип? На Пепето видях, че пише 38 на твоята снимка?

# 632
  • София
Ами аз както казах, че са пристигнали....и току що ги получих с UPS. Направо съм супер доволна Дизела и Рокпорта са супер, е няма такава удобна обувка на ток. Ставам фен на тази марка. Като вид обувките са едно към едно с картинките от сайта.
Иначе Кенгурото за съжаление ми е малко..... Sad стяга ме и не мисля,ч е ще се отпуснат, тъй като са от плат.А и не ми се занимава с връщане, то само разходите по връщането са почти колкото обувките. Та така, ако някой проявява интерес, може да му ги продам. Номер 5 UK, но по вероятно ще станат на 37 БГ номер или 38 но по тесен крак, та ги обявявам за продажба.
Това са те:
http://www.javari.co.uk/Kangaroos-Womens-Maryport-Pump-Flat/dp/B … t=shoesbrowserel2

Ако някой прояви интерес да ми пише на лични.

# 633
Искам да те пипам:

1. Velvet Bee Women's Paris Heel 5 UK - колко са широки в пръстите, защото се чудя дали да не поръчам едни такива за майка ми, но тя има един изпъкнал кокал от вътрешната страна и трябва да са по-широки в пръстите.

2. Едни боти на Pepe Jeans пак 5 UK - Тези и аз съм ги харесала в синьо.

5 UK за 38 ли го поръча или за 37 т.е. кой номер си по принцип? На Пепето видях, че пише 38 на твоята снимка?

Велвета са теснички, и не смятам, че са подходящи за майка ти, а и се виждат цепките на пръстите. Добавих малко снимки как седят на крака, за да добиеш по-реална представа.
https://picasaweb.google.com/hisipisi/Javari#

За Пепето - да, нося 38 и този номер поръчах. Там има местенце и за по-широко краченце. Сега ги разтъпках малко навън и нямах проблем с убиване, защото те са малко по-твърдички и се притеснявах.  Peace

# 634
  • София
his   Чудесни  покупки със здраве да се носят  Hug ,а първите на Velvet са уникални веднага ги поръчвам.

# 635
his   Чудесни  покупки със здраве да се носят  Hug ,а първите на Velvet са уникални веднага ги поръчвам.

Мерси, Dzuls! Няма да съжаляваш!  Hug

# 636
  • ...край Дунава
Записвам се Grinning

# 637
  • София
получих тези сандалки,много са сладки http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Womens-SF-122A/dp/B003 … rice&onsale=1 пуснах  ги на 04.02 и днес ги получих Peace
пробвах ги  Thinkingили аз не ги връзвам правилно ...или са много не удобни ooooh!

# 638
dkavr мисля, че четох преди точно тук за Хъш пъпес, че се поръчва +1 номер, но ми светна чак после. Иначе сестра ми ходи да мери имаме магазин в града и каза че 2 чифта е мерила и си отговарят номерата/но разбира се моделите не са същите. Аз поръчвам за първи път оттук да кажат по запознатите newsm78
А иначе новите Ви придобивки супер изглеждат момичета със здраве да си ги носите  и ми се струва, че пак ще се поръчва докато си улучим размера, или докато ни изпратят на палатка мъжете  Joy

# 639
  • Пловдив
Аз имам сандали на Dune,според мен си отговарят,мъжките обувки също.

# 640
dkavr мисля, че четох преди точно тук за Хъш пъпес, че се поръчва +1 номер, но ми светна чак после. Иначе сестра ми ходи да мери имаме магазин в града и каза че 2 чифта е мерила и си отговарят номерата/но разбира се моделите не са същите. Аз поръчвам за първи път оттук да кажат по запознатите newsm78
А иначе новите Ви придобивки супер изглеждат момичета със здраве да си ги носите  и ми се струва, че пак ще се поръчва докато си улучим размера, или докато ни изпратят на палатка мъжете  Joy

благодаря ти за отговора но аз вече поръчах 6-ца
Дано да ми станат.Уж и аз четох доста мнения..и малко се пообърках май

# 641
Здравейте,

И аз скоро го открих този сайт и му станах веднага фенка. Пуснах в събота на 5.02 поръчка на три чифта, ето тези:

2. Не знам защо обаче, сега излиза цена 70 лири, аз ги платих 15 лири
http://www.javari.co.uk/Diesel-Womens-Walt-Ballet/dp/B003LBRTC2/ … t=shoesbrowserel2

Сутринта получих мейл че е диспатчната и вече е в София.

Мога ли да те помоля за коментар,след като ги пробваш!Ти кой номер си поръча  Hug
И моите kilah дойдоха .Страхотни са.Ако някой иска реали снимки,да каже  Peace Няма разминаване в номерацията,отговарят си Uk4 = eu37 = 23см

# 642
дай снимка   Hug

# 643
  • Варна
Benita_111 -Бройкам ги от лятото.Бяха на половин цена в Амазон,но не се престраших да ги купя.Имам смътен спомен,че преди време в една друга тема една мацка беше коментирала,че е получила Томи не тези,но Томии като питах за дължината на стелкат нещо не ми се вързаха сантиметрите.Та за това нямам личен опит с тях,но ще е хубяво някой да спедели.

# 644

Общи условия

Активация на акаунт