АГ клиника Селена гр. Пловдив- 8!

• 63 884
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
Май все още няма интернет по стаите. Rolling Eyes Но пък кога ви остава време и за интернет?!? Просто се чудя. Embarassed

# 661
  • Пловдив
Май все още няма интернет по стаите. Rolling Eyes Но пък кога ви остава време и за интернет?!? Просто се чудя. Embarassed

еее то пък какво толкова да правиш-готвят ти,чистят ти,къпят и сменят пампа на детето

време за интернет има Mr. Green

# 662
Аз с моето ревящо бебе не съм се и сетила за нет в Селена.

# 663

еее то пък какво толкова да правиш-готвят ти,чистят ти,къпят и сменят пампа на детето

Laughing Peace

# 664
имаше бе, колкото за скайп си имаше нет  Crazy Crazy януари 2009
моите дружки се бъзикаха, че ще викат на доктора  от скайп-а
'Я премести този крак, че не виждаме добре  Joy Joy Joy '
Анти Д доколкото зная май си се плаща и в държавните болници
имаше нещо оот 2007 насам, но нямам точно спомен, понеже аз съм положителен рх

# 665
Едно питане - има ли безжичен интернет в стаите?
В началото на месеца нямаше добър интернет. Имаше нет с ключ, обаче не се чувствах никак добре здравословно и поради тази причина не се интересувах дали ако попиташ ще ти дадат достъп.

# 666
  • Пловдив

Peace

пък се надявам и там на 2-3 дни почивка  Laughing, че после в къщи с два броя, ще е лудница.

Мерси момичета   bouquet

# 667
  • Пловдив
vall_t,сладурка,чак сега видях,че си ти.Пожелавам леко и безпроблемно раждане,а после вкъщи Виви много да те слуша  Hug

# 668
  • Пловдив
vall_t,сладурка,чак сега видях,че си ти.Пожелавам леко и безпроблемно раждане,а после вкъщи Виви много да те слуша  Hug
Wink Мерси

# 669
Аз родих на 20.12, в стаите имаше интернет, но не можаха да ми кажата паролата, така че не съм го ползвала.
Вали леко раждане

# 670
Момичета, дайте някакви отзиви за др Матев от Селена- въобще работи ли все още там, добър ли е, внимателен ли е, обяснява ли на пациентите или претупва прегледите?
Също така ме интересува,тъй като досега ходих в Торакс и не съм посещавала Селена, много ли се чака за преглед или часовете се спазват?

# 671
  • Пловдив
Момичета, дайте някакви отзиви за др Матев от Селена- въобще работи ли все още там, добър ли е, внимателен ли е, обяснява ли на пациентите или претупва прегледите?
Също така ме интересува,тъй като досега ходих в Торакс и не съм посещавала Селена, много ли се чака за преглед или часовете се спазват?

мога да кажа как е в процеса на нормално раждане-много внимателен и обяснява
за прегледи не знам-но едва ли е по-различно

# 672

Д-р Матев е най-внимателният лекар, който познавам! Peace Две деца родих при него и винаги при него си ходя на преглед, макар че не живея в Пловдив. Много подробно обяснява всичко и изслушва пациента. Много е търпелив, не налага мнението си.... Може би много го хваля, но цял живот ще съм му благодарна, за това че ми даде адекватен съвет и не направих най-голямата грешка в живота си. Confused  bouquet
За часовете...налагало ми се е доста да чакам, защото д-ра е бил в операция, но иначе няма проблем за часовете.

# 673
Честит Бабинден! Благодарности на всички лекари и акушерки, които помогнаха на децата ни са се родят!  bouquet

# 674

И още едно  Wink аз съм Rh - и първия път ми сложиша Анти Д,  което си платих - 170 лв.
Сега предполагам пак ще се наложи и се замислих, щом тегляг пари за раждането от ЗК, не се пи полага и то безплатно  newsm78

Родих октомври и също се наложи да ми сложат Анти Д - в Окръжна болница ми го сложиха безплатно, значи се поема от касата Wink за Селена не знам....

Общи условия

Активация на акаунт