Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 949
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Снощи, пардон тая сутрин си легнах прекалено късно и дали заради това късно лягане, пълнолунието, магнитните бури или оная словесна битка във форума от вечерта, между другото напълно излишна, днес се събудих чак към 13 часа! ooooh! Ужас- викам си, изтървах интервюто със Серхан- е, признавам си, той ми е слабост и другите, честно казано, не ме интересуват!  Wink А то какво е станало- интервю йок! #Crazy Голяма мистерия се вихри около тоя нашия сериал- уж кажат нещо, пък после се оказва, че не са го казали; уж пуснат някакви фрагмани, пък после сцените от там никакви ги няма в серията; уж ще има някакво интервю, пък после- трънки, само с играят с търпението ни май! Thinking От къде бяха тогава ония снимки с русата журналистка, за какъв дявол трябва непрекъснато да бъдем лъгани, подвеждани, заблуждавани...Ама, че работа! Crossing Arms
Не стига това, ами и "войната" тук във форума продължава! smile3555 Стига, де! noear Достатъчно сме зарибени и напрегнати заради филма, че допълнително тука да се нагнетява обстановката! Naughty
 Да си хапваме, да си пийваме, да обменяме мнения културно и цивилизовано- както винаги е било! Peace
 Предлагам да игнорираме всякакви провокации! Стига толкова отрова! ignore2
Нека по- умния и по- цивилизования отстъпи!  newsm10Другия ще се пени, пени и като види, че никой не обръща внимание- да се надяваме, че ще се спре! smile3505 Peace

# 421
Дами,мола ви престанете с този спор и не разваляйте  ведрото настроение във форума.
По умния и по интелегентния винаги отстъпва и оставя другия сам да се излага и да става за смях.
Не усещате ли,че заради вашият спор всеки се отдръпва или замълчава.Всеки е тук за да сподели любовта си към филма и героите  и да се разтовари от сивото ежедневие.
Моля ви прекратете спора и да се полюбуваме на нашите любимци.
http://www.youtube.com/watch?v=X2KkabSK3Pk&feature=rec-LGOUT … ronger_r2-2r-5-HM

# 422
Здравейте компанята

Ураганче не се впрягай на постовете на Каламитси. Аз установих одавна че с нея да спориш е все едно да споря с баба ми на тема компютри. /направи си извода за какво говоря/  Joy Joy Joy

А имам и за Калмитси да кажа в нейния тон на мисли, че и разрешавам да говори само по сюджета на филма за друго не и разрешавам.  

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 16:22 от dejavue

# 423
  • Варна
Дами,мола ви престанете с този спор и не разваляйте  ведрото настроение във форума.
По умния и по интелегентния винаги отстъпва и оставя другия сам да се излага и да става за смях.
Не усещате ли,че заради вашият спор всеки се отдръпва или замълчава.Всеки е тук за да сподели любовта си към филма и героите  и да се разтовари от сивото ежедневие.
Моля ви прекратете спора и да се полюбуваме на нашите любимци.
http://www.youtube.com/watch?v=X2KkabSK3Pk&feature=rec-LGOUT … ronger_r2-2r-5-HM
newsm10

http://www.youtube.com/watch?v=2THZ4YbhN5U

Да погледаме малко какво всъщност ни събира тук и да се насладим! newsm10 newsm03 txtloves newsm09 newsm09 newsm09

# 424
# 425
# 426

Време е за кафе, наздраве

# 427
  • Варна
Момичета, може ли някой да пусне превод на резюмето от чичко Гугъл, че аз с моя смешно малък лаптоп с доста ограничени технически възможности не мога да го направя! newsm17
 Ще бъда благодарна и на това, макар че той обикновено превежда доста интересно #Crazy, но все пак е по- добре от нищо! newsm47
 Не знам за вас, но на мен лично ми е много любопитно какво ще видим в следващата серия! smile3539 newsm09

# 428
Превод от турски на български
"НЕЗАБРАВИМИ 59'' Глава Резюме:
Стейси, Аарон, Петър и Аарон на плажа в очакване на загадъчна среща между неинформиран. Той иска да даде нещо, може би една емоционална връзка между дъщеря ще бъде в основата на къщата на г-н Feyyaz .. Но междувременно, че ще разстрои живота на всички големи градове. Бату го направиха отново и отново случай на хората, преселени в сърцето на ужаса. Аарон се срещна с учудване, докато плъзгате да кажа Melda'nın Еда, Еда Melda'nın компютър вижда снимки ще повиши още повече тази изненада. В същото време, никой не живее Ferda'nın yoktur.Aras голяма драма история, всичко за историята на ума, когато се намират далеч от Eda'dadır връзки. Познаването на чувствата на Aras Eda'ya по-доволни от тази ситуация не е живот жена. Докато обхваната от страх от какво се е случило в семейството на Еда Лъвовете ", Джемил научил тези в комплекса чувства. Еда е само искане на дъщеря си, но това искане е да се види Yağmur'unu gerçekleştiremez.Harun много ангажирана с този въпрос. Разбира Петър .. Eda'da, всички видове поемане на риск, Аарон иска да намери документи, че компанията прави изследване, търсят начини да се помогне Eda'ya в Арас. Стейси, Aras важно решение, което дава ефект .. Ayıramayacaktır дъщеря си вече не е на сила. Джемил, хвърлени в затвора за дълги години в оковите на емоции ли е да решим? Turkan е ужасяващо събитие? Еда е в предната част на къщата на Арон, който ще се ходи? Eda решение ще засегне Аарон, по какъв начин? Yağmur курс също! Ще намерите отговор на всички тези въпроси и по-незабравима, емоция, вълнение и напрежение пълни 59 ATV дивизия в 22:45 часа в сряда вечерта 24 ноември екрани ...

# 429
Дани заповядай!
Стейси, Аарон, Петър и Аарон на плажа в очакване на загадъчна среща между неинформиран. Той иска да даде нещо, може би една емоционална връзка между дъщеря ще бъде в основата на къщата на г-н Feyyaz .. Но в същото време тези, които ще разстрои живота на всеки размер. Бату го направиха отново и отново случай на хората, преселени в сърцето на ужаса. Аарон се срещна с учудване, докато плъзгате да кажа Melda'nın Еда, Еда Melda'nın компютър вижда снимки ще повиши още повече тази изненада. В същото време, никой не живее Ferda'nın yoktur.Aras голяма драма история, всичко за историята на ума, когато се намират далеч от Eda'dadır връзки. Познаването на чувствата на Aras Eda'ya по-доволни от тази ситуация не е живот жена. Докато обхваната от страх от какво се е случило в семейството на Еда Лъвовете ", Джемил научил тези в комплекса чувства. Еда е само искане на дъщеря си, но това искане е да се види Yağmur'unu gerçekleştiremez.Harun много ангажирана с този въпрос. Разбира Петър .. Eda'da, всички видове поемане на риск, Аарон иска да намери документи, че компанията прави изследване, търсят начини да се помогне Eda'ya в Арас. Стейси, Aras важно решение, което дава ефект .. Ayıramayacaktır дъщеря си вече не е на сила. Джемил, хвърлени в затвора за дълги години в оковите на емоции ли е да решим? Turkan е ужасяващо събитие? Еда е в предната част на къщата на Арон, който ще се ходи? Eda решение ще засегне Аарон, по какъв начин? Yağmur курс също! Ще намерите отговор на всички тези въпроси и по-незабравима, емоция, вълнение и напрежение пълни 59 ATV дивизия в 22:45 часа в сряда вечерта 24 ноември екрани ...

# 430
# 431
marmalon мерси за следобедната почерпка!

# 432

Време е за кафе, наздраве

Мармалон заплювам си  едно голямо парче от тортата. Praynig

# 433
  • Варна
Много ви благодаря за превода! newsm51
И.... #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
Ах, тоя чичко Гугъл е голям сладур! newsm47
Какво пък е това?!... #Crazy #Crazy #Crazy newsm78 newsm78 newsm78
Айде, Стейси и Аарон са ясни, ама Петър?! #Crazy newsm78

# 434
Аз направих превод от турски на немски и на английски и пак е същата каша newsm78 newsm78

Общи условия

Активация на акаунт