Тема Незабравима (Unutulmaz) 121

• 27 939
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
  • Варна
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms

# 571
Мокси, точно сега имам нужда от едно питие в стилен бар като твоят, а пък ако компания ми е героят от снимките на Рекси, ще бъде наистина върховно удоволствие. Кеффффф! smile3508

# 572

Дани, Еда не би трябвало да има никакъв шанс в Съда, дори и като жена на Арас.
Говоря само за случая, че иска родителските права, т.е. тя да отглежда Ямур, а Харун да има само право на контакти с дъщеря си. Всичко е срещу нея, при това като факти , няма туй-онуй, всичко си е черно на бяло. Но като си спомня историята с акта за раждане, когато искаше да разкара Харун като баща, за да няма претенции върху детето, изобщо не би ме изненадала и сега. Тя има късмет, че Харун безпаметно я обича. Иначе - категорично не го заслужава !
М/у другото , сигурно още се пазят някакви доказателства с този фалшив акт за раждане на Ямур- това е още едно доказателство каква майка е била Еда, да иска да раздели детето от баща му. Нали помниш как не даваше на Харун да вижда Ямур, само дето тогава змията Ферда не съскаше , а се чудеше защо не му дава да си гледа племенницата. Сега я боли, че детето й не я познава. А когато тя откъсваше Ямур от баща й  Rolling Eyes
Абсолютно съм съгласна с всичко и пак ще кажа както и още няколко пъти в предни теми-макар и образът на Харун да е видимо обърнат на 180 градуса въвъ втори сезон - той е напълно логичен- от любовта до омразата има само една крачка и Харун я напреви благодарение на Еда - то не беше разиграване, то не бяха лиги, а той все я слушаше за всичко и търчеше подир нея като паленце и за какво за да предпочете накрая семейството си пред него и детето си - това ли е голямата й обич ако ги обичаше  щеше ли да остане при все че беше ясно че връщане назад няма на този етап трябваше да мине време - както и видяхме тя до този момент с баща си не се беше видяла  камо ли сдобрили - значи и нейната велика саможертва остана напразна - кой каквото си е дробил да си го сърба-тя пожела така сега няма право да предявява претенциите си да си живее с баба-та, с ането, с аблата  дано им е "затворила поне раните" hahaha hahaha,че нали била отворила такива а на детето си и на мъжа, който я обича до полуда никакви рани не отвори като ги остави- от морална гледна точка според мен, а и от правна -както каза някое от момичетата по-горе тя официално не е потърсила детето си 4 години - няма оправдание за нея.
Извинявайте че стана дълго но много се ядосвам на Еда като се засегне тази тема ако искате четете
[/quote]
То4но така! Правиш грешки и носиш последствията!

# 573
Цитат
Каламитси е абсолютно права, че Еда никога не е блестяла с мозък , има талант, но акъл в главата не
Алисас,да те попитам нещо,как направихте това заключение че Еда не блести с мозък  newsm78 newsm78 Кой определя кое е умен и кой прост  #Crazy #Crazy #Crazy Понеже Харун е учил и зяавършил в чужбина това ли го определя като големия ум,а Еда понеже си прекъсна образованието е проста и няма ум.Хайде стига сме правили такива крайни умозаключения. hahaha hahaha Еда има пълните права над детето си,защото е негова майка,както и Харун като негов баща. Кой какво направил си остава в миналото,важноо е настоящето. #Crazy #Crazy
Разбира се, 4е не е умна! Да си умен не озна4ава да си образован, както и няма връзка с добротата, великодушието и други чов.ка4ества! Да си умен озна4ава да преценяваш обстановката и да взимаш правилни решения!
Дори в последното резюме има прекрасни доказателства, 4е Еда не блести с ум:
1.Еда е изненадана, че Мелда не й е казала за срещата с Харун, а видяните снимки в компютъра на Мелда още повече ще засилят изненадата: Вместо да и светне, тя е само изненадана! И затова ще последва едно нищо, както след фалшивата бременност!
2.Забелязала чувствата на Арас към Еда, г-жа Хаят не е твърде доволна от това положение. И това още не е разбрала!
3.Под влиянието на Арас Еда взема важно решение.  Е няма ли глава на раменете си, сама да реши! Какъв и е Арас! Наясно ли е с нещата! Нали става въпрос за детето й!

Kalamitsi,не се ли измори вече?!?Престани с крайните си мнения за Еда PraynigНе мисля,че остана човек във форума,който да не знае за мнението ти.А и ти сама си противоречиш,обвиняваш Еда,а погледни себе си.Това е филм и измислица,а какво да кажем за теб самата.Май си доста далече от собственото си мнение Peace

# 574
Лелеееее, май влизам в неподходящ момент тук. Положението е меко казано напрегнато. Защо така сте настръхнали?

# 575

При вси4ки слу4аи ще я види Харун! И как няма да побеснее!

# 576
Ох, тука кой кого е хванал и кой кого държи?! #Crazy И най- важното- защо, как се стигна до тук?! newsm78 Хич не ми харесва тая работа! Crossing Arms
Тук не ви ли се струва че Еда нещо се е развилняла, ядосана ми изглежда, сякаш му казва " не ме докосвай"...дано съм права, че ако не съм лошо ни се пише ...както и харун ще се появи, май пак ще си  smile3511 smile3511 smile3511

# 577
Но пък и как я е сграбчил здраво. Дани и на мен това не ми се нрави! newsm12

# 578
# 579
# 580
Добре дошла,Кометке!
Запазили сме за теб специално място в бара!А очакваме и героя от снимката.Грабвай питието!

# 581
Лелеееее, май влизам в неподходящ момент тук. Положението е меко казано напрегнато. Защо така сте настръхнали?
Що бе мила HugРадвам се да те видя тук,нещо си много заета тия дни.А момента си е точно на време  bouquet

# 582
  • София
Тази снимка ми е леко странна-присъствието на Харун и Еда донякъде ми е обяснимо,но какво прави Мелда в къщата на Арас  newsm78 newsm78 newsm78

# 583
Kalamitsi,моля те престани с тези умозаключения,кой умен и кой прост,кой имал мозък и кой не  #Cussing out

Защо да престана! Аз го пиша във връзка с твой пост!

# 584
  • Русе
Е, това наистина ми харесва! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

Общи условия

Активация на акаунт