Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 960
  • 750
  •   1
Отговори
# 540

Ааааааааа, Жаклин!!
Къде се изгуби бе момиче!!
Преди се включваше от време на време , а сега те няма изобщо!!
Преди време те мернах на балкона , докато те поздравя и ти изчезна!!!
Кажи нещо , недей да мълчиш!!Твойте коментари винаги са били достоверни!!!
[/quote]

Здравейте момичета,
Меги благодаря ти за признанието, от няколко месеца ми е доста натоварено, когато имам време винаги ви чета, а доколкото до коментарите докато реша нещо да напиша и туко виж някой ме е изпреварил. Благодаря за преводите и на всички  момичетата, които по някакав начин правят този форум  все по-добър и по-добър.

# 541
цитат на Пепел от рози:

Аз не твърдя,че се е отказала от Ямур,а че не е подохдила по-подходящ начин. Минава,година,две, вижда,че Харун не се връща и че търсенето от дедектива няма резулта,защо не е потърсила помощ от властите, те биха ги открили много лесно. Винаги има начини. Като виждаш,че този дедектив не успява наемаш втори,трети. Да не говорим,че аз бих излетяла за Лондон със следващия полет и бих ги търсила там. А и дори да не ги бях намерила щях да живея с мисълта,че съм по-близко до тях, а тя какво пак при нейното семейство. Най-голямата грешка на Еда е че не проумя,че от момента който забременя или поне от момента който осъзанаха,че се обичат и признаха за чувствата си те се превърнаха в нейно семейство и за тях двамата тя трябваше да мисли най-напред,а не за хората каквито какава ли не я няричаха - уличница,любовница,позор.Баща и я изхвърли боса от вкъщи, майка и каза по-добре да беше умряла и двамата се отказваха от нея,пък да не говорим за Мелда какви гадости и направи!
[/quote]

Да,мила,в реалния живот-напълно съм съгласна с тебе.
Но нали все се мъчим да разберем Еда,образът от филма.Тя не мисли като нас,живее в друго общество,с други нрави.
Аз далеч не я оправдавам във всичко,но не смятам,че заслужава всичките тези яростни обвинения.Тя не е единственият участник в събитията.

# 542
  • София
Да му се порадваме малко  hahaha hahaha hahaha

# 543

Дани, Еда не би трябвало да има никакъв шанс в Съда, дори и като жена на Арас.
Говоря само за случая, че иска родителските права, т.е. тя да отглежда Ямур, а Харун да има само право на контакти с дъщеря си. Всичко е срещу нея, при това като факти , няма туй-онуй, всичко си е черно на бяло. Но като си спомня историята с акта за раждане, когато искаше да разкара Харун като баща, за да няма претенции върху детето, изобщо не би ме изненадала и сега. Тя има късмет, че Харун безпаметно я обича. Иначе - категорично не го заслужава !
М/у другото , сигурно още се пазят някакви доказателства с този фалшив акт за раждане на Ямур- това е още едно доказателство каква майка е била Еда, да иска да раздели детето от баща му. Нали помниш как не даваше на Харун да вижда Ямур, само дето тогава змията Ферда не съскаше , а се чудеше защо не му дава да си гледа племенницата. Сега я боли, че детето й не я познава. А когато тя откъсваше Ямур от баща й  Rolling Eyes
[/quote]
Абсолютно съм съгласна с всичко и пак ще кажа както и още няколко пъти в предни теми-макар и образът на Харун да е видимо обърнат на 180 градуса въвъ втори сезон - той е напълно логичен- от любовта до омразата има само една крачка и Харун я напреви благодарение на Еда - то не беше разиграване, то не бяха лиги, а той все я слушаше за всичко и търчеше подир нея като паленце и за какво за да предпочете накрая семейството си пред него и детето си - това ли е голямата й обич ако ги обичаше  щеше ли да остане при все че беше ясно че връщане назад няма на този етап трябваше да мине време - както и видяхме тя до този момент с баща си не се беше видяла  камо ли сдобрили - значи и нейната велика саможертва остана напразна - кой каквото си е дробил да си го сърба-тя пожела така сега няма право да предявява претенциите си да си живее с баба-та, с ането, с аблата  дано им е "затворила поне раните" hahaha hahaha,че нали била отворила такива а на детето си и на мъжа, който я обича до полуда никакви рани не отвори като ги остави- от морална гледна точка според мен, а и от правна -както каза някое от момичетата по-горе тя официално не е потърсила детето си 4 години - няма оправдание за нея.
Извинявайте че стана дълго но много се ядосвам на Еда като се засегне тази тема ако искате четете

# 544
Благодаря,Мокси,следобяд не успях,но сега с най-голямо удоволствие ще се отбия в бара!
Надявам се,да не ме оставите сама там.Наздраве,момичета!

# 545
  • София
Благодаря,Мокси,следобяд не успях,но сега с най-голямо удоволствие ще се отбия в бара!
Надявам се,да не ме оставите сама там.Наздраве,момичета!
И аз се присъединявам към теб.Наздраве

# 546
  • Русе
[img  height=300]http://superpodaraci.mymall.bg/product_images/m/chivas_regal__91673.jpg[/img]

Е, аз си гушнах едно любимо!
Мокси, благодарности! smile3525  love001 newsm51

# 547
# 548
Абсолютно съм съгласна с всичко и пак ще кажа както и още няколко пъти в предни теми-макар и образът на Харун да е видимо обърнат на 180 градуса въвъ втори сезон - той е напълно логичен- от любовта до омразата има само една крачка и Харун я напреви благодарение на Еда - то не беше разиграване, то не бяха лиги, а той все я слушаше за всичко и търчеше подир нея като паленце и за какво за да предпочете накрая семейството си пред него и детето си - това ли е голямата й обич ако ги обичаше  щеше ли да остане при все че беше ясно че връщане назад няма на този етап трябваше да мине време - както и видяхме тя до този момент с баща си не се беше видяла  камо ли сдобрили - значи и нейната велика саможертва остана напразна - кой каквото си е дробил да си го сърба-тя пожела така сега няма право да предявява претенциите си да си живее с баба-та, с ането, с аблата  дано им е "затворила поне раните" hahaha hahaha,че нали била отворила такива а на детето си и на мъжа, който я обича до полуда никакви рани не отвори като ги остави- от морална гледна точка според мен, а и от правна -както каза някое от момичетата по-горе тя официално не е потърсила детето си 4 години - няма оправдание за нея.
Много ми хареса коментара на Валя!!!
Много!! newsm10 newsm10 newsm10
И въпреки ,че съм напълно съгласна с това,ми е жал за Еда  и в момента съм склонна да я защитя!!!

# 549
  • Варна
Хубав, хубав- колкото си искаш! newsm03 Two Hearts newsm09 newsm09 newsm09
 Ако не беше така- нямаше да му прощаваме грешките така лесно! no smile3503 newsm47

# 550
Момичета налага ми се  да ви напусна.Желая ви приятна вечер и лека нощ.

# 551

Заповядайте всички в бара на Мокси докато още има места!

# 552
Сядаме Благодаря!!

# 553
Много ми хареса коментара на Валя!!!
Много!! newsm10 newsm10 newsm10
И въпреки ,че съм напълно съгласна с това,ми е жал за Еда  и в момента съм склонна да я защитя!!!
И на мен би беше жал за нея докато се разкъсваше между семейството си и Харун   - защото и за мен лично семейството е много важно и връзката ми с тях е много силна, затова и ми беше жал защото се поставях на нейно място - но накрая вече беше ясно че няма как след стрелбата да бъдат възстановени тези връзки - тя трябваше да се посвети на детето си и на любимия и да изчака да отмине време -времето лекува всички рани , а тя сгреши от глупост не послуша и Харун който се опита да й го обясни и сега трябва да си понесе последствията

# 554
В моите очи Мелда никога няма да добра,дори да се разкайва в новия сезон,дори да помага за събирането на Харун и Еда, тя никога няма да стане добра след гадостите,които им причини. От начало ми беше жал за нея,наистина нямаше вина,но после много пъти можеше да избира и тя избра да им причинява болка. Голям егоист беше и такъв ще си остане!

Абсолютно подкрепям горното. Мелда няма право сега да бъде бяла и добра, след всичко, което им причини. Това, което тя стори на тримата - Харун , Еда и Ямур е непростима вина.
Мелда трябва да стои надалеч от тях и само да се моли да й простят.
А тя активно присъства в живота на Еда, че и съвети и дава как ще си вземе Ямур и ще си живее живота, все едно Харун го няма, то за Мелда , само мисълта Харун и Еда заедно , отново ще я докара до най-примитивен егоизъм, до лудост / как щеше да убие Еда и бебето, как наричаше Ямур копеле /....
Много грехове има Мелда, това е.... Никаква милост за този образ.  Naughty
[/quote]
И не само това! Отново търси път към Харун! Пак ще оплете вси4ки в манипулациите си!

Общи условия

Активация на акаунт