Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 117
  • 750
  •   1
Отговори
# 135
Е,до 8-ми март,преко сили ще издържа,но повече-йок!
Е.... какво са за нас някакви си петнайсетина сериики.Ще ги изгледаме на един дъх!!! atwork atwork atwork

# 136
  • София
И двамата толкова страдаха за тази любов, заради пречките,заради семействата им. Сега когато тези пречки ги няма те сами си създават. Защо?! Все едно не помнят нищо от това което преживяха. Развалиха ни сериала. Cry
http://www.youtube.com/watch?v=m4sJ1vCTvMs

За съжаление,си абсолютно права!
Аз вече няколко пъти го казвам , ама пак ще го кажа.
Като се има предвид през първия сезон ,Харун колко неща прие и с какво се примири/беше готов да приеме Еда с чуждо дете/,сега поведението му е нереално и пресилено.

Най-голямата грешка във филма до сега.Преиначаването на образа на Харун.Тези думи-"майка ти и е умряла newsm78 #Crazy"Невероятна глупост.Опорочиха образът му newsm78 #Crazy

# 137
И заради тази непредизвикана от мен суматоха, забравих да благодаря на г-жа Броненосец за превода, както и на Моксито за новата ни тема!
Зорлем ще излеза невъзпитана!

# 138
  • Монтана

Това са героите, които искам да гледам! Никакви Еджета и Арасовци!
Браво,Вени-рече и отсече!А дано от твоя пост в божиите,т.е. в ушите на сценаристите! Joy Joy Joy Joy
А за споровете  във форума-права си!Тук не му беше мястото!Твърдо заставам зад всичко,което съм написала и продължавам да се боря за добрия тон във форума-ЗАТОВА -ПОДНАСЯМ СВОИТЕ ЛИЧНИ ИЗВИНЕНИЯ НА ВСИЧКИ ВАС,КОИТО ПРАВИТЕ ФОРУМА,ТАКЪВ,КАКЪВТО Е В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ-УЮТНО МЯСТО ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ЛЮБИМИЯ НИ СЕРИАЛ!И ДАЙ БОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА БЪДЕ! Praynig Praynig PraynigЗАЩОТО ВСИЧКИ ИМАМЕ НУЖДА ТОЧНО ОТ ТОВА!
 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Лека нощ,мили дами!Лека и приятна неделя!

# 139
Момичета,спомних си за Сълзи над Босфора-там също се съдиха за децата,жениха се за други хора,но в крайна сметка пак се събраха заедно.Така че си чакаме щастливия финал bowuu bowuu

След колко години?
Догодина. Около 8 март,ще имаме щастлив финал.
Вервай ми!!!

hahaha Joy hahahaМного бързо смяташ Меги .Докато взема елката и ти прас....отговор преди моя даде hahaha Joy hahaha
Гледах да го свържа с празниците.
По коледа и нова година ,няма да е , защото е твърде скоро, остава ни следващия празник - 8 март!!!

Само да не откараме до Великден, че тогава лошо.Бая нерви ще похабим!! smile3514 smile3514

# 140
vai,би ли си освободила кутията! Hug Hug Hug

# 141
За Вай!!!!

# 142
  • Монтана
vai,би ли си освободила кутията! Hug Hug Hug
Готово!На твоите услуги! Grinning Grinning Grinning

# 143
  • София
Цитат
По коледа и нова година ,няма да е , защото е твърде скоро, остава ни следващия празник - 8 март!!!

Само да не откараме до Великден, че тогава лошо.Бая нерви ще похабим!!  
Меги,що с нашите празници го свързваш  newsm78 newsm78 Те сега ако почнат да се съдят,женят,развеждат може и до другия Байрам да я докарат  hahaha hahaha hahaha догодина по същото време #Crazy #Crazy

# 144
  • София
Момичета,спомних си за Сълзи над Босфора-там също се съдиха за децата,жениха се за други хора,но в крайна сметка пак се събраха заедно.Така че си чакаме щастливия финал bowuu bowuu

След колко години?
Догодина. Около 8 март,ще имаме щастлив финал.
Вервай ми!!!

hahaha Joy hahahaМного бързо смяташ Меги .Докато взема елката и ти прас....отговор преди моя даде hahaha Joy hahaha

Само да не откараме до Великден, че тогава лошо.Бая нерви ще похабим!! smile3514 smile3514

Меги ,а който не празнува 8 март newsm78 #CrazyОтива в схемата за Великден hahaha Joy Laughing

# 145
  • Монтана
Благодаря за розата,Меги!Лека нощ!

# 146
# 147
Лека нощ,vai! Hug Hug Hug Hug

# 148
  • Варна
Аз вече няколко пъти го казвам , ама пак ще го кажа.
Като се има предвид през първия сезон ,Харун колко неща прие и с какво се примири/беше готов да приеме Еда с чуждо дете/,сега поведението му е нереално и пресилено.
Вярно е, че той е ужасно ревнив и като го хванат дяволите- никой и нищо не му е пред очите, но ми се струва, че само ревността едва ли е единствената причина за това агресивно и направо абсурдно поведение на Харун! Струва ми се, че има и още нещо- по едно време той каза, като стоеше пред бутика на Еда, че се е надявал Еда да ги потърси и намери, а тя не го е направила! Това ме навежда на мисълта, че някой е пречил през цялото време двамата да се съберат- дали Бату, като е подкупил детектива или Мелда е поддържала връзка по някакъв начин с Харун и му е давала невярна информация за Еда, но само едната ревност да докара Харун до такава ярост, че чак да показва омраза към Еда- не ми се вярва! Сега той явно си мисли, че Еда е забравила за тях, изобщо не я чува, като казва как ги е търсила и как не се е отказала от детето си- той си мисли, че тя вече е устроила живота си без него, с друг мъж, затова е бесен!

# 149
Благодаря за розата,Меги!Лека нощ!
Лека нощ и спокойни сънища! smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

Общи условия

Активация на акаунт