Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 999
  • 750
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
По въпроса с интелекта може да поспорим,не могла Еда да проумее машинациите на сестра си-ми логично е да не вярва че сестра й би я предала,тя й е била толкова близка от една кръв са. Харун също дълго време се подчинява на тези машинации на Мелда и той ли ще кажем че е прост.А да не говорим за историята с Бату-приятели от толкова години,но не успя да се досети че точно той му прави тези гадни номера.Така че не можем да определяме героите като блестящи или не с интелект.
newsm10 И той е така чистосърдечен и великодушен, поне до скоро като Еда! Затова и не се усъмни нито в Мелда, нито в Бату! И ето дори и след толкова години и след всичко, което Мелда причини на него и на Еда, Харун продължава да й се доверява- иска й копия от документите на холдинга! И спрямо Бату също- оставил е Ниса да се омъжи за него, а уж беше и е против! Абе, луда работа! ooooh!

# 526
5.Тя сама преди 4 години се е отказала от дъщеря си.Тук да поясня ,че тя сама каза ,че не е подавала иск за издирване на детето.А това означава ,че тя официално не я е търсила пред всичките тези години.

А защо не го е направила?! Трябвало да го стори още на следващия ден,след като излетяха Харун и Ямур. Всичко щеше да е различно. Щяха ди га намерят и Ямур нямаше да бъде на 5, а на 1 може би. Тя щеше да каже на Харун,че е сгрешила и щяха да се разберат. Сега след толкова време е много различно и Ямур е голяма...

Пепел от Рози ,този пост го изпратих по погрешка,без да го довърша.Въобще не съм съгласна с него.
1-во не смятам категорично,че Еда се е отказала от детето си.
2-ро,официално,или не,Еда ги е търсила през цялото време.А веднага след заминаването,тя е била в болница.

# 527
Цитат
Права си !   Харун е абсолютен наивник по отношение на хората.
Как такъв човек ръководи голям холдинг, не проумявам, той затова и потъна де.
Арас има много повече вид на играч и разбиращ хората човек.

Ми ето го противоречието-значи Еда понеже не  е разбрала за предателството на близките си е проста ,а Харун  за същото нещо казваме че е наивник  Rolling Eyes Rolling Eyes

Рекси, и Еда и Харун са много чисти в помислите и в действията си и затова не могат да допуснат предателството, лъжата в най-близките си хора. Все пак, Харун поне се усъмни за Мелда, че знае всичко за тях, прозря чувствата на Толга, заподозря и Бату, но онзи успя да го оплете отново. В последният случай му попречи и гневът. Това за мен е голям минус в характера на всеки човек. Повече ми допада желязното спокойствие на Арас, в живота такива хора успяват повече.Ако мен питаш, Харун е най-големият глупак, че повярва на Мелда, че е бременна ! Такъв мъж, дето така могат да го излъжат в реалния живот, ще го гледам с насмешка.  Wink

# 528
Цитат
Рекси, да , може би си права, не може да се каже глупав или умен, защото не ни е подаден такъв материал. Но не блести с интелект човек, който не може да проумее грубите машинации на сестра си, който дава зелен светофар на мъжа, когото обича да се ожени за сестра й, който приема да се ожени пък за брата на мъжа си, без да й пука за неговите чувства. Като прибавим и акта за раждане и вдигнатата й ръка с камък срещу Харун, сценаристите явно много се постараха да изкривят образа й. И поне с мен - успяха, признавам ! То бива бива, ама всяка заблуда си има граници. Искам двамата да бъдат заедно накрая на филма, знам, че така ще завърши, но това е финал като на филм. За мен нереална е тази любов при тези обстоятелства, да просъществува в реалния живот.
По въпроса с интелекта може да поспорим,не могла Еда да проумее машинациите на сестра си-ми логично е да не вярва че сестра й би я предала,тя й е била толкова близка от една кръв са. Харун също дълго време се подчинява на тези машинации на Мелда и той ли ще кажем че е прост.А да не говорим за историята с Бату-приятели от толкова години,но не успя да се досети че точно той му прави тези гадни номера.Така че не можем да определяме героите като блестящи или не с интелект.

Права си !  Peace Харун е абсолютен наивник по отношение на хората. Embarassed
Как такъв човек ръководи голям холдинг, не проумявам, той затова и потъна де.
Арас има много повече вид на играч и разбиращ хората човек.

През първия сезон ,обичаше Еда ,но беше добряк  и наивен.
Сега пак обича Еда ,но е хладнокръвен и жесток.

Е тази му транформация не мога да приема. #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 529
allisas73, ani06, aq-11, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, didi 69, dorital, irji42, iva_0210, jaklin, jvarbanova, magistra, mamasiika, mariqpushkarova, migi_megi, mipsy., moxito, nadejda 76, nezabravimka, paulad, reksi, rumina, Svetlasim, valdes60, vesela Simple Smile, winona, Грешната Мадона с големите бомби (+ 2 Скрит/и) и 37 Гости преглежда(т) тази тема.

Поздрав за присъстващите:

http://www.vbox7.com/play:dd70e88f

# 530
  • София
newsm10 И той е така чистосърдечен и великодушен, поне до скоро като Еда! Затова и не се усъмни нито в Мелда, нито в Бату! И ето дори и след толкова години и след всичко, което Мелда причини на него и на Еда, Харун продължава да й се доверява- иска й копия от документите на холдинга! И спрямо Бату също- оставил е Ниса да се омъжи за него, а уж беше и е против! Абе, луда работа! ooooh!
Дани,аз точно това се опитах да подскажа,писна ми вече от тези крайни умозаключения,че Еда била проста,патка,и т.н .И двамата с Харун са прекалено чистосърдечни и нямат злоба в душата си,затова и не се усъмниха в никой свой близък,че може да им прави номера и да ги наранява.Макар че в този сезон Харун се държи доста грубо,но това е само външно,пак е с чиста  душа- страда и е наранен.

# 531
allisas73, ani06, aq-11, BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, didi 69, dorital, irji42, iva_0210, jaklin, jvarbanova, magistra, mamasiika, mariqpushkarova, migi_megi, mipsy., moxito, nadejda 76, nezabravimka, paulad, reksi, rumina, Svetlasim, valdes60, vesela Simple Smile, winona, Грешната Мадона с големите бомби (+ 2 Скрит/и) и 37 Гости преглежда(т) тази тема.

Мокси,моля те,отвори бара,и раздай питиетата,че тука зациклихме в едни съдебни процедури......
 newsm78 newsm78 newsm78

# 532
# 533

Ааааааааа, Жаклин!!
Къде се изгуби бе момиче!!
Преди се включваше от време на време , а сега те няма изобщо!!
Преди време те мернах на балкона , докато те поздравя и ти изчезна!!!
Кажи нещо , недей да мълчиш!!Твойте коментари винаги са били достоверни!!!

# 534

Дани,аз точно това се опитах да подскажа,писна ми вече от тези крайни умозаключения,че Еда била проста,патка,и т.н .И двамата с Харун са прекалено чистосърдечни и нямат злоба в душата си,затова и не се усъмниха в никой свой близък,че може да им прави номера и да ги наранява.Макар че в този сезон Харун се държи доста грубо,но това е само външно,пак е с чиста  душа- страда и е наранен.
smile3501 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

# 535
Ми ето го противоречието-значи Еда понеже не  е разбрала за предателството на близките си е проста ,а Харун  за същото нещо казваме че е наивник  Rolling Eyes Rolling Eyes
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Слънце, противоречието не е само тук.

Дани,аз точно това се опитах да подскажа,писна ми вече от тези крайни умозаключения,че Еда била проста,патка,и т.н .И двамата с Харун са прекалено чистосърдечни и нямат злоба в душата си,затова и не се усъмниха в никой свой близък,че може да им прави номера и да ги наранява.Макар че в този сезон Харун се държи доста грубо,но това е само външно,пак е с чиста  душа- страда и е наранен.

newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

Баш си е тъй.

# 536
5.Тя сама преди 4 години се е отказала от дъщеря си.Тук да поясня ,че тя сама каза ,че не е подавала иск за издирване на детето.А това означава ,че тя официално не я е търсила пред всичките тези години.

А защо не го е направила?! Трябвало да го стори още на следващия ден,след като излетяха Харун и Ямур. Всичко щеше да е различно. Щяха ди га намерят и Ямур нямаше да бъде на 5, а на 1 може би. Тя щеше да каже на Харун,че е сгрешила и щяха да се разберат. Сега след толкова време е много различно и Ямур е голяма...

Пепел от Рози ,този пост го изпратих по погрешка,без да го довърша.Въобще не съм съгласна с него.
1-во не смятам категорично,че Еда се е отказала от детето си.
2-ро,официално,или не,Еда ги е търсила през цялото време.А веднага след заминаването,тя е била в болница.
Аз не твърдя,че се е отказала от Ямур,а че не е подохдила по-подходящ начин. Минава,година,две, вижда,че Харун не се връща и че търсенето от дедектива няма резулта,защо не е потърсила помощ от властите, те биха ги открили много лесно. Винаги има начини. Като виждаш,че този дедектив не успява наемаш втори,трети. Да не говорим,че аз бих излетяла за Лондон със следващия полет и бих ги търсила там. А и дори да не ги бях намерила щях да живея с мисълта,че съм по-близко до тях, а тя какво пак при нейното семейство. Най-голямата грешка на Еда е че не проумя,че от момента който забременя или поне от момента който осъзанаха,че се обичат и признаха за чувствата си те се превърнаха в нейно семейство и за тях двамата тя трябваше да мисли най-напред,а не за хората каквито какава ли не я няричаха - уличница,любовница,позор.Баща и я изхвърли боса от вкъщи, майка и каза по-добре да беше умряла и двамата се отказваха от нея,пък да не говорим за Мелда какви гадости и направи!

# 537
Добър вечер и от мен момичета.Както видях страстите са били на шест и без фрагмент, а сега и с фрагмент и резюме още повече.След  новият фрагмент за едно единствено нещо съм сигурна - целувка най-вероятно няма да има, но опит със сигурност ще има и той ще бъде прекъснат от Феяз / със същите дрехи като в 58еп./, който се обажда на Харун за да го пита за Ямур през това време и нападателите нахлуват, т.е. същата вечер , така вече се връзват и кадрите от първият фрагмент с бягащата Синем . ако е така  - пак от фрагментите е ясно че Ямур не е отвлечена - сцените с Харун в кухнята, с Еда най-вероятно са на следващия ден.Така че затова можем да дишаме спокойно.А за останалото да чакаме и ще видим какво ще ни поднесат сценаристите... bowuu bowuu bowuu

# 538

Мокси,моля те,отвори бара,и раздай питиетата,че тука зациклихме в едни съдебни процедури......
 newsm78 newsm78 newsm78

Ами аз по този повод в по-ранните часове го отворих, но никой не се отби да пийне и да охлади меко казано страстите. От вчера имам чувството,че съм на съдебно заседание. И се призовават свидетели един по един "За и Против"...Дори и на съдебните заседатели им е трудно да вземат крайно решение!

# 539

Общи условия

Активация на акаунт