Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 045
  • 750
  •   1
Отговори
# 75
Никой от героите не е перфектен. Минуса на Харун е,че е много горделив. Тази негова гордост му изиграва лоша шега,после ще съжалява, но дано само не е късно. Peace
Не е само гордостта! Избързва! Взривен е! Малко търпение и обмисляне на ситуациите, малко лукавство и хитрост ,са му нужни!
Аз мисля ,че не гордостта , а ревността му е в повечко.
Вени е права - избързва.Комбинация между ревност и прибързаност и се получава това buria buria buria buria buria
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 76
UNUTULMAZ 59 bölüm fragmanı - bg sub
Незабравима 59 епизод - фрагмент с превод

http://www.youtube.com/watch?v=x1OiMFZizVk
http://www.vbox7.com/play:b862362a
Роси , благодаря за превода!

# 77
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.
Ще има да се карат,ще имат "съветници",които ще ги насъскват един срещу друг---хич не ми се гледа това!

Сега си спомням за друг сериал ,,Мелодията на сърцето'' там също се съдиха за попечителство на детето .. Та този , който е семеен има по-голяма вероятност да спечели делото досещате ли се какво следва след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 78
Ох.........ама защо ми излиза само облак. buria buria buria
Къде са ми мълниите!!! newsm78 newsm78 newsm78

# 79
  • Русе
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.
Ще има да се карат,ще имат "съветници",които ще ги насъскват един срещу друг---хич не ми се гледа това!

И на мен не ми се гледа! Ще е голямо мъчение , да гледаме двама които толкова се обичат, как се нараняват, и то публично! Тогава не целувка, няма да има надежда за нищо!

# 80
  • Варна
Ама, що се чудиш къде са ти мълниите?! В очите на Харун са- като види Еда с Арас! hahaha

# 81
  • Русе
Уинона,ако все пак се стигне до съд...значи се отдалечаваме от така чаканата от нас  ЦЕЛУВКА.

Сега си спомням за друг сериал ,,Мелодията на сърцето'' там също се съдиха .. Та този , който е семеен има по-голяма вероятност да спечели делото досещате ли се какво следва след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Ауууууууу, Розовке, пепел ти на клавиатурата! smile3511 smile3514  
Това НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

# 82

Сега си спомням за друг сериал ,,Мелодията на сърцето'' там също се съдиха .. Та този , който е семеен има по-голяма вероятност да спечели делото досещате ли се какво следва след това  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
И мен тази асоциация ми влезе в главата,ама не споделих. Само да не вземе Еда да се ожени за Арас,както направи Ламия и тогава ще стане манджа с грозде! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 83

Меги това във какъв смисъл го казваш При мен поста ти е с мълнийте така както Харун може да ги мята newsm78

# 84
  • Варна

И на мен не ми се гледа! Ще е голямо мъчение , да гледаме двама които толкова се обичат, как се нараняват, и то публично! Тогава не целувка, няма да има надежда за нищо!
Вярно! Само чудо може да ги сближи сега и това чудо се казва Ямур! Ако разбере, че Еда е нейна майка и като чу баща си да казва, че още я обича- хлапето ще направи всичко възможно мама и татко да се съберат!

# 85
Еееее не не на нищо не прилича това. Сега остава да тръгнат по садилища и караници и лоши думи и още повече ще се отдалечът един от друг.Сценаристите серозно се оклониха от основната тематика на филма-Любовта, романтиката.Момичета осъзнавате ли че филма ,който обичахме, който ни плени заради романтичния си сюжет малко по малко се превръща във война между главните герой.Това определено не ми се гледа! newsm45 newsm45 newsm45

# 86
  • София
За Мокси....... феята на Щастието  bouquet Laughing Heart Eyes

# 87
  • София
Ауууууууу, Розовке, пепел ти на клавиатурата! smile3511 smile3514  
Това НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!
Спокойно,Харун има един брак зад гърба си,сега е ред и на Еда да се ожени веднъж,  ooooh! ooooh! пък после ще ги съберат с Харун

# 88
Ама, що се чудиш къде са ти мълниите?! В очите на Харун са- като види Еда с Арас! hahaha

smile3532 smile3532 smile3532

# 89
  • Русе

Вярно! Само чудо може да ги сближи сега и това чудо се казва Ямур! Ако разбере, че Еда е нейна майка и като чу баща си да казва, че още я обича- хлапето ще направи всичко възможно мама и татко да се съберат!
Дани, добре, че ме връщаш на земята! Hug Е, много се филмирах, бе?! Пуууууу!

Общи условия

Активация на акаунт