Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 098
  • 750
  •   1
Отговори
# 105
  • Русе
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.
Ще има да се карат,ще имат "съветници",които ще ги насъскват един срещу друг---хич не ми се гледа това!

Сега си спомням за друг сериал ,,Мелодията на сърцето'' там също се съдиха .. Та този , който е семеен има по-голяма вероятност да спечели делото досещате ли се какво следва след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И мен тази асоциация ми влезе в главата,ама не споделих. Само да не вземе Еда да се ожени за Арас,както направи Ламия и тогава ще стане манджа с грозде! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А пък представете си и от това държание на Харун да заобича Арасс  #Crazy ooooh! ooooh! smile3511 smile3511
Тогава ви казвам отказвам се от турските филми  Crossing Arms Crossing Arms
Ееееееееее, пак "Мелодия на сърцето" не ми се гледа! Crossing Arms

# 106
Момичета недейта така като се сетя само как завърши Мелодия на сърцето и ми се  newsm45 newsm45 newsm45 Тук си искам хубавата и завладяваща любовна романтика така както само Харун и Еда могат да ни я представят и да ни омаят  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 107
  • София
Ох.........ама защо ми излиза само облак. buria buria buria
Къде са ми мълниите!!! newsm78 newsm78 newsm78

Меги това във какъв смисъл го казваш При мен поста ти е с мълнийте така както Харун може да ги мята newsm78
На мене ми излизат само облачета!!!! newsm78 newsm78
Сигурно ми е слаб сигнала,защото има емотикони ,които изобщо ги няма!!/на моя монитор/

Явно ти е слаб....сигнала чудни мълнии излизат и при мен.ей такива

# 108
  • Русе

Това са героите, които искам да гледам! Никакви Еджета и Арасовци!

# 109
Вени лека и спокойна нощ   smile3507

# 110
  • София
Росисан,благодаря за бързото качване на превода!
 newsm51 txtloves newsm51

Докато накои се карат,други полагат усилия да ни радват!

newsm10 smile3525 smile3501

# 111
  • София
Момичета,спомних си за Сълзи над Босфора-там също се съдиха за децата,жениха се за други хора,но в крайна сметка пак се събраха заедно.Така че си чакаме щастливия финал bowuu bowuu

# 112
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.
Ще има да се карат,ще имат "съветници",които ще ги насъскват един срещу друг---хич не ми се гледа това!

Сега си спомням за друг сериал ,,Мелодията на сърцето'' там също се съдиха .. Та този , който е семеен има по-голяма вероятност да спечели делото досещате ли се какво следва след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И мен тази асоциация ми влезе в главата,ама не споделих. Само да не вземе Еда да се ожени за Арас,както направи Ламия и тогава ще стане манджа с грозде! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А пък представете си и от това държание на Харун да заобича Арасс  #Crazy ooooh! ooooh! smile3511 smile3511
Тогава ви казвам отказвам се от турските филми  Crossing Arms Crossing Arms
Ееееееееее, пак "Мелодия на сърцето" не ми се гледа! Crossing Arms
Ооо , мен питаш ли ме ...  hahaha

# 113
Възлагам много на това прекрасно дете Ямур-в нея ми е надеждата да възроди любовта между "тия двамата".
И не знам защо все си мисля,че Арас,колкото и да харесва Еда,също ще изиграе някаква благородна роля.

# 114
Вени,лека нощ! Hug Hug Hug Hug Hug

# 115
Сега като гледам за пореден път фрагмента ,ми се струва ,че някой се е обадил на Феяз ,че Ямур е при него.Най - вероятно това е Бату.
Затова Харун търси като луд Ямур.!!

Тия сценаристи , дали няма за пореден път да се изложат ,като пак "разиграят" отвличане на Ямур??????

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 23:08 от migi_megi

# 116
Момичета,спомних си за Сълзи над Босфора-там също се съдиха за децата,жениха се за други хора,но в крайна сметка пак се събраха заедно.Така че си чакаме щастливия финал bowuu bowuu

След колко години?

# 117
Вени , лека нощ! newsm46

# 118
Ох.........ама защо ми излиза само облак. buria buria buria
Къде са ми мълниите!!! newsm78 newsm78 newsm78

Меги това във какъв смисъл го казваш При мен поста ти е с мълнийте така както Харун може да ги мята newsm78
На мене ми излизат само облачета!!!! newsm78 newsm78
Сигурно ми е слаб сигнала,защото има емотикони ,които изобщо ги няма!!/на моя монитор/

Явно ти е слаб....сигнала чудни мълнии излизат и при мен.ей такива

Оле...ле,направо ми омекнаха капачките!Ама не от страх!!
От мерак!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 119
И двамата толкова страдаха за тази любов, заради пречките,заради семействата им. Сега когато тези пречки ги няма те сами си създават. Защо?! Все едно не помнят нищо от това което преживяха. Развалиха ни сериала. Cry
http://www.youtube.com/watch?v=m4sJ1vCTvMs

Общи условия

Активация на акаунт