Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 119
  • 750
  •   1
Отговори
# 300
  • Русе
http://www.livetvizle.com/trhepsi/kanal7_canli_izle.asp

Това е трети канал 7, но ако е било тук интервюто, вече е минало. Аз гледам 3 различни неща в момента, на 3 канала 7. Кой знае още колко има
Мармалонче, на страницата на UNUTULMAZ FAN CLUP са уточнили, че интервюто е от 12:30 и са дали този линк
http://www.tvizle.web.tr/kanal/41/Kanal-7-Avrupa.html
Значи вече го имаме-благодаря за уточнението,бонбон!Че то май станахме #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha
Както винаги, когато се отнася за Незабравима или главните й герои! hahaha

# 301
http://www.livetvizle.com/trhepsi/kanal7_canli_izle.asp

Това е трети канал 7, но ако е било тук интервюто, вече е минало. Аз гледам 3 различни неща в момента, на 3 канала 7. Кой знае още колко има
Мармалонче, на страницата на UNUTULMAZ FAN CLUP са уточнили, че интервюто е от 12:30 и са дали този линк
http://www.tvizle.web.tr/kanal/41/Kanal-7-Avrupa.html
Значи вече го имаме-благодаря за уточнението,бонбон!Че то май станахме #Crazy #Crazy #Crazy hahaha hahaha hahaha
Както винаги, когато се отнася за Незабравима или главните й герои! hahaha
Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 302
  • Русе
Пепел от рози, сега е много по-добре! smile3521 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 303
  • Монтана
Боже,колко сме се филмирали!Хем ми е смешно,хем и малко се ядосах-пицата,дето е мой специалитет и винаги е ставала перфектна,сега-познайте-става май за кофата за боклук!Прането си стои изпрано в пералнята,а аз не мога да се отлепя от лаптопа....И отгоре на всичко слушам турска реч от три канала!Сакън да не изпусна нещо!Някой ако ме види-незнам-за смях ли съм,за шеги и подигравки ли? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Но само вие ще ме разберете!

# 304
Пуснала съм си всички канали едновременно на слушалки и отвсякъде дрънкат на турски  blahblah blahblah blahblah. Имам чувството, че съм на Капалъ чарши hahaha hahaha hahaha

# 305
  • Русе
Боже,колко сме се филмирали!Хем ми е смешно,хем и малко се ядосах-пицата,дето е мой специалитет и винаги е ставала перфектна,сега-познайте-става май за кофата за боклук!Прането си стои изпрано в пералнята,а аз не мога да се отлепя от лаптопа....И отгоре на всичко слушам турска реч от три канала!Сакън да не изпусна нещо!Някой ако ме види-незнам-за смях ли съм,за шеги и подигравки ли? #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy
Но само вие ще ме разберете!
Нормално състояние според мен! hahaha А аз се наобядвах, права до масата, 1-во и 2-ро, като че ли бях на Олимпиада! sweating

# 306
  • Русе
От това интервю има снимки и ги гледахме. Поместени са на 15 ноември.

# 307
  • Русе
Пуснала съм си всички канали едновременно на слушалки и отвсякъде дрънкат на турски  blahblah blahblah blahblah. Имам чувството, че съм на Капалъ чарши hahaha hahaha hahaha
Joy Joy Joy
Значи ли това, че ще откажеш екскурзия до нея? hahaha hahaha hahaha

# 308
Joy Joy Joy
Значи ли това, че ще откажеш екскурзия до нея? hahaha hahaha hahaha
В никакъв случай! Винаги готов! Joy Joy

# 309
И аз съм включила всички, но съм им изключила звука

# 310
Някъде бях чела ,че интервюто ще е около 35 минути. Като почнат реклами да не се откажете!

# 311
Много находчиво от страна на телевизията да пусне реклама на апарати за измерване на кръвно налягане преди интервюто. hahaha hahaha hahaha

# 312
  • Русе
Някъде бях чела ,че интервюто ще е около 35 минути. Като почнат реклами да не се откажете!
Ка щяло, бе?! И да изтървем Хубавелко? Naughty Naughty Naughty
За Мелда не припирам!

# 313
  • Русе
Много находчиво от страна на телевизията да пусне реклама на апарати за измерване на кръвно налягане преди интервюто. hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 314

Общи условия

Активация на акаунт