Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 919
  • 750
  •   1
Отговори
# 45
  • Русе
Алисас,мисля че малко избързваш.Еда досега няма никакъв контакт с детето,Харун  не и го позволяваше,тя иска просто да вижда дъщщеря си,а не да я отнема от ХарунНикой не е казал че ще я води в къщата на Гюлер,а и баща й вече не е там.А какво трябва д направи,да ходи да му се моли постоянно на Харун,а той само да я блъска,обижда и тем подобни,айде стига вече.А неговите постъпки-натресъл Едже та обърква мислите на деттето,казал му че майка му е мъртва,това много справедливо ли е според теб  newsm78 newsm78

Не одобрявам изобщо това, че е казал на детето, че майка му е мъртва.
За мен по-добрият вариант би бил да измисли нещо, че са се загубили, че майка й сигурно сега я търси и един ден навярно ще ги открие и т.н. Не може да се отнема надеждата на едно дете, че има живо майка. Тук - огромен минус за Харун.
Тук съм напълно съгласна с теб! Питам се тогава, защо де факто, Харун гори мостовете зад себе си?! Защо ще каже това на детето си? Само от едната гордост ли или има още нещо, което пак ще видим в ретроспекция?!

# 46
Аз съм сигурна,че ще се разберат-постепенно.Ако съдим по момента с пробването на рокличката,значи срещи между майка и дъщеря ще има!
Дано само няма намеса на "доброжелатели",която да нажежава стастите.

# 47
Момичета, истината според мен е, че не можеш да се бориш и да искаш само Ямур , без майка й, респ. баща й. Харун затова не се е обвързал с Едже. Но Еда това не знае. Харун затова ревнува от Арас, защото си представя Ямур с Еда и Арас, без него, непоносимо тежко е, и затова се държи така.
Дано си изяснят простичката истина, че трябва да са те тримата неделими - Харун, Еда, Ямур.

Лека нощ, момичета !  Hug
Красиви сънища !

# 48
Никой от героите не е перфектен. Минуса на Харун е,че е много горделив. Тази негова гордост му изиграва лоша шега,после ще съжалява, но дано само не е късно. Peace

# 49
  • Русе
Лека нощ,Алисас, спокойни сънища!  bouquet

# 50
Момичета време е да се оттеглям.Желая лека нощ на всички.

# 51
Лека нощ,алисас и доритал! Hug Hug Hug

# 52
kalamitsi
Добре дошла джанъм.
Да знаеш с нетърпение чаках да се върнеш. Питаш се защо?
За да се запази добрият тон в темата, искам да ти напиша няколко препоръки. Айде поспри се малко. Това не ти е бащиния.
Престани с това отричане на всяко мнение, което е различно от твоето. Прояви малко толеранс.
Такъв какъвто момичетата проявяват и към теб и към твоите "крайни" според тях и "смешни" според мен заключения, мнения пр.
Не можеш да упражняваш власт над нещо, които не е твое. А именно мислите и чувствата на всеки който пише тук.
Чети си постовете преди да ги публикуваш. Може пък сама да откриеш колко са абсурдни понякога.
Не е честно спрямо хората, решили да посветят времето си на тази тема, да ти четат глупостите и да прескачат мненията ти.
И не разваляй настроението и желанието на никой повече тук. Както разбирам, не един път си нападала някой и той се е отказвал да пише в темата.
(Случая с БГхелп май е бил точно такъв)
Така че, постарай се да държиш хапливия си език зад зъбите.

П.С. С нетърпение очаквам отговора ти. Може и да не ме удостоиш с една страница, каквато е практиката ти.

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 22:21 от gatita

# 53
# 54
  • Русе
Никой от героите не е перфектен. Минуса на Харун е,че е много горделив. Тази негова гордост му изиграва лоша шега,после ще съжалява, но дано само не е късно. Peace
Не е само гордостта! Избързва! Взривен е! Малко търпение и обмисляне на ситуациите, малко лукавство и хитрост ,са му нужни!

# 55
Защо всички се вглеждат само в единия от главните герои? В Харун. Другият няма ли значение?

Има, Вени, разбира се, че има значение.
Но как си представяш един баща , отгледал дъщеря си сам от бебе, да се раздели с нея, защото майка й така решила след 4 години, че тя трябва да бъде с детето.
Битката може да е за родителски права, може да е и за определяне режим на контакти с детето.
В случая с Еда това второто ще е много по-справедливо. Да вижда детето, но то да продължи да живее с баща си. Какво иска Еда ? Да вкара детето в един дома с баща си - убиеца ?!
Ами това е изплюване върху Харун за всичко, което той направи да спаси детето си от състоянието , до което го бяха докарали. Не знам, адски тъпо ми се струва , ако стигнат до Съд.
Това ще е едно такова изпепеляване на чувствата им в безсмислена битка.

Смятам, че сега е време Еда да решава, тъй като през тези 4 години Харун не и даде тази възможност!
Джамил не си спомням да съм го видяла да се връща в къщата Гюлер! Освен тованали никой не си мисли, че Еда ще остави детето си да живее там! Според мен би търсила начин да си останат само двете!

Алисас,всеки от героите прави грешки и си плаща за цената на грешките си!
Но ако сега ми напишеш, че ти би се отказала от детето си без борба, просто няма да ти повярвам!
Друг е въпросът, ако искаш да гледаш Едже-Харун-Яамур като щастливо семейство, а Еда да върви на  censored! Нали?

О, не , аз съм много борбена, никога не бих се отказала !
Но Еда веднъж вече го направи, по волята на сценаристите, разбира се.
Малко вероятно майка така да постъпи в реалния живот.И след като тя сама се е отказала от детето си, след като дори думите на Харун, че то няма да я познава като майка , не я накараха да го спре, кой е виновен по дяволите ?
Тя не се отказа от детето си, тя го търси цели 4 години, но Харун се беше справил достатъчно добре с укриването на следите си, респективно тези на Ямур, за да и даде възможност да бъде майка, той и отне това право, така че сега е нейн ред да си го търси, да бъде с дъщеря си, да се опознаят взаимно!

Последна редакция: сб, 20 ное 2010, 22:27 от shocoladche

# 56
  • Русе
Лека нощ,Дори! Спокойни сънища и на теб!  bouquet

След малко и аз ще се присъединя към вас!Поне се успокоих с новия фрагмент!

# 57
Лека нощ Алисас и Доритал и сладки сънища  Blush

http://www.youtube.com/watch?v=zQTzICtsPCQ

# 58
В новия сезон Харун е показан като един себичен мъж,който не се интересува от ничии други чувства,освен от своите.
(такъв е сценарият)
И ми е много интересно как сценаристите ще излезнат от този образ.

# 59
Не е само гордостта! Избързва! Взривен е! Малко търпение и обмисляне на ситуациите, малко лукавство и хитрост ,са му нужни!
Така е,но именно гордостта му изигра лоша шега,ако я нямаше въпреки прибързаността му нямаше да стане така. Да,например прибърза да замине с Ямур,но пак беше от гордост. Мисълта ми беше,че гордостта е водеща,в комбинация с това,че бързо се разгневява и не мисли много преди да действа,но това не чак винаги,виждаме резултата. А и в новия сезон си пада малко егоист,черта която не ни показаха в миналия сезон. Абе,филм да става и това е!  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт