АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 902
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Е, щом не е задължително там да си правиш изледванията пак е добре....Аз останах с впечетлението, че има някакво ново условие по въпроса с изследванията. При предишното ми раждане там, Кръшков ме пита дали нямам по-скорошни изследвания, но аз имах от преди месец и с тях се задоволиха, не ме караха да си правя наново "по-пресни" Wink. Общо взето пазя спомени за какво ставаше въпрос в Селена, все пак само преди 3 години съм раждала там, но сега си актуализирам информацията. Благодаря ви, че споделяте!!!

# 601
Аз имам един въпрос: след секцио може ли да се къпеш? Че не си представям пет дена без баня  newsm78 И още нещо, ако си нося помпата за кърма, там ще я стерилизират ли?

# 602
  • Пловдив
plams ,на втория ден се изкъпах-коса,тяло всичко.Дават разрешение да се къпеш,не се притеснявай
за помпата не мога да кажа-аз не съм носила

# 603
Аз имам един въпрос: след секцио може ли да се къпеш? Че не си представям пет дена без баня  newsm78 И още нещо, ако си нося помпата за кърма, там ще я стерилизират ли?
И моят док каза да се къпя на 2-рия ден. Аз си носех помпа, но като гледах персоналът колко е зает - нямат време поне за кърменето да обяснят - та хич не ги и питах за стерилизиране, а хвърлях изцедената кърма. Другото момиче нямаше помпа и й дадоха от техните - предполагам, че е била стерилизирана, но и тя хвърляше изцеденото.

# 604
Мерси за бързите отговори! Моето секцио е в понеделник, в 8.00

# 605
Мерси за бързите отговори! Моето секцио е в понеделник, в 8.00
Успех!  Simple Smile

# 606
Малко късно,но все пак,да се включа,преди секциото ме накараха предишния ден да си направя изследвания при тях,НО това се налагаше,защото през последните месеци,хемоглобина ми беше много нисък,и трябваше да са подготвени и да зная,за какво става въпрос Peace !Къпах се още на следващия ден(ако може да се нарече къпане де)!За помпата-момичето,което беше с мен носеше и и я стерилизираха при тях без проблем!Успех ти пожелавам plams!  bouquet

# 607
Хайде и аз с пресни впечатления от Селена. Peace
На 9.12 родих втората си дъщеричка Гергана отново в Селена. Екипът беше същият и престоят ми беше дори по-приятен от предния път. Hug Няма от какво да се оплача. Верно, че цените са се вдигнали, но аз отидох с ясното съзнание, че ще дам доста пари, но ИМА за какво!
Възстанових се много бързо. Раздвижиха ме няколко часа след секциото и ми дадоха беба да я закърмя.
Видях, че имат още една детска лекарка - д-р Нещерова и още един анестезиолог - д-р Петрова. За втората лични впечатления не мога да споделя, но д-р Нещерова е изключително внимателна и разбрана.
Ами май за това се сещам на първо четене. newsm78 Ако някой се интересува от нещо да пита. Wink

Plams, успех мила! Пожелавам ти леко раждане, бързо възстановяване и здраво и красиво бебче!  bouquet

# 608
  • Пловдив
enigmata , честито!
Да сте живи и здрави цялото семейство !   bouquet
На мен ми предстои раждане към края на януари и вече ме хваща страх! Насочила съм се към Селена и нормално раждане.
Д-р Матев ми следи цялата бременност и съм мн доволна.От първото посещение усетих ,че това е моят лекар - много ме успокоява!
Радвам се като чета положителните ви отзиви за него и относно водене на раждане.
Виждам ,че обсъждате изследванията преди раждането.Някой има ли идея колко горе-долу излизат като сума ,ако ги правиш в Селена?

Последна редакция: пт, 17 дек 2010, 12:32 от anetka_ta

# 609
Честито бебче enigmata   bouquet!Да сте живи и здрави всички и много да и се радвате!Изследванията мисля,че са 40лв!

# 610
  • Пловдив
Благодаря Лилия, аз очаквах по-голяма цифра!  Laughing

# 611
Изследванията преди раждането ми струваха 36 лв. + 20 лв. за ЕКГ. Отделно, всеки ден взимаха кръв за изследвания на мен и на другото момиче, което беше с естествено раждане. Peace

За д-р Матев мога да кажа само хубави неща! При него раждах и двата пъти! Страхотен човек и специалист! Hug

# 612
  • Пловдив
Изследванията преди раждането ми струваха 36 лв. + 20 лв. за ЕКГ. Отделно, всеки ден взимаха кръв за изследвания на мен и на другото момиче, което беше с естествено раждане. Peace

За д-р Матев мога да кажа само хубави неща! При него раждах и двата пъти! Страхотен човек и специалист! Hug
Направо ми действаш супер успокояващо! Първо раждане ми е и в главата ми се въртят какви ли не мисли  #Crazy
Ти уговаря ли се допълнително с него или така се случи?
Определено имам доверие на този лекар и смятам ,че това е мн важно.След Нова година ще ходя на преглед и най-вероятно ще пускам и изследванията( кръвни ,вагинален секрет и каквото още трябва).
36 лв.платих за изследвания при издаване на болничен преди месец.

# 613
Само спокойно! Wink Всичко ще е ОК. И аз се притеснявах адски много, макар да ми беше второ раждане.
Не съм се уговаряла допълнително с д-р Матев. Само казах, че искам отново да родя при него и насрочихме дата за секциото. Peace
Не знам колко струва ваг. секрет, защото аз си го пуснах от ЖК последния месец по ЗК.

# 614
Момичета, какви са цените в Селена, сега след въвеждане на пределни суми за избор на екип?
Благодаря за инфото.

Общи условия

Активация на акаунт