Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 109
  • 750
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,спомних си за Сълзи над Босфора-там също се съдиха за децата,жениха се за други хора,но в крайна сметка пак се събраха заедно.Така че си чакаме щастливия финал bowuu bowuu

След колко години?

Ааа....и тук имаше много сълзи .Абе ние си искаме нещо по-така незабравимо. 1dating luvbed preggo  ylinfant 1stroller

# 121
Момичета,спомних си за Сълзи над Босфора-там също се съдиха за децата,жениха се за други хора,но в крайна сметка пак се събраха заедно.Така че си чакаме щастливия финал bowuu bowuu

След колко години?
Догодина. Около 8 март,ще имаме щастлив финал.
Вервай ми!!!

# 122
  • София

След колко години?
Кое след колко години-след колко време се събраха в Сълзите ли или Кога ще е щастливия финал на Незабравима newsm78 newsm78

# 123
привет скъпи незабравими момичета
благодаря на г-жа броненосец и на росисан за преводите
без вас и всички които помагат сме в абсолютна анимация

# 124
И двамата толкова страдаха за тази любов, заради пречките,заради семействата им. Сега когато тези пречки ги няма те сами си създават. Защо?! Все едно не помнят нищо от това което преживяха. Развалиха ни сериала. Cry
http://www.youtube.com/watch?v=m4sJ1vCTvMs

За съжаление,си абсолютно права!

# 125

След колко години?
Кое след колко години-след колко време се събраха в Сълзите ли или Кога ще е щастливия финал на Незабравима newsm78 newsm78

Ако се случи всичко това,кога да очакваме финала на нашия филм?

# 126
  • София

След колко години?
Догодина. Около 8 март,ще имаме щастлив финал.
Вервай ми!!!

hahaha Joy hahahaМного бързо смяташ Меги .Докато взема елката и ти прас....отговор преди моя даде hahaha Joy hahaha

# 127
Е,до 8-ми март,преко сили ще издържа,но повече-йок!

# 128
  • Варна
И двамата толкова страдаха за тази любов, заради пречките,заради семействата им. Сега когато тези пречки ги няма те сами си създават. Защо?! Все едно не помнят нищо от това което преживяха. Развалиха ни сериала. Cry
Това клипче не съм го гледала- твое произведение ли е? Хубаво е! thumbsup
Е, то няма такава друга сцена в друг сериал и дори игрален филм, като тая под душа- невероятно красиво, секси, всичко точно премерено, жестове, погледи, движения, докосвания- страхотна режисура, невероятно изиграно, силно въздействащо- пууу, пак настръхнах! newsm03 newsm09

# 129
Цитат
Не заслужаваш страница!Защо бе джанъм толкова време си стискала това зад зъбите и  едва сега го изплю!Позволявам ти да про4етеш вси4ки мои постове и да извадиш вси4ки абсурдни, глупави, смешни и крайни мнения!Ако не си докажеш твърденията, зна4и
твоите са такива!Само не се оправдавай, ,4е не ти е работа! Защото много олекваш!А между другото даже нямам и спомен да съм 4ела твой пост!И не мислиш ли, 4е по-добре да ти се 4етат постовете, отколкото да ти се подминават!вси4ко бих преживяла, но не и да съм безли4на!Сега о4аквам да подкрепиш думите си, както правя аз!

kalamitsi
Моята максима е друга. По- добре да замълча, от колкото да кажа някоя глупост. А ти мила моя НЕ мълчиш изобщо.
И аз подкрепа на думите ТИ не виждам. Освен потвърждение на моите.
Цитат
Позволявам ти....
Какво точно ми позволяваш? Да ти чета мненията!!!  Laughing Laughing Laughing Ти наистина ли си глупава или само се правиш?

# 130
  • София

На Коледното парти -Щастлив финал ще си пожелаваме и Хубавелко като Коледен подарък ще си разменяме Hug bowuu  bouquet

# 131

За съжаление,си абсолютно права!
Аз вече няколко пъти го казвам , ама пак ще го кажа.
Като се има предвид през първия сезон ,Харун колко неща прие и с какво се примири/беше готов да приеме Еда с чуждо дете/,сега поведението му е нереално и пресилено.

# 132
да ви кажа че ако тази сценаристко рейтингова компания не се спре с тия горчиви локуми спирам да гледам филма
като shokoladche ще чета само вас

# 133
Дами, какво става с любимия ми форум! Ве4е съм в кръгова отбрана!Изказах едно невинно предположение, 4е г-жа Броненосец
се е оттеглила, защото други са се наели с превода, което на вси4ко отгоре излезе и вярно и последваха гневни и обидни постове . При това от форумки, които по принцип досега не съм забелязала или просто  съм ги подминавала! Да ми нари4ат постовете глупави!
т.е.аз съм глупа4ка! Ама вземи цитирай една моя глупост бе, дарлинг!Не през просото!
Явно,някои си изпускат нервите и затова сипят голословни твърдения!За момента това го отдавам на дългото и изнервящо 4акане на фрагмента!Как беше! Давам толеранс, искам мир, но се готвя за война!

# 134
Това клипче не съм го гледала- твое произведение ли е? Хубаво е! thumbsup
Е, то няма такава друга сцена в друг сериал и дори игрален филм, като тая под душа- невероятно красиво, секси, всичко точно премерено, жестове, погледи, движения, докосвания- страхотна режисура, невероятно изиграно, силно въздействащо- пууу, пак настръхнах! newsm03 newsm09
Да, мила. Радвам се че ти харесва!:hug: Hug Hug А за сцената нямам думи винаги когато ягледам настръхвам Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт