Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 940
  • 750
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Kalamitsi,моля те престани с тези умозаключения,кой умен и кой прост,кой имал мозък и кой не  #Cussing out

Защо да престана! Аз го пиша във връзка с твой пост!
Хайде моля те престани,защото вече ми писна  #Cussing out Всеки твой следващ пост противоречи на предишния ти.Няма повече да обяснявам  Twisted Evil

# 586
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Но пък и как я е сграбчил здраво. Дани и на мен това не ми се нрави! newsm12
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...

# 587
Лелеееее, май влизам в неподходящ момент тук. Положението е меко казано напрегнато. Защо така сте настръхнали?

Съдим героите,съдим се и ние помежду си,въобще голямо "съдене"пада!
Предлагам ти -направо в бара!

# 588
  • Варна
Това е сладко thumbsup- на Еда й отива, тя е доста миловидна и тук е сърдечно усмихната, но Харун пак е турил страшния поглед- нещо пак му ври отвътре и тия Бамбита наоколо... hahaha

# 589
  • Варна
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Честно казано ми е жал и за Арас-много е готин и засега образът му много  ми допада , но като гледам накъде е тръгнало  и него Еда ще го направи на маймуна / както и Толга и после не разбрала че имали чувства към нея/ . Тя харун го направи дето твърди че го обича, та Арас ли няма...
Вярно е! yes Но е вярно и друго- те самите мъже около Еда нямат нищо против да бъдат правени на маймуни Laughing, в края на краищата сами по своя воля се въртят около нея, пък тя... който го може, го може! Laughing

# 590
ако мелда е успяла да даде на харун някакви документи,може това да е причина той да отива при арас,а тя естествено с него.

# 591
Здравейте, момичета!
Много е нажежено при Вас! Какви искри прехвърчат! Усмирете малко страстите, не се дърляйте, ами се хванете с някой да поомачкате чаршафите в спалнята!  Embarassed Laughing Laughing Laughing
Все пак е филм......

# 592

Мисля си, че Арас няма да позволи на Еда да стигне до крайности и да го използва безрезервно, както постъпи с горкия Толга. Колкото и да има чувства, ще покаже, че всеки уважаващ себе си мъж , ще защити достойнството си!

# 593
Момичета ако това както каза някой е наистина пред къщата на Харун дали Еда няма да завари именно Арас да я чака - отговор на въпроса кого ще срещне Еда излизайки от дома на Харун, защото май когато Еда говори с Арас и той и казва че с Харун ще станат врагове /дали защото му казва че ще отиде тайно да види дъщеря си или че ще предяви иск пред съда/ е по рано същия ден- Еда е със същата рокля като в сцената с Ямур, а тук в колата ми се струва че е със същото кожено яке... newsm78

# 594
  • Варна
ако мелда е успяла да даде на харун някакви документи,може това да е причина той да отива при арас,а тя естествено с него.
Добро предположение- велика среща ще бъде! #Crazy Такава перушина ще хвърчи, че чак тука ще долети  bash ooooh!- Харун отива заедно с Мелда в дома на Арас и заварват Еда и Арас хванати за ръцете! #Crazy Не ми се мисли за реакцията на Харун buria buria buria- пак ще търсим ония мълнии от снощи! hahaha

# 595
  • София
Добро предположение- велика среща ще бъде! #Crazy Такава перушина ще хвърчи, че чак тука ще долети  bashooooh!- Харун отива заедно с Мелда в дома на Арас и ги заварват хванати за ръцете #Crazy Не ми се мисли  buria buria buria- пак ще търсим ония мълнии от снощи! hahaha
Ще хвърчат мълнии,както в този поглед

# 596
  • Варна
Добро предположение- велика среща ще бъде! #Crazy Такава перушина ще хвърчи, че чак тука ще долети  bashooooh!- Харун отива заедно с Мелда в дома на Арас и ги заварват хванати за ръцете #Crazy Не ми се мисли  buria buria buria- пак ще търсим ония мълнии от снощи! hahaha
Ще хвърчат мълнии,както в този поглед

smile3532 smile3532 smile3532 newsm10

# 597
Вярно е! yes Но е вярно и друго- те самите мъже около Еда нямат нищо против да бъдат правени на маймуни Laughing, в края на краищата сами по своя воля се въртят около нея, пък тя... който го може, го може! Laughing
,Права си Дани, както има една приказка -не е луд този дето яде баницата, а този дето му я дава. Но тук чак ме хваща яд - такива мъже, които могат да имат всяка жена която си пожелаят - и красиви, и преуспели - да търчат по Еда... вярно че е хубава, но ако трябва да я сравняваме с тях...извинявайте но не съм съгласна

# 598
kalamitsi
Аз само да ти кажа, че съм тук. smile3502

# 599
[Разбира се, 4е не е умна! Да си умен не озна4ава да си образован, както и няма връзка с добротата, великодушието и други чов.ка4ества! Да си умен озна4ава да преценяваш обстановката и да взимаш правилни решения!
Дори в последното резюме има прекрасни доказателства, 4е Еда не блести с ум:
1.Еда е изненадана, че Мелда не й е казала за срещата с Харун, а видяните снимки в компютъра на Мелда още повече ще засилят изненадата: Вместо да и светне, тя е само изненадана! И затова ще последва едно нищо, както след фалшивата бременност!
2.Забелязала чувствата на Арас към Еда, г-жа Хаят не е твърде доволна от това положение. И това още не е разбрала!
3.Под влиянието на Арас Еда взема важно решение.  Е няма ли глава на раменете си, сама да реши! Какъв и е Арас! Наясно ли е с нещата! Нали става въпрос за детето й!

[/quote]
Kalamitsi,не се ли измори вече?!?Престани с крайните си мнения за Еда PraynigНе мисля,че остана човек във форума,който да не знае за мнението ти.А и ти сама си противоречиш,обвиняваш Еда,а погледни себе си.Това е филм и измислица,а какво да кажем за теб самата.Май си доста далече от собственото си мнение Peace
[/quote]
Аха! Разбрах те! Филмът е една измислица,но и ние във форума се намираме във виртуален, а не в реален свят! Но независимо от това прецених ситуацията и един от изводите ми е , 4е съм разо4арована от теб!Най-малко, защото се опитваш да ми ограни4аваш свободата на писане! Имаш ли спомен аз да съм правила така!

Общи условия

Активация на акаунт