Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 946
  • 750
  •   1
Отговори
# 435
Еми пак нема да има хубави моменти в тая серия. Ще тръгнат да се целуват. Дали ще се целунат или не дори и да се целуннат след това ще следва:

Е: ХАрун моля те!!! Върни ми детето.
Х: Само заради товА ли искаш с целувка да ме оплетеш в мрежите си отново. И да се подиграеш. ---- Показващ пак един от ония погледи дето са смразяващи
Е: /правеща се че не вижда погледа му/ Пак те моля. Ще нарвя всичко и в съда ще си я търся дъщерята да знаеш.

............... и.тн.

Това ще дае дългоочакваната целувка 2 седмична  hahaha

# 436
# 437
Гугъла превежда Мелда като Петър hahaha hahaha
Еда със сигурност вижда снимките в компютъра на Мелда.
Еда ще вземе пак някакво решение ,което ще разстрои  Харун. Това е най-ясното от превода. Но какво ще измисли пак Еда  newsm78 Аз смятам ,че Арас ще й предложи женитба, а тя ще приеме -само това би извадило Хубавелко от равновесие.

# 438
  • Варна
Прекрасно е- толкова красиви мигове! txtloves

# 439
Еми пак нема да има хубави моменти в тая серия. Ще тръгнат да се целуват. Дали ще се целунат или не дори и да се целуннат след това ще следва:

Е: ХАрун моля те!!! Върни ми детето.
Х: Само заради товА ли искаш с целувка да ме оплетеш в мрежите си отново. И да се подиграеш. ---- Показващ пак един от ония погледи дето са смразяващи
Е: /правеща се че не вижда погледа му/ Пак те моля. Ще нарвя всичко и в съда ще си я търся дъщерята да знаеш.

............... и.тн.

Това ще дае дългоочакваната целувка 2 седмична  hahaha

А може и да се окаже, че тая целувка дето я обсъждахме две седмици  този път е представа на Харун, когато Мелда му се хвърли на врата при срещата? Т.е от силният копнеж по Еда  да си въобрази ,че това е тя. Очаквам неочакваното hahaha hahaha

# 440
  • Варна
Тази почти-целувка все още ме държи запленена и макар вече да съм почти убедена, че е само фантазия на Еда, пак написах едно стихче Peace

Целувка

Любовта е тук, но е  прикрита-
зад ярост и ожесточение е скрита,
покрита е с тежка ледена броня-
влюбения добре играе своята роля...

Но една дълго жадувана целувка,
една от години тъй чакана милувка,
маските завинаги от лицата ще свали
и пак ще свърже разделените души...

И ще приключи безкрайното мъчение,
любовта за влюбените ще е спасение
от дългогодишното жестоко страдание
и от доброволно избраното наказание...

Няма смисъл влюбените да страдат,
щом като продължават да се обичат!
Няма нищо, за което още да плащат
и на мъка и болка да се обричат...

Сърцата им още едно за друго бият
и любовта си няма защо да крият-
дойде вече време да се съберат
и пътя си заедно да продължат!...

# 441
# 442

Целувка

Любовта е тук, но е  прикрита-
зад ярост и ожесточение е скрита,
покрита е с тежка ледена броня-
влюбения добре играе своята роля...

....................

Дани, много точно си го пресъздала.... newsm51 newsm51 newsm51

# 443
BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, ddd_7, jaklin, lucymi, mg_mg, mipsy., moxito, nadejda 76, nezabravimka, r0z0wka, radost03, Svetlasim, Грешната Мадона с големите бомби (+ 1 Скрит/и) и 21 Гости преглежда(т) тази тема.

Един поздрав за всички Вас!

http://www.youtube.com/watch?v=dqzYwLHdSJc

# 444
  • Варна
BuBuLe4ka-Kle4ka, danidorina, ddd_7, jaklin, lucymi, mg_mg, mipsy., moxito, nadejda 76, nezabravimka, r0z0wka, radost03, Svetlasim, Грешната Мадона с големите бомби (+ 1 Скрит/и) и 21 Гости преглежда(т) тази тема.

Един поздрав за всички Вас!

http://www.youtube.com/watch?v=dqzYwLHdSJc
И от мен- за всички! lovekiss

http://www.vbox7.com/play:c9fe01d8

# 445
Скъпа компания, бара е отворен:

# 446
# 447
  • Варна
 Wine Glass newsm24 на компанията!
И тоя невероятен мъж newsm10- и той ни държи опиянени толкова месеци наред... newsm03 Two Hearts smile3517 newsm09 newsm09 newsm09

# 448
Wine Glass newsm24 на компанията!
И тоя невероятен мъж newsm10- и той ни държи опиянени толкова месеци наред... newsm03 Two Hearts smile3517 newsm09 newsm09 newsm09

Така е, Дани! И да не забравяме най-важното, този харизматичен мъж и незабравимия филм ни събра..Направи ни едно семейство, което вече повече от 10 месеца споделя болката, но и  приятните емоции!!!

# 449
И като заговорих за семейство....

Общи условия

Активация на акаунт