Oбувки с безплатна доставка :)

• 53 710
  • 734
  •   1
Отговори
# 90
Мойта поръчка пристигна с поща, на 7-мия ден беше тук.

# 91
  • Варна
здравейте
току що получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B003U8X7TU?ie=UTF8&ie=UTF8 от
Javari.co.uk:
както и едни мъжки на хъш пъпис номер 9-съпругън ми каза , че не е обувал по удобни-около 30 лири бяха
доставката стана за 4 дни
безплатна е до врата
обувките са супер пък и ги взех за 35 лири номер 5-за пореден път се убеждавам обаче че 5 не е точно 38
в бГ нося между 37 и 3,8 а 5 са ми малки
много жалко
но сайта си струва
връщането изглежда много лесно  и добре уредено
само дето с юпс излиза 73 евро..ще пропусна..
дали може с друга компания? даа с бг пощи е 60 лв..

Последна редакция: вт, 30 ное 2010, 14:29 от smurf

# 92
номер 5-за пореден път се убеждавам обаче че 5 не е точно 38
в бк нося между 37 и 3,8 а 5 са ми малки
много жалко
но сайта си струва

Аз нося 37.5 и от английските номера 5 не са ми били никога малки. Бих те посъветвала да видиш по таблиците по сантиметрите на крака ти кой номер си, а не да се осланяш на българските номерации. Възможно е да си 39, или разбира се е възможно тази марка да е умалена. Peace Аз много време си мислех, че съм 36, защото по някаква причина от българските обувки ми стават 36, но просто не е вярно.

# 93
Пристигнаха ми ботушите  newsm44 Страхотни са, само дето някоя люлопитка е отворила пакета.....но добре че и двата ботуша са вътре  Joy

# 94
Пристигнаха ми ботушите  newsm44 Страхотни са, само дето някоя люлопитка е отворила пакета.....но добре че и двата ботуша са вътре  Joy
Честити! По пощата или с куриер дойдоха?

# 95
С куриер

# 96
  • София
ама ние искаме да ги видим Simple Smile

# 97
Ето снимки http://dzuls.snimka.bg/other/javari.551786.21558065  -много са хубави нося 38 номер поръчах UK 5 и ми лепнаха идеално.Много бързо ги доставиха за по малко от 24 часа направо не е за вярване.В статуса на поръчката ми седи,че чакат за доставка и още не са изпратени,а те са при мен и сега ще ги разходя  Grinning   Между другото на колета за изпращач е посочен Амазон,а вътре фактурата е от javari.

Същите като на Dzuls са само че UK 6 отговарят на 39 номер.

# 98
Момичета ,появи ли се  нов код за намаление?

# 99
  • София
здравейте
току що получих тези http://www.javari.co.uk/dp/B003U8X7TU?ie=UTF8&ie=UTF8 от
Javari.co.uk:
както и едни мъжки на хъш пъпис номер 9-съпругън ми каза , че не е обувал по удобни-около 30 лири бяха
доставката стана за 4 дни
безплатна е до врата
обувките са супер пък и ги взех за 35 лири номер 5-за пореден път се убеждавам обаче че 5 не е точно 38
в бГ нося между 37 и 3,8 а 5 са ми малки
много жалко
но сайта си струва
връщането изглежда много лесно  и добре уредено
само дето с юпс излиза 73 евро..ще пропусна..
дали може с друга компания? даа с бг пощи е 60 лв..
Обувките са много хубави жалко,че не ти стават.Аз нося 38 номер и 5 са ми идеални(и от др. английски сайтове). Относно връщането Гив имат такава услуга(транспорт от БГ. до Ук)обади се и питай за цената.Със сигурност е доста по евтино.Аз съм връщала едни чехли с БГ. пощи тежаха 0.680 гр. и ми излезе 10 лв. препоръчано пристигнаха за 10 дни в Англия.
За протокола поръчката която пуснах вчера утре ще е при мен.Пак с куриер(UPS) е пусната имам и номер за проследяване.

# 100
  • Варна
Dzuls много благодаря
писах им сега да видим какво ще кажат

# 101
  • София
Dzuls много благодаря
писах им сега да видим какво ще кажат
Предполага със сайта няма да имаш проблем само е лошо,че разходите по връщането ще са за твоя сметка.Да всичко е ок.

# 102
Dzuls ,да не би да има отметка някъде,която ние не виждаме за начина на транспортиране на стоката  Laughing Rolling Eyes

# 103
  • Burgas
Dzuls ,да не би да има отметка някъде,която ние не виждаме за начина на транспортиране на стоката  Laughing Rolling Eyes
и аз това започнах да си мисля  newsm78 днес имам потвърждение за ботушките, че са изпратени и да ги очаквам към 13 декември.

# 104
  • София
Аз лично нищо не съм отбелязвала,а и не ми е давало никакви опции за избор пише стандартна доставка.Ето
Order Placed: 29-Nov-2010
Javari.co.uk order number: 202-9540012-1199522
Delivery #1 2 items - delivery estimate: 01-Dec-2010
Delivery #1: Dispatched on 30-Nov-2010
Delivery Speed:
Standard
dely
И на мен в имейла за потвърждение на поръчката ми даваше др. окачвана дата за получаване 20.12/21.12.После след като я пуснаха ми се промени на 1.12.Сега видях,че вече е тук обработва се и вероятно на обяд ще е при мен.

Последна редакция: ср, 01 дек 2010, 10:07 от Dzuls

Общи условия

Активация на акаунт