АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 64 128
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Grinning има, какво те интерисува
Дали изобщо води нормални раждания, но очевидно- да!  Grinning Макар че така като гледам аз май все повече вървя към секцио....

# 316
  • Бургас
Ненев-Висок сладур със сини очи!
   bouquet Благодарско!

# 317
а има ли мама, раждала при Ставрев секцио?

# 318
Здравейте!
Предстои ми раждане след 3-4 месеца и съм се ориентирала към АГ"Селена".
Искам да попитам има ли мама,която да е ползвала ВИП стая?По-точно ме интересува има ли легла за родилката и съпруга,освен тези на снимките от сайта(2 дивана)?Таткото може ли да присъства денонощно при мен и полага ли му се храна?
Освен тоалетни принадлежности,трябва ли да си взема друго нещо като кърпи,превръзки,халати и т.н?
Благодаря предварително за отговора  Hug

ВИП стаята има само 1 диван, който е силно казано разтегателен. Но горе-долу става, за да спи таткото. Може да стои при тебе ако иска, ще хранят и него.
Не ти е нужно нищо друго - те ти дават всичко!

# 319
а има ли мама, раждала при Ставрев секцио?
има, питай

# 320
  • Пловдив
колко се плаща за Вип стаята

# 321
колко се плаща за Вип стаята
200лв на ден.

# 322
Здравейте!
Предстои ми раждане след 3-4 месеца и съм се ориентирала към АГ"Селена".
Искам да попитам има ли мама,която да е ползвала ВИП стая?По-точно ме интересува има ли легла за родилката и съпруга,освен тези на снимките от сайта(2 дивана)?Таткото може ли да присъства денонощно при мен и полага ли му се храна?
Освен тоалетни принадлежности,трябва ли да си взема друго нещо като кърпи,превръзки,халати и т.н?
Благодаря предварително за отговора  Hug

ВИП стаята има само 1 диван, който е силно казано разтегателен. Но горе-долу става, за да спи таткото. Може да стои при тебе ако иска, ще хранят и него.
Не ти е нужно нищо друго - те ти дават всичко!

Благодаря за отговора.Но не смятам в такъв случай,че много си заслужават +200лв,ама какво да се прави....

# 323
  • Пловдив
ако беше 200 лв еднократно бива,ама 200 лв на ден  Shocked

# 324
  • Пловдив
ако беше 200 лв еднократно бива,ама 200 лв на ден  Shocked

То за 200 лева еднократно ще става с резервации предварително LaughingЩом самостоятелната е 100 лева, а тя си е като всяка друга стая.За това са дали някакви фамилни стай май newsm78Тази с оранжевите чаршафи ми прилича на такава и може би е по-добър вариант Thinking

http://www.agselena.com/pages/index.php?option=com_content&v … =72&Itemid=83

# 325
Момичета ,какво да си нося в багажа за родилното

# 326
ако беше 200 лв еднократно бива,ама 200 лв на ден  Shocked

То за 200 лева еднократно ще става с резервации предварително LaughingЩом самостоятелната е 100 лева, а тя си е като всяка друга стая.За това са дали някакви фамилни стай май newsm78Тази с оранжевите чаршафи ми прилича на такава и може би е по-добър вариант Thinking

http://www.agselena.com/pages/index.php?option=com_content&v … =72&Itemid=83

Абе да ти кажа,като гледам ламината и изобщо стаята ми се струва,че е част от ВИП стаята и са объркали снимката и са я сложили  за стандартна.Затова попитах.Незнам....Другата седмица съм там на 4д и ще попитам лично доктора Simple Smile

# 327
  • Пловдив
Паркета хич не съм го загледала EmbarassedЯвно ако съпругът остава да нощува се вкарва още едно легло, защото да спиш на на този диван за 200 лева на вечер newsm78 Май наистина са объркали, защото сега като гледам и виждам.....въпросния диван Laughing

# 328
То те всъщност са 2 дивана и не виждам как току що родила жена може да лежи на който и да е от 2-та  Laughing
Абе има нещо,ама....

# 329
  • Пловдив
То те всъщност са 2 дивана и не виждам как току що родила жена може да лежи на който и да е от 2-та  Laughing
Абе има нещо,ама....

От жегата ще е JoyТова в средата на мен ми изглеждат леглата, а онова до прозореца ми прилича на диван.Я, вземи питай и да ни осветлиш по въпроса, че чак ми стана любопитно.По мое време тази стая я нямаше Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт