АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 896
  • 740
  •   1
Отговори
# 615
radostche_plovdiv  пределните суми за избор на екип не са ли за държавните болници? Селена е частна болница и май в цената не е калкулирано само избор на екип а и екстрите като епидурална умойка напр. Thinking

# 616
  • Пловдив
Епидуралната упойка е включена в цената, както и всички консумативи за майката и бебето, храна, сокове, минерална вода и т.н. За екипа не знам как стои въпроса. Аз съм раждала при лекаря, който ми следи цялата бременност.

# 617
Аз също съм раждала при лекаря, който ми следеше бременността. И тъй като това беше преди 3 години, сега се интересувам за една позната ... да, наистина са частна ... но ако това беше на 100% защо тогава ти си плащаш сумата, която е в ценоразписа им според начина на раждане, но пък и допълнително те ти вземат цялата сума, която ти се полага от здравната каса. Не вярвам толкова да струват соковете, упойката ... Тогава не се бях замислила, но и цената им беше горе-долу нормална ... сега последно чувам друго ... затова и питам каква е последната информация.

# 618
  • Пловдив
как се минава по касата в Селена-с направлението за хоспитализация от ЖК то ли

аз не носих такова /не са ми и казвали да нося/.питах дали да нося и те ми казаха само, ако имам такова
платих колкото всички останали-1100 лв за секцио

# 619
как се минава по касата в Селена-с направлението за хоспитализация от ЖК то ли

аз не носих такова /не са ми и казвали да нося/.питах дали да нося и те ми казаха само, ако имам такова
платих колкото всички останали-1100 лв за секцио

Да, elfitka, аз пък платих 750 лв. за същото, само че те ми дръпнаха и сумата, която ми се полага за раждане по ЗК ... иначе защо здравноосигурените плащат една сума, а другите друга.

# 620
  • Пловдив

Да, elfitka, аз пък платих 750 лв. за същото, само че те ми дръпнаха и сумата, която ми се полага за раждане по ЗК ... иначе защо здравноосигурените плащат една сума, а другите друга.

това само съм го чувала,не знам дали е така реално
или само по твое време е било така

мацки с направления платиха колкото мен

питах специално затова-едва ли щяха да ми кажа,че няма разлика дали с направление или не,ако имаше такава голяма разлика в цената

# 621
Наистина не мога да разбера защо ми взеха направлението за раждане, след като така или иначе щеше да си платя 1110 лв. 2009 г. за секцио newsm78

# 622
  • Пловдив
Наистина не мога да разбера защо ми взеха направлението за раждане, след като така или иначе щеше да си платя 1110 лв. 2009 г. за секцио newsm78

точно затова говоря

аз също раждах 2009
имах направление,но нарочно не го дадох /знаех,че цената ще е същата/
да цоцат и от касата,няма да стане  Crossing Arms

# 623
Аз пък имах направление и никой не ми го е искал Joy !

# 624
Хм, замислям, се дали това е много законно...Тогава и касови бележки не даваха  Tired Като си търсихме на изписването бележката, ни мотаха няколко дена и накрая ни дадоха бележка, написана на ръка  Money

# 625
  • Пловдив
на нас ни дадоха фактура и касов бон без да си ги искаме

# 626
И на нас!

# 627
Момичета раждането , било то с операция се води спешен случай и в самата болница си пишат направление, ако сте здравно осигурани те си взимат парите!

# 628
  • Пловдив
Няма как в частва болница да родиш безплатно, независимо какво плаща касата. В Торакс е по-евтино но е на същият принцип.

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 09:08 от razel_dazel

# 629
Не искам да обидя никой, просто разсъждавам! Naughty
Много ми е чудно защо нищите колко и защо се плаща в частните болници.... ooooh! Нали за това са частни, а не "държавни". Слагам кавички, защото сами знаете, че и в държавна болница пак в повечето случаи се плаща. Sick И там със сигурност не издават касови бележки и фактури.
За цената в Торакс и Селена - доколкото знам и в Торакс е било 1100, но са намаляли цените. Някой раждал там преди 2-3 години да каже със сигурност обаче.
За това дали дърпат пари и от ЗОК, ами не гледам в чуждата паница. Дори и така да е, мен това нещо не ме бърка. Stop Да не мислте, че в другите частни болници не е така.
За избор на екип не платих нищо! Naughty Казвам екип, а не лекар, защото се събра същия екип като на предното ми секцио с едно изключение. Но аз бях и единственото секцио за деня. Peace Безкрайно съм благодарна на всички, защото ако не бяха те, малкото ми мишле нямаше да го има в момента! omm
Съжалявам за откровенията, но леко се подразних.Hug

Леко раждане на всички, на които им предстои такова и да гушкат здрави,красиви и пухкави бебчета ! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт