Oбувки с безплатна доставка :)

• 53 499
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Ами аз имах трейкинг номер и като го въведох в сайта на ин тайм ми излезе движението на пратката. Утре ще ги получа.

# 76
  • София
Ами аз имах трейкинг номер и като го въведох в сайта на ин тайм ми излезе движението на пратката. Утре ще ги получа.
Благодаря  Hug
Току що получих отговор, моята е тръгнала с пощата, изпратена на 25.11. очаквана доставка 08.12. Да се надяваме, че ще я получа до тогава.

# 77
И тук да попитам  Embarassed
В крайна сметка пуснах поръчката.Сега обаче получавам имейл,че плащането не е минало.И се сетих,че аз като билинг адрес,дадох този за шипинг.Някой може ли да ми каже как да го променя  Praynig

П.П.Намерих го  Crazy
Дано успея с тази поръчка,че много ще ме е яд.

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 12:39 от galka77

# 78
  • София
Защо някои поръчки пристигат за ден, а други пътуват по-дълго време, и на всички марки ли не пращат детски обувки?

# 79
  • София
Защо някои поръчки пристигат за ден, а други пътуват по-дълго време
Мен също ме учуди този факт.Аз и paola2 сме поръчали едни и същи ботуши,че даже и в един ден аз ги получих за един ден,а тя още не е.Явно няма логика пращат и обработват различно.Сега пуснах още една поръчка да видим кога и как ще пристигне.

# 80
Dzuls по едно и също време сме ги получили, само че ти си от София а моят пакет е дошъл в Айтос и не са намерили никой на адреса и са го оставили в офиса им в Бургас. Та утре живот и здраве и моите ще са при мен  baby_neutral Детските обувки са на много добри цени, та ще пусна с посредник една поръчка от 5-6 чифта  Joy А дъщеря ми като ги видя ми вика "Ти си най-яката майка на света"

# 81
paola2 .а ти имаше ли трекинг номер,че така бързо си си получила нещата? Моята поръчка и за 53 паунда и е шипната вчера без трекинг номер.Стана ми интересно на какъв принцип ги пускат с трекинг и кога без  newsm78 и има ли връзка тр.номера с бързината на получаване на пратката. В Амазон иначе практиката е че при поръчка на по-висока стойност я пускат с тр.номер,а  с по-ниска стойност-без номер.

# 82
# 83
  • София
Dzuls по едно и също време сме ги получили, само че ти си от София а моят пакет е дошъл в Айтос и не са намерили никой на адреса и са го оставили в офиса им в Бургас. Та утре живот и здраве и моите ще са при мен  baby_neutral Детските обувки са на много добри цени, та ще пусна с посредник една поръчка от 5-6 чифта  Joy А дъщеря ми като ги видя ми вика "Ти си най-яката майка на света"
Разгадахме мистерията  Crazy Да детските обувки са много хубави само,че ми направи впечатление,че в Амазон някой модели са на по добри цени.Така,че преди да пуснеш,ако искаш ги провери.Аз поръчах на Джули тези сандали от Амазон http://www.amazon.co.uk/Umi-Toddler-Junior-Lucy-Sandal/dp/B001F7 … 55991&pf_rd_s   ето разликата http://www.javari.co.uk/Umi-Toddler-Junior-Lucy-Sandal/dp/B001F7 … e=search&qid=

# 84
Ми тя разликата е 50% отгоре.....колко е доставката от амазон?

# 85
  • София
Ми тя разликата е 50% отгоре.....колко е доставката от амазон?
До UK адрес е безплатна(трябва обаче да си избереш тази опция при поръчката) плащаш само транспорт на посредника до БГ.

# 86
Здравейте, аз също чакам едни ботушки без тракинг номер. Много странно на какъв принцип едни ги пускат с куриер, а други по обикновена поща?! Надявам се, че ще ги получа скоро, да не се замотаят по разпределителни и т.н.

# 87
Няма ли някой , поръчвал ботуши Hush Puppies да сподели за номерацията дали си отговарят ?

# 88
мацки,къде ви виждате тракинг номера-аз имам мейл 4е ми е пусната поръ4ката,но в него няма номер за проследяване-тоест имам 2 поръчки и с двете е така-а са над 50 евро и двете newsm78-пише ми да ги о4аквам около 10 декември
p.s редактирам се-в акаунта си видях -имам ракинг номер,но само на едната поръ4ка-странна работа-а са за еднакви суми-не мога да им хвана логиката

Последна редакция: пн, 29 ное 2010, 21:14 от Merilota

# 89
И аз си харесах много обувки,но още се колебая за номер.От тук Кампер са ми 39 номер ,от ларедут 39 ми бяха много малки и сега се чудя кой номер да поръчам  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт