Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 971
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • Русе
А, току що гледах реклама по Диема Фемили, че от 02.12. почват да излъчват "Незабравима"! #Crazy Повторение навярно?! newsm78
Ииииихаааа! Почвам да си го гледам пак! Grinning

# 496
  • Русе
Под влиянието на Арас Еда взема важно решение.

Добър вечер, скъпи дами!
Като чета това изречение си мисля, че Еда ще реши да търси правата си в съда.
Че е решила,решила е, но дали ще го направи ,е важно! И какви ще са исканията й! smile3521

# 497
  • Варна
.......................................................................................
Позволявам си да направя коментар по този пост , който е от изминалата нощ.
Направи ми впечатление ,че никой не се е намесил да разясни на Сарони,че в тази нощ ,нашите сладури не са правили секс.Щеще да е кощунство ако бяха си позволили подобно нещо!!!Това ,според мен беше момент ,който показа ,колко е силна любовта на Харун към Еда. Той съумя да контролира любовните си пориви,като си позволи да я целуне единствено по челото.Велик момент!! newsm51 newsm51 newsm51
Абсолютно,тогава и на двамата не им беше до това. Харун само изкъпа Еда!
Ама как само я изкъпа Scream Scream Scream- още са ми омекнали коленете! newsm09 newsm09 newsm09
 Фуууу, велика сцена newsm10- най- страхотната любовна сцена, която съм гледала- пестеливо, красиво, впечатляващо, завладяващо! smile3521 newsm74

# 498
Каламитси е абсолютно права, че Еда никога не е блестяла с мозък , има талант, но акъл в главата не. Та сигурно ще стигне и до Съд, за да си решава проблемите. Не мисля, че ще се обвърже в брак с Арас или че ще бъде интимна с него. Думите й, че тя принадлежи единствено на Харун са нещо, в което й вярвам. Не са казани случайно. Харун и Еда са голяма любов, обречени един на друг, цялото звучене на филма до момента изключва реален трети в отношенията им.
Днес си мислех, че покрай събирането на документи за Харун и по-често виждане с Арас във фирмата, дали Мелда няма да се сближи с Арас и преди да дадат щастието на Харун и Еда, да дадат нейното обвързване с Арас. Няма друг вариант, при който Мелдището ще гледа спокойно сватбата на Харун и Еда, освен ако м/у временно самата тя не се е уредила с мъж. Най-вероятно Арас, все пак е по-грубичък и й подхожда. Огромно е Мелдището, наистина мечка, при тия ниски турски мъже, да се чуди човек как мъж си е намерила актрисата.
Та това е моята прогноза. Мелда ще бъде с Арас, след това ще е хепи енда с Харун и Еда.
Мелда не го заслужава, но това ще ни поднесат.

# 499
.......................................................................................
Позволявам си да направя коментар по този пост , който е от изминалата нощ.
Направи ми впечатление ,че никой не се е намесил да разясни на Сарони,че в тази нощ ,нашите сладури не са правили секс.Щеще да е кощунство ако бяха си позволили подобно нещо!!!Това ,според мен беше момент ,който показа ,колко е силна любовта на Харун към Еда. Той съумя да контролира любовните си пориви,като си позволи да я целуне единствено по челото.Велик момент!! newsm51 newsm51 newsm51
Абсолютно,тогава и на двамата не им беше до това. Харун само изкъпа Еда!
Ама как само я изкъпа Scream Scream Scream- още са ми омекнали коленете! newsm09 newsm09 newsm09
 Фуууу, велика сцена newsm10- най- страхотната любовна сцена, която съм гледала- пестеливо, красиво, впечатляващо, завладяващо! smile3521 newsm74
newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10

# 500
  • Варна

Добър вечер, скъпи дами!
Че е решила,решила е, но дали ще го направи ,е важно! И какви ще са исканията й!
Ако Еда тръгне да си търси правата в съда, ще стане страшно! ooooh! Като се сетя само снощи как си говорихме за това, че в Турция пред съда е важно семейното положение на родителите, нищо чудно Еда ( без да е Ламия от "Мелодията на сърцето", където майката и бащата спореха за родителските права) да вземе да се обвърже с Арас, защото в сегашното си положение няма особени шансове да получи попечителство над Ямур- била е самотна майка, изоставила е детето като бебе, все още не е материално обезпечена- току що отвори бутик, баща й простреля детето и нея самата и изобщо всичко е против нея! Няма почти никаква вероятност да спечели едно дело! Naughty Но виж, ако е съпруга на шефа на корабостроителен холдинг- нещата се променят! Оф, какви ги говоря само- ужас! #Crazy Филмирах се... smile3555 smile3517

# 501

Добър вечер, скъпи дами!
Че е решила,решила е, но дали ще го направи ,е важно! И какви ще са исканията й!
Ако Еда тръгне да си търси правата в съда, ще стане страшно! ooooh! Като се сетя само снощи как си говорихме за това, че в Турция пред съда е важно семейното положение на родителите, нищо чудно Еда ( без да е Ламия от "Мелодията на сърцето", където майката и бащата спореха за родителските права) да вземе да се обвърже с Арас, защото в сегашното си положение няма особени шансове да получи попечителство над Ямур- била е самотна майка, изоставила е детето като бебе, все още не е материално обезпечена- току що отвори бутик, баща й простреля детето и нея самата и изобщо всичко е против нея! Няма почти никаква вероятност да спечели едно дело! Naughty Но виж, ако е съпруга на шефа на корабостроителен холдинг- нещата се променят! Оф, какви ги говоря само- ужас! #Crazy Филмирах се... smile3555 smile3517

Дани, Еда не би трябвало да има никакъв шанс в Съда, дори и като жена на Арас.
Говоря само за случая, че иска родителските права, т.е. тя да отглежда Ямур, а Харун да има само право на контакти с дъщеря си. Всичко е срещу нея, при това като факти , няма туй-онуй, всичко си е черно на бяло. Но като си спомня историята с акта за раждане, когато искаше да разкара Харун като баща, за да няма претенции върху детето, изобщо не би ме изненадала и сега. Тя има късмет, че Харун безпаметно я обича. Иначе - категорично не го заслужава !
М/у другото , сигурно още се пазят някакви доказателства с този фалшив акт за раждане на Ямур- това е още едно доказателство каква майка е била Еда, да иска да раздели детето от баща му. Нали помниш как не даваше на Харун да вижда Ямур, само дето тогава змията Ферда не съскаше , а се чудеше защо не му дава да си гледа племенницата. Сега я боли, че детето й не я познава. А когато тя откъсваше Ямур от баща й  Rolling Eyes

Последна редакция: нд, 21 ное 2010, 20:15 от allisas73

# 502

Добър вечер, скъпи дами!
Според мен взема решение да се види с Ямур тайничко!
Арас я провокира ,като  и казва ,че така с харун ще станат врагове , а тя му отговаря ,че единствено има значение Ямур.
Еда няма да си позволи да травмира Ямур ,като започне съдебно дело. Ямур е голямо дете , а не бебе.Разбира всичко и едно такова дело, в което ще разпъват на кръст "любимия татко",само ще я настрои срещу Еда.Представете си да разбере от съдята ,че Еда е нейна майка!!!Това Еда никога няма да си го позволи!!!

# 503
А, току що гледах реклама по Диема Фемили, че от 02.12. почват да излъчват "Незабравима"! #Crazy Повторение навярно?! newsm78
Ииииихаааа! Почвам да си го гледам пак! Grinning
Казаха ли в колко часа?
Само дано да е вечерта!!!

# 504

Добър вечер, скъпи дами!
Според мен взема решение да се види с Ямур тайничко!
Арас я провокира ,като  и казва ,че така с харун ще станат врагове , а тя му отговаря ,че единствено има значение Ямур.
Еда няма да си позволи да травмира Ямур ,като започне съдебно дело. Ямур е голямо дете , а не бебе.Разбира всичко и едно такова дело, в което ще разпъват на кръст "любимия татко",само ще я настрои срещу Еда.Представете си да разбере от съдята ,че Еда е нейна майка!!!Това Еда никога няма да си го позволи!!!

Меги, аз също съм убедена , че няма да тръгне на Съд. Може би мелда ще й дава такъв наклон, Арас също, който ще се бори за любовта й, но Еда, колкото и да е глупава, е чувствителна. Тя не може да не си дава сметка как би се отразило едно дело на детето й. Ами как могат да се настървят отново медиите, да си припомнят онзи случай отпреди 4 години, та не всеки ден дядо прострелва внучето си и дъщеря си, вместо зет си - великият Харун Арсланлъ. Това е хляб за жълтата преса за месеци наред. Това нито Еда, нито Харун би трябвало да допускат.

# 505
  • Варна
Дани, Еда не би трябвало да има никакъв шанс в Съда, дори и като жена на Арас.
Говоря само за случая, че иска родителските права, т.е. тя да отглежда Ямур, а Харун да има само право на контакти с дъщеря си. Всичко е срещу нея, при това като факти , няма туй-онуй, всичко си е черно на бяло. Но като си спомня историята с акта за раждане, когато искаше да разкара Харун като баща, за да няма претенции върху детето, изобщо не би ме изненадала и сега. Тя има късмет, че Харун безпаметно я обича. Иначе - категорично не го заслужава !
Преди да почне новия сезон и да разбера, че Харун отведе детето за 4 години и остави любимата си да страда като грешен дявол- и аз мислех така! Сега- не! Naughty Той постъпи изключително жестоко с нея, а каквото и да казваш, тя не го заслужаваше такова наказание чак в такава степен! Naughty
 А и това дете, дето страда прегръщайки одеялцето от майка си и той всеки ден го гледа това- и нищо не прави, тъкмо обратното- казал й е, че майка й е умряла! Аааа, не- няма оправдание за такова поведение! Crossing Arms
 Харесвам Серхан, но Харун на сегашния етап- не! Crossing Arms

# 506
  • София
Цитат
Каламитси е абсолютно права, че Еда никога не е блестяла с мозък , има талант, но акъл в главата не
Алисас,да те попитам нещо,как направихте това заключение че Еда не блести с мозък  newsm78 newsm78 Кой определя кое е умен и кой прост  #Crazy #Crazy #Crazy Понеже Харун е учил и зяавършил в чужбина това ли го определя като големия ум,а Еда понеже си прекъсна образованието е проста и няма ум.Хайде стига сме правили такива крайни умозаключения. hahaha hahaha Еда има пълните права над детето си,защото е негова майка,както и Харун като негов баща. Кой какво направил си остава в миналото,важноо е настоящето. #Crazy #Crazy

# 507
РОСИСАН,благодаря ти за превода.Както винаги веднага се отзоваваш да помогнеш
когато имаме най-голяма нужда от превод.
ДАНИ и РЕКСИ поздравления за хубавите стихове.Това е за вас в знак на моята благодарност.

# 508
Не мисля,че Еда казва сериозно това за съда. Иска да сплаши Харун.Не би причинила,поне според мен това на Ямур.Да обикалят по съдилища.Това е много травмиращо за едно дете. А  и от начина по който се представи на Ямур,като Еда се разбира,че тя не иска да казват веднага на Ямур,че е нейна майка,първо иска да се опознаят,да я приеме. Разбира,че след това каето е казал на Ямур, Харун за майка и не може просто да и изръси - аз съм майка ти. А за да се води дело Ямур не може да не знае,че Еда и е майка. Предсатвяте ли си,казват и,че Еда и е майка и след два дни почват някакъви съдебни дела. Ямур е достатъчно голяма и може да я питат при кой родител иска да е,ясно е какво ще каже,Еда няма никакъв шанс. И Харун не би причинил това на Ямур и Еда може би го сплашва.
Но има и друго,не се знае какво ще иска Еда от съда,може да иска само до вижа дъщеря си от време на време,да прекарва време с нея. Ако Харун и забранява да се виждат тогава бих я оправдала.
Ако пък се стигне до съд отношенията между Харун и Еда много ще се оптегнат.А пък ние за целувки говорим! Вече и аз си мисля,че целувка няма да има. Peace

# 509
Цитат
Каламитси е абсолютно права, че Еда никога не е блестяла с мозък , има талант, но акъл в главата не
Алисас,да те попитам нещо,как направихте това заключение че Еда не блести с мозък  newsm78 newsm78 Кой определя кое е умен и кой прост  #Crazy #Crazy #Crazy Понеже Харун е учил и зяавършил в чужбина това ли го определя като големия ум,а Еда понеже си прекъсна образованието е проста и няма ум.Хайде стига сме правили такива крайни умозаключения. hahaha hahaha Еда има пълните права над детето си,защото е негова майка,както и Харун като негов баща. Кой какво направил си остава в миналото,важноо е настоящето. #Crazy #Crazy

Рекси, да , може би си права, не може да се каже глупав или умен, защото не ни е подаден такъв материал. Но не блести с интелект човек, който не може да проумее грубите машинации на сестра си, който дава зелен светофар на мъжа, когото обича да се ожени за сестра й, който приема да се ожени пък за брата на мъжа си, без да й пука за неговите чувства. Като прибавим и акта за раждане и вдигнатата й ръка с камък срещу Харун, сценаристите явно много се постараха да изкривят образа й. И поне с мен - успяха, признавам ! То бива бива, ама всяка заблуда си има граници. Искам двамата да бъдат заедно накрая на филма, знам, че така ще завърши, но това е финал като на филм. За мен нереална е тази любов и при тези обстоятелства, няма шанс да оцелее в реалния живот. Човек трябва да се бори за щастието си !
Това Еда до момента не е показала, че е в състояние да направи. Неслучайно Мелдището я нападна - А ти какво направи за любовта си ? Еда е длъжник на тази любов, надявам се да не прави повече глупости.

Общи условия

Активация на акаунт