Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 069
  • 750
  •   1
Отговори
# 165
Аааа.....Рекси ти искаш да си докараме някой сърцетуп   Kissing Heart  Kissing Heart  Kissing Heart с тази фотосесия пък после не сме могли да спиме  ooooh!

# 166
Момичета,да не забравите утре за интервюто,че после и него сигурно няма да качат! hahaha
По АТВ ли ще е?
Не ,Меги по канал 7
Българския канал 7 ли?

# 167
Момичета,да не забравите утре за интервюто,че после и него сигурно няма да качат! hahaha
По АТВ ли ще е?
Не ,Меги по канал 7
Българския канал 7 ли?
По АТВ ли ще е?
Не по някакъв си канал 7 от 11:30. Ето линк.
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=321&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

# 168

Ох.... Рекси ...................
мехлем за нашите души!!!/имам предвид цялата поредица , ане само тази снимка/

# 169
И на мен не ми се вярва да гледаме два пъти един и същ сценарий.Повторното отвличане на Ямур ще бъде още по-голям абсурд!

# 170
http://www.tvizle.web.tr/kanal/41/Kanal-7-Avrupa.html
Този линк е от БГ Хелп.
За предаването утре!!

# 171
Момичета да се насладим на хубавата приказка на Ради  Hug Heart Eyes
http://www.youtube.com/watch?v=kkkgXtBg7Lw

# 172
Момичета извинявам се много.
За последно искам само да кажа нещо на kalamitsi и спирам.

Мила моя, ти дори не си правиш труда да четеш както трябва.
Чела съм ти постовете и за това си позволих да се обърна към теб.
Цитатът беше за това как ти ми "позволяваш" да ти прочета мненията.
Тук ми стана много смешно повярвай ми.
Специален достъп ли има до твоите мнения?
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Аз така или иначе специално разрешение не съм искала, не искам и няма да искам.

# 173
Щом ще е от 11 .30ч.,значи няма да мога да го гледам, защото имам неотложна работа!!
Вие после ще разкажете за какво става въпрос!!

# 174
  • София
Малко страдание  newsm45 newsm45 newsm45

# 175
Във връзка с въпиющата нужда от превод!
Дами, аз смятам да помолим Хюрикейн да не се ангажира пове4е с преводите! Явно е много заета, техни4еските проблеми са непреодолими и преводите се обезсмислят,ако не са  навременни! Най-ве4е те са ни необходими, за да направим връзката и да разберем по-добре следващата серия! Подозирам, без да съм сигурна, 4е внезапното из4езване на г-жа Броненосец има връзка с ходовете на Хюрикейн! При положение, 4е толкова време г-жа Броненосец беше лоялна и предана към форума и сега изведнъж из4езна - малко съмнително ми изглежда! Мисля, 4е тя се е оттеглила подведена от заявките на Хюрикейн да прави преводи, както и заради липсата на контакт между тях!
По-полека с обратните реакции! Мое мнение! Имам право на това!
Извинявам се,че поствам коментар от миналата тема, но ако пиша там не съм сигурна дали ще бъде прочетен отговорът ми .
1. Когато пуснах последната преведена част на 56 епизод пределно ясно написах,че вече ни е непосилно да взимаме повече от половин час за превод. Личи си,че четеш между редовете.
2. Нямам абсолютно никаква връзка с временното изчезване на г-жа Броненосец.
Писала съм й лично съобщение свързано с преводите тя ми даде ясен отговор и се разбрахме.
Не можеш да ме обвиняваш, за това,че не влиза , при положение,че не знаеш дали не си е имала работа.
3. За отмяната в преводите. Рекси превежда, аз не съм пускала нищо още от 57 епизод( тогава имах преведени 3 разговора освен тези на г-жа Броненосец)
4.Подозренията ти не ме интересуват.
5. Радвам се,че все пак си ми изписала правилно ника на кирилица  Joy
6. Не се занимавай повече с мен.
7. Повече няма да си мръдна пръста за нищо. Сега другите могат да ти благодарят.
За пореден път уби желанието ми да се занимавам с каквото и да е било.
Омръзна ми да се сблъсквам с човешката неблагодарност. Край вече. Пръста няма да си мръдна за абсолютно нищо..

П.С съжалявам,че занимавам цялата тема, но има хора, които , ако са чели коментарите ми биха потвърдили какво казах , когато публикувах последната преведена част на 56 епизод.
Не смятам,че всички четат по диагонал  Hug Hug

# 176
  • Варна
Дано утре да има някоя отзивчива дама, която разбира турски, че да ни светка за интервюто, че много лошо така, като гледаме само картинки! Praynig
Не че имам нещо против просто да гледам Серхан- то добре, че е той, че да прощаваме на Харун всичко, което прави или не прави! Peace

# 177
Виж, Гатита излез от роля! Прекрасно знаеш, 4е моите постове не са глупави, а интересни! И с изклю4ение на теб, вси4ки ги 4етат!
Просто искаш да ме вкараш във твоя филм!Затова не атакуваш моите мнения, а атакуваш ли4но мен! Долно, позорно, мерзко, гнусно, недостойно! Ама такъв ти е арсенала! Действай! Разбрах те!

# 178
Mокси Благодаря за прекрасната тема! Това е специален поздрав за теб!http://www.youtube.com/watch?v=tr1qcY8ORGs  

# 179
Виж, Гатита излез от роля! Прекрасно знаеш, 4е моите постове не са глупави, а интересни! И с изклю4ение на теб, вси4ки ги 4етат!
Просто искаш да ме вкараш във твоя филм!Затова не атакуваш моите мнения, а атакуваш ли4но мен! Долно, позорно, мерзко, гнусно, недостойно! Ама такъв ти е арсенала! Действай! Разбрах те!
Не се уморяваш нали? Нищо не може да те спре. Още по-жалкото е ,че не сме само аз и Гатита, които мислим,че вече прекаляваш.
Не знам , какви са ти проблемите , но бих се радвала , ако спреш да се заяждаш.
Самочувствието ти е безгранично просто.. Постовете ти били интересни... Интересни са за хора като теб. Спри се вече... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт