Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 059
  • 750
  •   1
Отговори
# 90
kalamitsi
Добре дошла джанъм.
Да знаеш с нетърпение чаках да се върнеш. Питаш се защо?
За да се запази добрият тон в темата, искам да ти напиша няколко препоръки. Айде поспри се малко. Това не ти е бащиния.
Престани с това отричане на всяко мнение, което е различно от твоето. Прояви малко толеранс.
Такъв какъвто момичетата проявяват и към теб и към твоите "крайни" според тях и "смешни" според мен заключения, мнения пр.
Не можеш да упражняваш власт над нещо, които не е твое. А именно мислите и чувствата на всеки който пише тук.
Чети си постовете преди да ги публикуваш. Може пък сама да откриеш колко са абсурдни понякога.
Не е честно спрямо хората, решили да посветят времето си на тази тема, да ти четат глупостите и да прескачат мненията ти.
И не разваляй настроението и желанието на никой повече тук. Както разбирам, не един път си нападала някой и той се е отказвал да пише в темата.
(Случая с БГхелп май е бил точно такъв)
Така че, постарай се да държиш хапливия си език зад зъбите.

П.С. С нетърпение очаквам отговора ти. Може и да не ме удостоиш с една страница, каквато е практиката ти.

Не заслужаваш страница!Защо бе джанъм толкова време си стискала това зад зъбите и  едва сега го изплю!Позволявам ти да про4етеш вси4ки мои постове и да извадиш вси4ки абсурдни, глупави, смешни и крайни мнения!Ако не си докажеш твърденията, зна4и
твоите са такива!Само не се оправдавай, ,4е не ти е работа! Защото много олекваш!А между другото даже нямам и спомен да съм 4ела твой пост!И не мислиш ли, 4е по-добре да ти се 4етат постовете, отколкото да ти се подминават!вси4ко бих преживяла, но не и да съм безли4на!Сега о4аквам да подкрепиш думите си, както правя аз!

# 91
  • Русе
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.
Ще има да се карат,ще имат "съветници",които ще ги насъскват един срещу друг---хич не ми се гледа това!
Сега си спомням за друг сериал ,,Мелодията на сърцето'' там също се съдиха .. Та този , който е семеен има по-голяма вероятност да спечели делото досещате ли се какво следва след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ауууууууу, Розовке, пепел ти на клавиатурата! smile3511 smile3514  
Това НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Спокойно,Харун има един брак зад гърба си,сега е ред и на Еда да се ожени веднъж,  ooooh! ooooh! пък после ще ги съберат с Харун
Ред й беше и й се полага, така ли? hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 92
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.
Ще има да се карат,ще имат "съветници",които ще ги насъскват един срещу друг---хич не ми се гледа това!

Сега си спомням за друг сериал ,,Мелодията на сърцето'' там също се съдиха .. Та този , който е семеен има по-голяма вероятност да спечели делото досещате ли се какво следва след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И мен тази асоциация ми влезе в главата,ама не споделих. Само да не вземе Еда да се ожени за Арас,както направи Ламия и тогава ще стане манджа с грозде! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А пък представете си и от това държание на Харун да заобича Арасс  #Crazy ooooh! ooooh! smile3511 smile3511
Тогава ви казвам отказвам се от турските филми  Crossing Arms Crossing Arms

# 93
  • София

newsm09 smile3525 newsm10Мария Здравей ....това е чудно  bouquetЗа първи път го гледам  bouquet

# 94
Розовке забравих да те поздравя.Страхотно се е получило с тази песен Peace
http://www.youtube.com/watch?v=U1UT-lTfeHU
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 95
Ох.........ама защо ми излиза само облак. buria buria buria
Къде са ми мълниите!!! newsm78 newsm78 newsm78

Меги това във какъв смисъл го казваш При мен поста ти е с мълнийте така както Харун може да ги мята newsm78
На мене ми излизат само облачета!!!! newsm78 newsm78
Сигурно ми е слаб сигнала,защото има емотикони ,които изобщо ги няма!!/на моя монитор/

# 96
Росисан,благодаря за бързото качване на превода!
 newsm51 txtloves newsm51

Докато накои се карат,други полагат усилия да ни радват!

# 97
  • София
Това НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Спокойно,Харун има един брак зад гърба си,сега е ред и на Еда да се ожени веднъж,  ooooh! ooooh! пък после ще ги съберат с Харун
Ми няма да изостава я,трябва да са равностойни  hahaha hahaha hahaha Но пък не ми се мисли Харун какви ще ги свърши,тоя път може не само да го хване за гушата ,ами директно със шутове  #Crazy #Crazy #Crazy

# 98
Можеш да използваш като дясна ръка Вай1. Тя е в 4ас и ме 4ете!

# 99
Розовке забравих да те поздравя.Страхотно се е получило с тази песен Peace
http://www.youtube.com/watch?v=U1UT-lTfeHU
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

bowuu bowuu bowuu bowuu

# 100
Боб 99 поклон на таланта ти  newsm51 smile3501 newsm51

# 101
  • София
Това НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

А нееее никакви бракове и съжителства по-вече ....на пук и на инат .....ако ги има ....още един сезон ни чака Laughing Grinning Laughing

# 102
  • Русе
Момичета, подобни спорове във форума, са ми под достойнството! Така съм възпитана!

Не желая да чета , пишете си ги на лични !

А аз се оттеглям в обятията на Морфей! Лека нощ на всички!

# 103

И мен тази асоциация ми влезе в главата,ама не споделих. Само да не вземе Еда да се ожени за Арас,както направи Ламия и тогава ще стане манджа с грозде! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А пък представете си и от това държание на Харун да заобича Арасс  #Crazy ooooh! ooooh! smile3511 smile3511
Нашата Едичка , да не е Ламя!!!
Тя ще си обича само и единствено Хубавелко!!! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17

# 104

Нашата Едичка , да не е Ламя!!!
Тя ще си обича само и единствено Хубавелко!!! newsm17 newsm17 newsm17 newsm17
Само за това се моля  hahaha Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт