Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 943
  • 750
  •   1
Отговори
# 555

Очарована съм от тази колекция на Моксито!

# 556
# 557

Това май е пред къщата на Харун.

# 558

Ах,каква снимка
А нали имаше и кадър с Хрун с това палтенце!Харун ще дойде при Арас,и ще завари там Еда-това ли ни очаква?

# 559
# 560
Цитат
Каламитси е абсолютно права, че Еда никога не е блестяла с мозък , има талант, но акъл в главата не
Алисас,да те попитам нещо,как направихте това заключение че Еда не блести с мозък  newsm78 newsm78 Кой определя кое е умен и кой прост  #Crazy #Crazy #Crazy Понеже Харун е учил и зяавършил в чужбина това ли го определя като големия ум,а Еда понеже си прекъсна образованието е проста и няма ум.Хайде стига сме правили такива крайни умозаключения. hahaha hahaha Еда има пълните права над детето си,защото е негова майка,както и Харун като негов баща. Кой какво направил си остава в миналото,важноо е настоящето. #Crazy #Crazy
Разбира се, 4е не е умна! Да си умен не озна4ава да си образован, както и няма връзка с добротата, великодушието и други чов.ка4ества! Да си умен озна4ава да преценяваш обстановката и да взимаш правилни решения!
Дори в последното резюме има прекрасни доказателства, 4е Еда не блести с ум:
1.Еда е изненадана, че Мелда не й е казала за срещата с Харун, а видяните снимки в компютъра на Мелда още повече ще засилят изненадата: Вместо да и светне, тя е само изненадана! И затова ще последва едно нищо, както след фалшивата бременност!
2.Забелязала чувствата на Арас към Еда, г-жа Хаят не е твърде доволна от това положение. И това още не е разбрала!
3.Под влиянието на Арас Еда взема важно решение.  Е няма ли глава на раменете си, сама да реши! Какъв и е Арас! Наясно ли е с нещата! Нали става въпрос за детето й!

# 561
Страхотна снимка!
Всички са много хубави,да не говорим за Хубавелко и какво поза заел...

# 562
# 563
Не мисля,че Еда казва сериозно това за съда. Иска да сплаши Харун.Не би причинила,поне според мен това на Ямур.Да обикалят по съдилища.Това е много травмиращо за едно дете. А  и от начина по който се представи на Ямур,като Еда се разбира,че тя не иска да казват веднага на Ямур,че е нейна майка,първо иска да се опознаят,да я приеме. Разбира,че след това каето е казал на Ямур, Харун за майка и не може просто да и изръси - аз съм майка ти. А за да се води дело Ямур не може да не знае,че Еда и е майка. Предсатвяте ли си,казват и,че Еда и е майка и след два дни почват някакъви съдебни дела. Ямур е достатъчно голяма и може да я питат при кой родител иска да е,ясно е какво ще каже,Еда няма никакъв шанс. И Харун не би причинил това на Ямур и Еда може би го сплашва.
Но има и друго,не се знае какво ще иска Еда от съда,може да иска само до вижа дъщеря си от време на време,да прекарва време с нея. Ако Харун и забранява да се виждат тогава бих я оправдала.
Ако пък се стигне до съд отношенията между Харун и Еда много ще се оптегнат.А пък ние за целувки говорим! Вече и аз си мисля,че целувка няма да има. Peace

Да се надяваме, 4е има малко мозък!

# 564
Страхотна снимка!

А какво ще кажеш за погледа?

# 565
Попечителство абсолютно не могат да и дадът и тя би трябвало да го проумява,но може да си извоюва правота да вижда Ямур,ако Харун не и позволява. Все още не знаем какво би искала Еда от съда! Peace

Това ще го реши Арас!

# 566
  • София
Kalamitsi,моля те престани с тези умозаключения,кой умен и кой прост,кой имал мозък и кой не  #Cussing out

# 567
Добър вечер, момичета!
Макар и със закъснение огромни благодарности на Моксито за хубавата тема  newsm51, на Г-жа Броненосец, Росисан и любезните момичета, които превеждат и с това ни помагат да си обясним много неща  newsm51 newsm51 newsm51, на Дани и Боб за това че ни радвате с прекрасните си стихове  newsm51 newsm51 и на всички дами, които допринасят за уникалността на този форум  newsm51 newsm51 newsm51.
Честит ден на християнското семейство! Да сте живи и здрави! newsm47 newsm47 newsm47
Виждам вече и нови снимчици има. Еда е страшно стилна и много красива. На Арас май му увисна ченето. Остава и лигите да му потекат. Харун нека се инати и сърди, само ще загуби от това. smile3533 smile3533 smile3533.

# 568

Права си !  Peace Харун е абсолютен наивник по отношение на хората. Embarassed
Как такъв човек ръководи голям холдинг, не проумявам, той затова и потъна де.
Арас има много повече вид на играч и разбиращ хората човек.

[/quote]

Така си е! Толкова безпаметно влюбен, 4е 4ак оглупя!

# 569
Страхотна снимка!

А какво ще кажеш за погледа?
Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

Общи условия

Активация на акаунт