АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 890
  • 740
  •   1
Отговори
# 645
глупости на търкалета, няма такова нещо като упойка по ЗК  Naughty в голяма сте грешка
със или без направление, те си вземат парите по ЗК от всеки осигурен, не се заблуждавайте
аз не съм носила нито веднъж направление и никой не ми е искал
но мислите ли, че дори с 1000 лева покривате всички консумативи и заплата на персонала, нека си говорим истината
само обзавеждането може би още изплащат, ваничките за бебетата, храната, всичко с което се ползваме
не, че ги защитавам, но нали виждате в държавните болници само със направлението на какъв хал са  Tired
първото ми раждане струваше 480 лева, второто 960 /и двете с нормално родоразрешение, като второто с избор на лекар, за което не съм платила нищо допълнително/

# 646
но мислите ли, че дори с 1000 лева покривате всички консумативи и заплата на персонала, нека си говорим истината
само обзавеждането може би още изплащат, ваничките за бебетата, храната, всичко с което се ползваме

mini, предполагам, че на Селена са им направили инвестиционен план, обмислили са си риска от вложението, очакваната възвръщаемост от него, времето, за което евентуално ще се изплатят направените разходи и т.н. Искам да кажа, че едва ли едно частно дружество ще продължи да работи, ако е на загуба.  Wink

# 647
mini, точно това казах и аз - има начин да видят дали си осигурен и съответно сумата, която ще платиш, зависи от това.
Мисля си, че в една частна клиника все пак трябва да ти се каже, че цената е една пък вече ти ако имаш осигуровка/застраховка да прецениш дали си заслужава да доплатиш с тях.
А и campanula е права - ако те не са си преценили разходите значи имат лош бизнес план и управление.  Въпреки това смятам, че тези неща вече са ги изплатили.
Между другото, цените се повишават всяка година ...

# 648
Ама ти ако си здравно осигурен, не можеш да спреш парите от ЗОК да не отидат при съответната болница. ooooh! Така или иначе си ги изплащат.

# 649
пак не мога да разбера за какво се вихрят тези сметки тук, смятате че трябва да платите само разликата от поеманото по ЗК спрямо цените на Селена ли  ooooh!

# 650
пак не мога да разбера за какво се вихрят тези сметки тук, смятате че трябва да платите само разликата от поеманото по ЗК спрямо цените на Селена ли  ooooh!

Нищо подобно ... и никакви сметки не се вихрят .... просто аз се интересувах дали с определяне на пределни цени за избор на екип (не само за раждане) сумите в Селена ще се променят.
Много болници определят цените като ти слагат измислени дейности ... примерно избор на екип, за да може сумата да набъбне.
А и за мен по-коректно в случая е да има обявена цена 1300 лв. нормално раждане и ако имаш застраховка или си осигурен да ти приспадат от тази цена. Сега на сайта пише, че трябва да си платиш 880лв но никъде не се казва, че това е за осигурени лица. Това е.

# 651
Аз пък като раждах преди почти три години там никой не  ми поиска направлението. Мъжо го занесе и те си му го върнаха. newsm78
А и има ли някакво значение, хората са си обявили тези цени, ако искаш удобство и добър екип /какъвто има със сигурност и в държавните болници/ си плащаш.
И да ви кажа, втория път родих в държавна болница и не бях разочарована. При наличието на така наречените ВИП стаи в повечето болници, които не се различават много от тези в селена, пък цената им е 10лв. на ден, мисля че е ок. За друго пари не са ми взели.

# 652
ами те тези пари по ЗК така или иначе си ги вземат, не ги вземат от теб, а на теб държавата така или иначе ти ги е удържала, за какво да ги включват в ценоразписа  newsm78

# 653
Да, ама тези, които не са осигурени за какво да го гледат този ценоразпис ... от него не става ясно, че е само за осигурени, а другите плащат друга сума. А и тези пари ти ги удържат през целия ти трудов живот.

# 654
  • Пловдив
неосигурените плащата същите суми от ценоразписа
просто си дърпат от осигурените каквото се дължи за раждане по ЗК

# 655
Толкова ли не се намери един неосигурен да пише колко е платил?!? Laughing

# 656
неосигурените плащата същите суми от ценоразписа
просто си дърпат от осигурените каквото се дължи за раждане по ЗК

Грешиш ... моя приятелка е питала лично ... 880лв е нормално раждане (както пише в сайта им) НО за осигурена майка 1270лв е за неосигурена пациентка.  Peace

# 657
Толкова ли не се намери един неосигурен да пише колко е платил?!? Laughing

Сигурно няма да се намерят, защото макар и фиктивно всички такива са се осигурявали поне за майчинство.

# 658
  • Пловдив
Здравейте момичета и аз да се присъединя кам темата.
Родох в Селена 06.2009, сега отново там ще раждам. При д-р Минев, тогава ми зве 100 лв. че го ангажирам за раждането, сега пак каза че няма промяна от тогава.

Едно питане - има ли безжичен интернет в стаите?

И още едно  Wink аз съм Rh - и първия път ми сложиша Анти Д,  което си платих - 170 лв.
Сега предполагам пак ще се наложи и се замислих, щом тегляг пари за раждането от ЗК, не се пи полага и то безплатно  newsm78

# 659
  • Пловдив
през 2009 нямаше нет-аз си носих мой си нет,със стик

но се обади на регистратурата да питаш-вече може и да има безжичен

Общи условия

Активация на акаунт