Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 087
  • 750
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Цитат
Гледах да го свържа с празниците.
По коледа и нова година ,няма да е , защото е твърде скоро, остава ни следващия празник - 8 март!!!

Само да не откараме до Великден, че тогава лошо.Бая нерви ще похабим!!  
Меги,що с нашите празници го свързваш  newsm78 newsm78 Те сега ако почнат да се съдят,женят,развеждат може и до другия Байрам да я докарат  hahaha hahaha hahaha догодина по същото време #Crazy #Crazy

Та в този ред на мисли.... hahaha Joy.Кой желае да бъде арестуван newsm78Тез юнаци с маските от последния фрагмент.....да дойдат при нас smile3508 newsm62 newsm08

да видят те ....отписваме ги от сценария и по-бързо се доближаваме до финала Hug

# 151
# 152
Пепел от рози за новото ти клипче мога само да кажа много хубава и нежна музика в комбинация с този изключителен момент за мен остава незабравимо в графа любими.  bouquet

# 153
Момичета,спомних си за Сълзи над Босфора-там също се съдиха за децата,жениха се за други хора,но в крайна сметка пак се събраха заедно.Така че си чакаме щастливия финал bowuu bowuu

След колко години?
Догодина. Около 8 март,ще имаме щастлив финал.
Вервай ми!!!

hahaha Joy hahahaМного бързо смяташ Меги .Докато взема елката и ти прас....отговор преди моя даде hahaha Joy hahaha
По коледа и нова година ,няма да е , защото е твърде скоро, остава ни следващия празник - 8 март!!!

Само да не откараме до Великден, че тогава лошо.Бая нерви ще похабим!! smile3514 smile3514

Меги ,а който не празнува 8 март newsm78 #CrazyОтива в схемата за Великден hahaha Joy Laughing
В името на щастливия финал, всички ще празнуваме.Включително и Петко. Той ще празнува с жена си!! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 154
Пепел от рози за новото ти клипче мога само да кажа много хубава и нежна музика в комбинация с този изключителен момент за мен остава незабравимо в графа любими.  bouquet
Благодаря ти,Мария!    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
Цитат

Само да не откараме до Великден, че тогава лошо.Бая нерви ще похабим!!  
Меги,що с нашите празници го свързваш  newsm78 newsm78 Те сега ако почнат да се съдят,женят,развеждат може и до другия Байрам да я докарат  hahaha hahaha hahaha догодина по същото време #Crazy #Crazy

Боже опази!!! bishop bishop bishop bishop
До тогава ще сме си оскубали "перушината" от нерви!

# 156
Моята максима е друга. По- добре да замълча, от колкото да кажа някоя глупост. А ти мила моя НЕ мълчиш изобщо.
И аз подкрепа на думите ТИ не виждам. Освен потвърждение на моите.
Цитат
Позволявам ти....
Какво точно ми позволяваш? Да ти чета мненията!!!  Laughing Laughing Laughing Ти наистина ли си глупава или само се правиш?

[/quote]

Този път направи изклю4ение от максимата си и затова сбърка! И като не ми 4етеш постовете, откъде знаеш, 4е са глупави!

# 157
Момичета,да не забравите утре за интервюто,че после и него сигурно няма да качат! hahaha

# 158
ДАНИ,и на мен ми се струваше доста абсурдно,през всичкита тези години,той да не се поинтересува от Еда.Освен,някой да му е давл грешна информация-че е станала голям дизайнер,и не се интресува от тях.Както и на нея да са й пречили да ги открие. Има нещо.което може би още не знаем.Даже по едно време си мислих,че това е тайната на Мелда,която крие от сестра си-че Харун се е обаждал.
Не че,това го оправдава за грубото му държание,но поведението му е толкова нелогично,че би трябва да се е случило нещо,което тепърва ще разберем-така мисля и аз.

# 159
Момичета,да не забравите утре за интервюто,че после и него сигурно няма да качат! hahaha
По АТВ ли ще е?

# 160
  • София
Малко да се порадваме на Хубавелко,че напоследък ни ядосва  ooooh! ooooh!

# 161
Момичета каквото и да си говорим явно мотото на сценаристите ще си остане в същия дух от първия сезон очаквай неочакваното .Няма така лесно да оправят кашите който си забъркаха и ще им е необходимо време.Колкото и да ми се иска смятам ,че няма толкова бързо да оправят взаймоотношенията между Еда и Харун  и ще се понагледаме на още сълзи.Единствено няма да ми е приятно ако решат да повторят отвличането на Ямур .Дори сега действието да се развива след 4 години малко в повече ще ми дойде тази драма  newsm78 ooooh!  

# 162
  • София
По АТВ ли ще е?
Не ,Меги по канал 7

# 163
По АТВ ли ще е?
Не по някакъв си канал 7 от 11:30. Ето линк.
http://www.camturk.com/tr/live.asp?iData=321&iCat=291&iC … 9&nChannel=Tv

# 164
Олеле божке,рекси#Silly #Silly #Silly #Silly #Silly

Общи условия

Активация на акаунт