Oбувки с безплатна доставка :)

• 53 755
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Харесах си едни ботички на Хъш пъпис, като см. стапалото ми е 24см. нося 36,5 номер.ой номер да си поръчам?

Благодаря ви, страхотни неща има.

# 151
  • София
И аз поръчах Hush Puppies Women's Excite Knee High Boot и чакам отзиви. Глезените и прасеца са ми широки и се надявам да ми станат и да стоят добре

# 152
  • София
И аз поръчах Hush Puppies Women's Excite Knee High Boot и чакам отзиви. Глезените и прасеца са ми широки и се надявам да ми станат и да стоят добре

Аз затова не смея високи, че доста често не ми стават нагоре.Ти кой номер си поръча и колко см. ти е стъпалото.Мерси

Момичета дайте мнение, че ще пусам поръчката с UK4  Tired

Последна редакция: пт, 03 дек 2010, 16:48 от larakroft1

# 153
  • София
Аз затова не смея високи, че доста често не ми стават нагоре.Ти кой номер си поръча и колко см. ти е стъпалото.Мерси

И аз, ама една рокля не мога да облека иначе през зимата ..... та се реших да пробвам на сляпо.
Нося 38-39, поръчах номер 6 който обикновено по английската номерация ми идва добре.
Ще видим.

# 154
  • Burgas

Момичета дайте мнение, че ще пусам поръчката с UK4  Tired
аз също съм с крак 24см:) поръчах ботушки hush puppies ук4 по съвет на една съфорумка  Hug надявам се да ми станат:)

# 155
  • София
В самия сайт за всеки продукт има таблица с номерата и съответствието, може там да видите

# 156
  • София
ПОръчах ето тези http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Envy-Ankle/dp/B003UL … rice&onsale=1

4UK Пък ще видим .Пише , че чак на 24,12 доставка.А вие пишете, че доста бързо пристигат.

# 157
Относно моите ботуши - горе са доста широки според мен. Спокойно си пъхам дънките, а не мисля, 4е ми е слаб крака. Меря - 37 см., като има и ластик. Токът е обле4ен, не са високи, но незнам как да измеря. Отвътре дължината, до колкото мога да измеря с ролетка, е 24 см. но има извивка навън и стои по-свободно.
Тук нося 36 номер, но взех наро4но по-големи, та ако на мен не станат, да станат на дъщеря ми. Мога да ги нося, макар и леко да ми хлътва навътре крака.  Wink

# 158
Благодаря ти много за подробното описание, ако може да измериш токчето - външната и вътрешната страна и все едно и аз съм ги мерила. В сайта пише височина на токчето 3" - може би означава 3 см?

# 159
Благодаря ти много за подробното описание, ако може да измериш токчето - външната и вътрешната страна и все едно и аз съм ги мерила. В сайта пише височина на токчето 3" - може би означава 3 см?

От вътре - 4 см., отвън, по самия ток - 7 см. Определено ги 4увствам 3-4 сантиметрови  Peace

# 160
От вътре - 4 см., отвън, по самия ток - 7 см. Определено ги 4увствам 3-4 сантиметрови  Peace
Благодаря отново   bouquet

# 161
Я да питам аз мацките,които са си поръчали форумските Мис Сиксти ,тия ботушки стават ли за зимата?Подплатени ли са вътре с някаква вата?
И за тези ме интересува същото http://www.javari.co.uk/Hush-Puppies-Womens-Excite-Knee/dp/B003U … t=shoesbrowserel2

# 162
Момичета,харесала съм си ето тези ботуши http://www.javari.co.uk/Pepe-Jeans-London-Womens-RE-130/dp/B003L … p;sizes=250990031  интересува ме кодовете за намаление,които сте ползвали дали важат още  Hug

# 163
Момичета тези ботуши днес ги видях вСити центъра и цената им беше 120лв.Така,че ако някой си ги е харесал може да си ги купи от тук на същата цена като във сайта,само дето няма да рискува с номерацията  Peace
http://www.javari.co.uk/Miss-Sixty-Womens-Over-Manmade/dp/B003QC … t=shoesbrowserel2

# 164
Офффф,и днес ми ги няма ботушките,а днес е 11-ти ден от датата на поръчване    Sad

Общи условия

Активация на акаунт