АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 908
  • 740
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте,  Hug
искам да попитам дали сред вас има пациентки на д-р Даскалов? Как протича секцио при него? Необходими ли са медицински показания за секцио или не е задължително, т.е. ще го направи ли по мое желание? Какви изследвания иска преди операцията? Колко време преди термина ви назначи дата за секцио? Каква сума платихте? В сайта пише 1160 лв, но това ли е всичко? Доктора иска ли допълнително пари? Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите.   bouquet Имам много въпроси и ми се иска да получа информация от опит преди да го обсъдя и с доктора.

Последна редакция: ср, 08 дек 2010, 00:03 от siqina_ani

# 586
  • Пловдив
siqina_ani,само мога да кажа,че със сигурност ще родиш както искаш ти.Няма да раждаш нормално,ако не искаш.За датата на секциото-според конкретния случай е

# 587
siqina_ani,
питай директно Даскалов за тези неща. При мен секциото мина добре - доволна съм. Аз бях с мед. показания, та не знам дали прави секцио по желание - чувала съм, че правел. Д-ра ти дава списък с изследвания преди секциото. Най-често около 10 дни преди термина е секциото. Плаща се колкото си писала - нищо допълнително не иска, а и аз не съм му предлагала. Успех!

# 588
Доктора ще ти каже какви са вариантите, аз имах едно нормално раждане преди да родя при него и съответно накрая като обсъждахме нещата каза, че секциото не е на дневен ред за обсъждане, освен ако не се наложи. Иначе информира и очаква твоя избор, имам приятелка която роди при него дори с пълна упойка, поради големия си страх от раждането, той не й се възпротиви, въпреки че се опита да я разубеди поне да не е пълна. Успех и леко раждане.

# 589
Момичета, много ви благодаря за споделения опит.   bouquet Знете коко напрегнат и важен момент е да вземеш решението за избор на лекар и болница, защото риск има на всякъде, а човек иска най-доброто в такъв момент.  Praynig Смятъм към края на януари да посетя д-р Даскалов и да го помоля да ми разясни как стоят нещата с раждането при него и плащането.  Hug Много се надявам всичко да е наред и да се съгласи на секцио, защото това е моето желание и държа на 100% на него.  Naughty

# 590
Успех Hug!Аз също раждах секцио и избора си беше мой!Бих родила още 5 деца по този начин и в тази клиника!  bouquet

# 591
  • Пловдив
Момичета, в болница Селена издават ли 45 дневен болничен преди раждане?
Сега от регистратурата ми казаха,че не.
След като наблюдаващия ми лекар е там ,кой може да ми издаде такъв болничен?
Личният ли?
Благодаря ви!

# 592
От Личния лекар  Peace!

# 593
Август месец на мен ми бише анестез.Мария Петрова-имах усложнения,тя си говореше по мобилния,докато ми слагаше спиналната,обиждаше ме.Секциото е безболезнено,станах на същия ден.Но болницата беше претъпкана и бях на етажа на инвитрото.Една противна акушерка,която гледаше бебетата ми каза,че не можела да ми обърне внимание,защото имала много бебета.Ами за 1180лв. да нямат време за пациентките.Д-р Минев,който ми взе 100лв. допълнително забрави,че съм му пациентка.Не се обади нито преди операциятя,нито след това.Мъжът ми го доведе от паркинга,защото имах проблеми с упойката.Излекува ме Кючуков.Иначе от раждането болка не съм имала.

# 594
Добре де, всичко хубаво, ама ако си нося готови изследвания направени в рамките на последните 3 седмици, защо да ми правят пак? Предполагам, че се и заплащат тези изследвания......и консултацията с анестезиолог ще си я платиш.....Абе взеха да съвсем ровят в джобовете на хората и то тъкмо в момент когато си на зор и няма накъде. Казвам го, защото вече имам едно раждане в Селена преди 3 години и няколко месеца. Тогава си ми взеха готовите изследвания от наблюдаващия ме по ЗК лекар без никакви претенции, Кючуков ми направи много обстойна консултация за анестезията и изрично ми каза, че на никого нищо не дължа за тази консултация, тя влиза в цената на раждането. Сега взеха да се чудят как да ти измъкнат ощя някой лев. Хем се ядосвам, че взеха да злоупотребяват с ценоразписа, хем пак в Селена  ще отида............
А това относно усложненията и привеждането в държавна болница е според зависи. Аз бях с усложнения- без никакво изтичане на лохии в първите 12 часа след раждането и с кръвно 160/100. Всички лекари се суетяха около мен, наблюдаваха ме изключително внимателно, веднага предприеха манипулация+инжекции и много адекватно реагираха. Така че не бързат веднага да те изпратят някъде. И още нещо - тъй като тази сутрин си говорих с една колежка, която роди във ВМИнаскоро, ми идва наум да ви кажа, че това с привеждането друга болница не е гаранция, че всичко ще е наред, напротив - в  Селена поне някой забелязва, че имаш усложнения и някакъв проблем, докато във ВМИ шанса някой да забележи, че има проблем е много малък, а още по лошо става, когато няма свободен анестезиолог  в продължение на 5 часа за спешно секцио...оттам един куп усложения, вакууми, форцепси, един час зашиване........което се равнява на 3 секциа според мене. И колкото и апаратура да имат и колкото и големи специалисти да имат, нали разбирате, че не е редно при индикации за спешно секцио да оставят жената да чака анестезиолог с часове и по тая причина да й прилагат на 2 пъти вакуум с риск за бебето, защото нямат възможност да я оперират. Така, че всичко с нас и бебетата ни  е божа работа, не го мислете това с усложненията, никой няма да ви остави да се мъчите в Селена....просто оттам ще ви изпратят да се мъчите другаде Mr. Green. Грубо звучи, ама си е точно така, частните клиники си пазят авторитета все пак. Дано всички мами имаме късмет и с божията помощ родим здрави дечица. baby_neutral Имам много добри спомени от първия си престой и ражждане в Селена, дано и този път да бъде наред всичко! Успех на всички!!!

# 595
  • Пловдив
ahura,преди 1 г и 9 м аз представих изследванията ми от ЗК и друго не съм правила.Консултация с анестизиолог също не съм.Набързо ме разпитаха преди операцията.Като ми го таксуваха 10 лв

# 596
Никой не ви принуждава да си правите изследванията там!Просто ще ти напишат на листче какво трябва да се изследва и може да си ги направиш където поискаш!Условието само е да не е по-рано от 7 дни преди операцията.

# 597
  • Пловдив
!Условието само е да не е по-рано от 7 дни преди операцията.

и това явно е доста плаващо
моите бяха правени 30 дни преди операцията

# 598
Ами незнам,може би зависи от нещо друго...Аз всъщност бях с високо кръвно и може би затова така.Или просто с годините изискванията са се променили... Simple Smile Но д-р Кръшков няколко пъти ми повтори да си ги пусна по ЗК,но аз настоях да е при тях Simple Smile

# 599
И моите изследвния не са правени там, само ги занесох да ги видят. Аз правих консултация с анестезиолог, защото трябваше да се тестувам за упойки. Таксуваха ми я 40 лв.

Общи условия

Активация на акаунт