Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 173
  • 750
  •   1
Отговори
# 345
Това започва да ми прилича на Телешоп...

# 346
Някой знае ли колко дълго пордължава това предаване? newsm78
По програмата на кана7 Avrupa следващото предаване започва в 12:30 европейско време, значи остават още около 20 минути до края.

# 347
  • София
Хайде мили и за преглъщане,че то мнохо сухо ....стана hahaha Joy Laughing Heart Eyes

# 348
Боб,дай нещо по-силно, че много нервно ми стана и ще строшкам компа! hit hit hit hit hit hit

# 349
  • София
По програмата на кана7 Avrupa следващото предаване започва в 12:30 европейско време, значи остават още около 20 минути до края.

Това да не са ...част от моделите на Еда... newsm78 #Crazy hahaha Joy

# 350
Информациятаидва от комшиите, нали? Дали пък не са си направили шега с нас Thinking Thinking
 Аз съм седнала пред монитора с книга в ръка, чета и с едно око поглеждам кога (или ако) започне, няма да си губя времето я

# 351
  • Русе
Боб,дай нещо по-силно, че много нервно ми стана и ще строшкам компа! hit hit hit hit hit hit
Е,не може да бъде! Изпревари ме с 30 секунди! newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 352
  • София

А сакън ...недей ще ти трябва той няма вина Laughing Heart Eyes Laughing

НАЗДРАВЕ  bowuu bowuu bowuuИ аз си сипнах...май ни метнаха яко на черешата!!!!!!!

# 353
  • Русе

Това да не са ...част от моделите на Еда... newsm78 #Crazy hahaha Joy
Най-голямата вързация,ако е вярно! Че аз гаджетата си съм чакала само 2 минути?! smile3555

# 354
Информациятаидва от комшиите, нали? Дали пък не са си направили шега с нас Thinking Thinking
 Аз съм седнала пред монитора с книга в ръка, чета и с едно око поглеждам кога (или ако) започне, няма да си губя времето я
Нее .. Чета ги в момента и да ти кажа и техните нерви яко са се опънали  hahaha hahaha

# 355
  • София

Най яката шега .....само дето 1 ви април ееееее многооо далече hahaha Joy Laughing

# 356
Сега водещата е със същата прическа и дрехи както на снимките,трябва да го дадат! Praynig

Боб,благодаря! bouquet

# 357
С тия пици ще нахранят целия освирепял и огладнял форум...

# 358
  • София
Сега водещата е със същата прическа и дрехи както на снимките,трябва да го дадат! Praynig

Боб,благодаря! bouquet

Светлина в тунела...  bouquet...Браво дедективче Laughing Heart Eyes Laughing

# 359
  • Русе
Така можем да откараме и до довечера! smile3516

Общи условия

Активация на акаунт