Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 28 052
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Не знам защо мислите Еда за глупава.Това,че не е хитра и подмолна като сестра си,не значи,че е без мозък.И въобще не смятам за глупост да се бориш с всички средства за детето си.Колкото до глупавите грешки,и двамата с Харун ги направиха,а Харун и продължава да греши.
Не смятам,че ще се стигне до съд.
А Арас и Мелда носят толкова различни послания като образи,че не ги виждам да имат нещо общо,камо ли връзка.
Подкрепих един пост на Уинона за причините Еда да накара Харун да замине с Ямур.
Изказвам субективното си мнение,и чета с интерес всички мнения.
Но яростните нападки срещу Еда,честно казано,са ми необясними в тази си крайност.

# 511
Под влиянието на Арас Еда взема важно решение.

Добър вечер, скъпи дами!
Като чета това изречение си мисля, че Еда ще реши да търси правата си в съда.
Че е решила,решила е, но дали ще го направи ,е важно! И какви ще са исканията й!
Ако Еда тръгне да си търси правата в съда, ще стане страшно! ooooh! Като се сетя само снощи как си говорихме за това, че в Турция пред съда е важно семейното положение на родителите, нищо чудно Еда ( без да е Ламия от "Мелодията на сърцето", където майката и бащата спореха за родителските права) да вземе да се обвърже с Арас, защото в сегашното си положение няма особени шансове да получи попечителство над Ямур- била е самотна майка, изоставила е детето като бебе, все още не е материално обезпечена- току що отвори бутик, баща й простреля детето и нея самата и изобщо всичко е против нея! Няма почти никаква вероятност да спечели едно дело! Naughty Но виж, ако е съпруга на шефа на корабостроителен холдинг- нещата се променят! Оф, какви ги говоря само- ужас! #Crazy Филмирах се... smile3555 smile3517

Дани, Еда не би трябвало да има никакъв шанс в Съда, дори и като жена на Арас.
Говоря само за случая, че иска родителските права, т.е. тя да отглежда Ямур, а Харун да има само право на контакти с дъщеря си. Всичко е срещу нея, при това като факти , няма туй-онуй, всичко си е черно на бяло. Но като си спомня историята с акта за раждане, когато искаше да разкара Харун като баща, за да няма претенции върху детето, изобщо не би ме изненадала и сега. Тя има късмет, че Харун безпаметно я обича. Иначе - категорично не го заслужава !
М/у другото , сигурно още се пазят някакви доказателства с този фалшив акт за раждане на Ямур- това е още едно доказателство каква майка е била Еда, да иска да раздели детето от баща му. Нали помниш как не даваше на Харун да вижда Ямур, само дето тогава змията Ферда не съскаше , а се чудеше защо не му дава да си гледа племенницата.
и аз мисля ,че Еда няма шанс в съда.
1. Детето е извънбрачно!
2.Бащата е съпругъг на сестра и./по това време беше такъв/
3.Бащата е от известна фамилия , а тя е някаква си "новопоявила" се дизайнерка.
4.Баща и, се е опитал да убие нея и детето,в следствие на ,което детето е претърпяло няколко животоспасяващи операции.
5.Тя сама преди 4 години се е отказала от дъщеря си.Тук да поясня ,че тя сама каза ,че не е подавала иск за издирване на детето.А това означава ,че тя официално не я е търсила пред всичките тези години.
Единствения довод в нейна полза е ,че  е родила детето т.е. Ямур. Може би и това ,че детето като бебе беше отвлечено от враговете на сем. Арсланлъ. newsm78 newsm78 newsm78Всъщност,тогава не се доказа ,кой е отвлякъл детето , така ,че и този довод отпада.!!!

# 512
Няма го бганьо, най-страстният защитник на Еда. И наистина блестящо я защитава !

Peace

Приятна вечер, момичета !  Hug

# 513
Попечителство абсолютно не могат да и дадът и тя би трябвало да го проумява,но може да си извоюва правота да вижда Ямур,ако Харун не и позволява. Все още не знаем какво би искала Еда от съда! Peace

# 514
Започнахме да се превръщаме в съдебни заседатели! hahaha hahaha hahaha

# 515
  • София
Цитат
Рекси, да , може би си права, не може да се каже глупав или умен, защото не ни е подаден такъв материал. Но не блести с интелект човек, който не може да проумее грубите машинации на сестра си, който дава зелен светофар на мъжа, когото обича да се ожени за сестра й, който приема да се ожени пък за брата на мъжа си, без да й пука за неговите чувства. Като прибавим и акта за раждане и вдигнатата й ръка с камък срещу Харун, сценаристите явно много се постараха да изкривят образа й. И поне с мен - успяха, признавам ! То бива бива, ама всяка заблуда си има граници. Искам двамата да бъдат заедно накрая на филма, знам, че така ще завърши, но това е финал като на филм. За мен нереална е тази любов при тези обстоятелства, да просъществува в реалния живот.
По въпроса с интелекта може да поспорим,не могла Еда да проумее машинациите на сестра си-ми логично е да не вярва че сестра й би я предала,тя й е била толкова близка от една кръв са. Харун също дълго време се подчинява на тези машинации на Мелда и той ли ще кажем че е прост.А да не говорим за историята с Бату-приятели от толкова години,но не успя да се досети че точно той му прави тези гадни номера.Така че не можем да определяме героите като блестящи или не с интелект.

# 516
5.Тя сама преди 4 години се е отказала от дъщеря си.Тук да поясня ,че тя сама каза ,че не е подавала иск за издирване на детето.А това означава ,че тя официално не я е търсила пред всичките тези години.

Браво, Меги ! Това ще бъде най-железният довод за Съда !  Peace

Нейн плюс - само ако докажат, че е била по психиатрични клиники през това време.
Но тя е успяла да стане дизайнер, значи си е стъпила на краката, не се е влачила само по болници, тогава няма никакво оправдание, да не потърси детето си, освен ако ......  всички знаем защо не го е направила.

# 517
Започнахме да се превръщаме в съдебни заседатели! hahaha hahaha hahaha
hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 518
Цитат
Рекси, да , може би си права, не може да се каже глупав или умен, защото не ни е подаден такъв материал. Но не блести с интелект човек, който не може да проумее грубите машинации на сестра си, който дава зелен светофар на мъжа, когото обича да се ожени за сестра й, който приема да се ожени пък за брата на мъжа си, без да й пука за неговите чувства. Като прибавим и акта за раждане и вдигнатата й ръка с камък срещу Харун, сценаристите явно много се постараха да изкривят образа й. И поне с мен - успяха, признавам ! То бива бива, ама всяка заблуда си има граници. Искам двамата да бъдат заедно накрая на филма, знам, че така ще завърши, но това е финал като на филм. За мен нереална е тази любов при тези обстоятелства, да просъществува в реалния живот.
По въпроса с интелекта може да поспорим,не могла Еда да проумее машинациите на сестра си-ми логично е да не вярва че сестра й би я предала,тя й е била толкова близка от една кръв са. Харун също дълго време се подчинява на тези машинации на Мелда и той ли ще кажем че е прост.А да не говорим за историята с Бату-приятели от толкова години,но не успя да се досети че точно той му прави тези гадни номера.Така че не можем да определяме героите като блестящи или не с интелект.

Права си !  Peace Харун е абсолютен наивник по отношение на хората. Embarassed
Как такъв човек ръководи голям холдинг, не проумявам, той затова и потъна де.
Арас има много повече вид на играч и разбиращ хората човек.

# 519
  • Варна
Не знам защо мислите Еда за глупава.Това,че не е хитра и подмолна като сестра си,не значи,че е без мозък.И въобще не смятам за глупост да се бориш с всички средства за детето си.Колкото до глупавите грешки,и двамата с Харун ги направиха,а Харун и продължава да греши.
А Арас и Мелда носят толкова различни послания като образи,че не ги виждам да имат нещо общо,камо ли връзка.
Подкрепих един пост на Уинона за причините Еда да накара Харун да замине с Ямур.
Но яростните нападки срещу Еда,честно казано,са ми необясними в тази си крайност.
newsm10 Ще добавя само, че няма как човек с открито сърце и чиста душа, без никакви задни мисли и изкривено подсъзнание, да очаква най- най- близките му хора да го предадат и манипулират в негова вреда- такава е Еда! yes

# 520
newsm10 Ще добавя само, че няма как човек с открито сърце и чиста душа, без никакви задни мисли и изкривено подсъзнание, да очаква най- най- близките му хора да го предадат и манипулират в негова вреда- такава е Еда! yes

Съгласявам се и с двете ви !  newsm10
Не нападам Еда, просто очаквам да видя друго поведение от нея !

# 521
Попечителство абсолютно не могат да и дадът и тя би трябвало да го проумява,но може да си извоюва правота да вижда Ямур,ако Харун не и позволява. Все още не знаем какво би искала Еда от съда! Peace
Защо да чака позволение!!
Тя знае къде живеят.Започна да намира път към сърцето на Ямур.
Съдята ще е Ямур.Тя ще разреши тези срещи!!!

# 522
  • София
Цитат
Права си !   Харун е абсолютен наивник по отношение на хората.
Как такъв човек ръководи голям холдинг, не проумявам, той затова и потъна де.
Арас има много повече вид на играч и разбиращ хората човек.

Ми ето го противоречието-значи Еда понеже не  е разбрала за предателството на близките си е проста ,а Харун  за същото нещо казваме че е наивник  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 523

А защо не го е направила?! Трябвало да го стори още на следващия ден,след като излетяха Харун и Ямур. Всичко щеше да е различно. Щяха ди га намерят и Ямур нямаше да бъде на 5, а на 1 може би. Тя щеше да каже на Харун,че е сгрешила и щяха да се разберат. Сега след толкова време е много различно и Ямур е голяма...

# 524

newsm10 newsm10 newsm10

Тя и затова не е подала официален иск да ги търси-защото не е очаквала от Харун да изчезне за 4 год.с детето,и да не я потърси.
А Еда все пак ги е търсила ,макар и с дедектив.

Общи условия

Активация на акаунт