АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 914
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
По принцип доктора те пита дали си носиш флашка.Ако нямаш той ти записва на диск,който е от тях.Успех Simple Smile

# 556
Благодаря Ви момичета

# 557
  • Пловдив
моичета знаете ли как се казват обезболяващите хапчета,които дават в Селена след раждане ?бяха едни кафяви,малки,казаха че са безвредни за бебетата?

# 558
  • Пловдив
на мен не са ми давали такива
но не съм и искала

друга майка ще се включи с инфо

# 559
  • Пловдив
От извесно време имам болки в яйчниците и искам да се консултирам с доктор. Не съм бременна. Моля препоръчайте ми някой от специалистите в Селена. Искам да си направя и цитонамазка.

# 560
  • на Земята
моичета знаете ли как се казват обезболяващите хапчета,които дават в Селена след раждане ?бяха едни кафяви,малки,казаха че са безвредни за бебетата?

за хапчета не знам.даваха ни свещички профенид,много добре обезболяват шевовете Peace

# 561
  • на Земята
От извесно време имам болки в яйчниците и искам да се консултирам с доктор. Не съм бременна. Моля препоръчайте ми някой от специалистите в Селена. Искам да си направя и цитонамазка.

който и да избереш няма да сбъркаш. аз предпочитам д-р Матев.

# 562
който и да избереш няма да сбъркаш. аз предпочитам д-р Матев.

И аз! Peace

# 563
здравейте,има ли раждали мами при доктор Дренски?

# 564
Здравейте!
Преди 1 седмица се роди моето малко съкровище в АГ Селена чрез секцио.Много съм доволна от персонала,грижите,отношението и изобщо от всичко Simple Smile Родих при д-р Кръшков,но останах с много добри впечатления и от другите лекари,особенно от д-р Матев! Много любезен,мил и добър доктор!
Преди време стана въпрос за Вип стаята-как стоят нещата с леглата и пр...
Та така: апартамента се намира на 3-я етаж при ин витро центъра.В стаята леглото за родилката е много удобно,с дистанционно.За таткото има диван,на който се махат възглавниците и става много удобно.Санитарките почистват основно по 3 пъти на ден и ако таткото иска сутрин и вечер му оправят леглото.За него също се полага меню и напитки.
Ако някой го интересува нещо друго да пита Simple Smile

# 565
  • Пловдив
mery_andjela ,честито бебе   bouquet

Випа е 200 лв на ден,нали
свиждането се прави в апартамента,нали

# 566
mery_andjela , Честито бебче! Hug

Не говореше ли някой преди за стая с едно легло, а не ВИП. Thinking Някак си не ми се дават още 1000 лв. за випа. Shocked
Здраве и живот и на мен ми предстои секцио в Селена, отново при д-р Матев. (Дано всичко мине добре! Praynig) Искаше ми се каката да поседява при мен повечко, затова питам за самостоятелна стая. Rolling Eyes

# 567
  • Пловдив
enigmata ,има с едно легло-изолационната.Може да искаш там да те настанят.За нея не се плаща допълнително

# 568
  • Пловдив
По принцип за самостоятелна стая се плаща по 100 лева на ден. Поне преди две години беше така. Peace

# 569
  • Пловдив
с майката,с която говорих /пациентка на Матев/ ми каза,че ползва самостоятелната стая без доп заплащане

това преди 1 г и 9 м
аз лично не съм я ползвала

Общи условия

Активация на акаунт