Добре дошла джанъм.
Да знаеш с нетърпение чаках да се върнеш. Питаш се защо?
За да се запази добрият тон в темата, искам да ти напиша няколко препоръки. Айде поспри се малко. Това не ти е бащиния.
Престани с това отричане на всяко мнение, което е различно от твоето. Прояви малко толеранс.
Такъв какъвто момичетата проявяват и към теб и към твоите "крайни" според тях и "смешни" според мен заключения, мнения пр.
Не можеш да упражняваш власт над нещо, които не е твое. А именно мислите и чувствата на всеки който пише тук.
Чети си постовете преди да ги публикуваш. Може пък сама да откриеш колко са абсурдни понякога.
Не е честно спрямо хората, решили да посветят времето си на тази тема, да ти четат глупостите и да прескачат мненията ти.
И не разваляй настроението и желанието на никой повече тук. Както разбирам, не един път си нападала някой и той се е отказвал да пише в темата.
(Случая с БГхелп май е бил точно такъв)
Така че, постарай се да държиш хапливия си език зад зъбите.
П.С. С нетърпение очаквам отговора ти. Може и да не ме удостоиш с една страница, каквато е практиката ти.
Не заслужаваш страница!Защо бе джанъм толкова време си стискала това зад зъбите и едва сега го изплю!Позволявам ти да про4етеш вси4ки мои постове и да извадиш вси4ки абсурдни, глупави, смешни и крайни мнения!Ако не си докажеш твърденията, зна4и
твоите са такива!Само не се оправдавай, ,4е не ти е работа! Защото много олекваш!А между другото даже нямам и спомен да съм 4ела твой пост!И не мислиш ли, 4е по-добре да ти се 4етат постовете, отколкото да ти се подминават!вси4ко бих преживяла, но не и да съм безли4на!Сега о4аквам да подкрепиш думите си, както правя аз!